תקשיבו, המוד עדיין לא גמור.
כמובן שהוא יכול לעלות גם ככה, אבל אין לי זמן כל שנייה לעדכן, להריץ, להפיל וכל הסיפור שמצריך בשביל זה.
נשארו כמה דברים אחרונים שנשארו במוד, אתם צודקים שזה ממש לא בסדר שבהתחלה אמרנו ביום שבת, דחינו לשני, ועכשיו שוב דחינו.
אבל אני רוצה להגיד פה משהו, זה לא שאין כרגע מוד שאפשר לעסיק את עצמכם, יש אחלה של מוד כרגע על השרת.
אחרי הכל גם לי יש חיים, וגם אני לא יכול לשבת מול מסך מחשב במשך כל היום.
אני מקווה שאתם תבינו אותי, ותתחשבו בי כי אחרי הכל אני עושה את זה גם בשבילכם.
אתם תראו שאתם לא תצטערו לגבי המוד החדש, ובאמת הוא יהיה שווה את כל זמן ההמתנה.
בקרוב גם יהיה אפשרות להוסיף פאקשנים ממש תוך כדי משחק מבלי להפיל ולהריץ תשרת, אין אני אומר לכם שהמוד הזה באמת ייקל עלינו האדמינים, ועילכם השחקנים. ישנם הרבה אפשרויות לשנות דברים דרך המשחק, והרבה מערכות שיעסיקו אותכם.
בנוסף יש מס' רב של עסקים ובתים, כדי להקים פאקשן משלכם, ובמידה ותרצו לפתוח פאקשן מסויים במקום שכרגע אין בו בית, יש אפשרות גם להעביר את הבית לאותו מיקום בו בחרתם. יהיו כמה אדמינים שיהיו אחראים על הרכבים, יש אפשרות תוך כדי משחק להוסיף רכבים לאותו פאקשן, ובמידה ולמשל פאקשן X ירצה עוד רכב בשם Elgey הוא יגיש טופס בתת פורום פאקשנים, באשכול על הרכבים בו יהיה רשום את התבנית איך להגיב, והמחיר של אותו רכב, מביאים את הכסף לאותו אדמין, מקבלים את הרכב, והכסף הזה הולך ל"פח".
אני לא רוצה לפרט יותר מדי על המוד, בפתיחתו אתם לאט לאט תבינו את המוד.
אם אתם שואלים מה גרם לעיקוב, אז יש כמה "פינישים" אחרונים לסיים כמו עיצוב, להוסיף כמה משפטים במוד, לתקן באגים ולמצוא אותם, ומערכת מכוניות.
אני בטוח ב - 100% שהמוד יהיה גמור עד יום שישי.
ושוב, אני מקווה שתבינו אותי שגם אני עסוק בלימודים, חברים, ולא רק מחשב...
אני רוצה לתת פה את הקרדיט שמגיע לטל וגל, שבאמת עזרו לי עם המוד במיוחד טל, אז תנו לו את הקרדיט גם לו.
מחר לא יהיה לי זמן לעבוד על המוד, יש לי מבחן די ענק שאני צריך להתכוננן אליו, והיום לאחר מכן, אני מקווה שאני יסיים הכל כבר...
נריץ שרת בנפרד, נבדוק באגים כל האדמינים, ונריץ (:
ועוד דבר אני אומר שוב, אל תגידו איזה מבאס איזה מעצבן איזה זה, זה מוריד לי את החשק לנהל פה, וקרה מקרה שאחד מהמנהלים פה החליט לפרוש בגלל ה"פירגון" שלכם, ממש היום..אני לא יספר מי זה ולא כלום.
אני לא אומר שאף אחד לא מפרגן, יש כמה, אבל גם אותם אפשר לספור על יד.
מתחילת ההודעה שהודעתי על המוד, רובכם התחלתם להגיב ב"איזה באסה כל פעם אתם דוחים את זה ימעצבנים"
"מה הבעיה לעשות את זה" "שקרן אתם סתם מושכים זמן", וכל מיני תגובות כאלה.
אני פשוט לא מגיב לתגובות האלה, ואפילו לא מסתכל עליהם.
בכל מקרה, אני מקווה שהמוד יעלה הכי מהר שאפשר, בדיוק כמוכם.
בתודה, צוות הנהלת Satla-Zone RolePlay Commuinty

הירשם כדי להגיב לנושא