שם בשרת: Tommy_Vercetti
רציתי להגיד רק כמה דברים שנורא עיצבנו אותי פה שאתם אמרתם! ובנוסף רציתי להגיד כמה דברים שאני ראיתי שאני חושב שצריך לטפל בהם, והנה הכל:
1) לפי מה שהבנתי יש עכשיו קצת בלאגן עם כל העניין של המוד..הרבה באגים שרוצים לסדר ובנוסף לתת הזדמנות לכל החדשים להתחיל מחדש כמו הוותיקים.
2) הרבה אנשים בשרת ובפורום מתלוננים על האדמינים שהם לא עוזרים ולא מטפלים בבעיות, אחרים מתלוננים בעיקר בפורום, לא נזכיר שמות..שכל השחקנים בשרת של סטלה הם רמת ארפי 7, אז זהו שאני לא מסכים, אני חושב שסטלה זה שרת נהדר, אני חושב שכיף לשחק פה, אני חושב שיש אומנם הרבה חדשים שצריך גם לעזור להם אבל בעיקר השחקנים הוותיקים והאדמינים מעלים הרבה את הרמה של השרת.
3) אולי אתם לא מסכימים אבל לפי דעתי זה רק תקופה זמנית שיש לאדמינים, למתכנתים לחץ עם המוד.., עם האנשים שמציפים אותם, תאמינו לי אתם אפילו לא יודעים כמה מציפים פה את האדמינים, אני מתחשב בהם, אני ישמח אם אחד האדמינים פה יעלה תמונת מסך של הצפה שתראו מזה הצפות...
4) אני רואה שהרבה פה פורשים בלי טעם, אז בואו אני יגיד לכם כמה דברים, אחד אני נגד שתעזבו אני דווקא בעד שתרשמו פה בפורום בדיוק את הבעיות שלכם ולא קללות והעלבות או בגלל ריב עם אחד האדמינים לפרוש, זה קורה שיש אי הבנות בין השחקנים לאדמינים ובגלל זה יש לכם את הפורום לעלות תמונות, לצלם לעשות בירורים וטיפולים, מצד שני אני אולי קצת מגזים אבל אתם ממש ממש ממש עושים סיפור מהפרישה שלכם, לא בא לכם לשחק מחקו את הסאמפ מהמחשב תפרדו מהחברים בשרת, וזהו ביי ביי.
5) אחד המנהלים (אחד החדשים) בשרת, לא נגיד שם וזה גם לא תלונה אני אומר את זה עכשיו בכוונה שיראה ויתקן את ההתנהגות שלו לפני שהוא יאבד גם את התפקיד, הוא מקלל בצאט של האדמינים, הוא מציף בצ'אט של האדמינים (AOOC) והוא רק משמיץ את השרת ואומר שאין פה רמת ארפי ומדבר בעיקר על שרת אחר בחו"ל שהוא היה בו וכדומה (יש לי תמונות אם יבקשו ממני אני יראה אותם)
6) אני בעצמי רוצה להגיד משהו, אני משחק פה מאז שהשרת נפתח ואני חושב שאם כל הבעיות האלה לא יפתרו בקרוב גם אני יאלץ לפרוש, אני חושב שהאדמינים והמנהלים צריכים לשקול טוב טוב את מי הם מעלים לניהול, אנשים שגרומים לשחקנים של סטלה לשנוא את השרת שלהם (לא אני).
אני גם קצת מאוכזב שלמרות התקופה הארוכה שאני משחק פה והרמה הנחמדה הייתי אומר שהגעתי אליה..אני לא קיבלתי אדמין,
אבל זה לא על הפרק עכשיו.., אני רק אומר שהמסקנות מכל זה שצריך לטפל בבעיות ודחוף אחרת הרבה יפרשו ולא יהיו מספיק שחקנים כמו היום בשרת.
אני מקווה שהאדמינים הראשיים יקחו את זה לצומת ליבם לפני שזה יהרוס הכל ויגרום לשחקנים לעזוב (מה שאני לא רוצה שיקרה)
אני ישמח אם תגיבו ותגידו גם את דעתכם ומה אתם חושבים שצריך לעשות כדי לפתור את הבעיות ולא לקלקל יותר.
אני אולי לא מנהל בפורום וגם לא אדמין, אבל אני בכל זאת רוצה לעזור לסדר את הדברים כדי שיהיה פה יותר נעים לשחק.
![]()