מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

אשכול: כמה דברים בקשר לשרת.

franjelico franjelico מנותק טירון
    שם פרטי
    franjelico
    קיבל לייק
    0 פעמים

כמה דברים בקשר לשרת.

שם בשרת: Tommy_Vercetti
    רציתי להגיד רק כמה דברים שנורא עיצבנו אותי פה שאתם אמרתם! ובנוסף רציתי להגיד כמה דברים שאני ראיתי שאני חושב שצריך לטפל בהם, והנה הכל:

1) לפי מה שהבנתי יש עכשיו קצת בלאגן עם כל העניין של המוד..הרבה באגים שרוצים לסדר ובנוסף לתת הזדמנות לכל החדשים להתחיל מחדש כמו הוותיקים.

2) הרבה אנשים בשרת ובפורום מתלוננים על האדמינים שהם לא עוזרים ולא מטפלים בבעיות, אחרים מתלוננים בעיקר בפורום, לא נזכיר שמות..שכל השחקנים בשרת של סטלה הם רמת ארפי 7, אז זהו שאני לא מסכים, אני חושב שסטלה זה שרת נהדר, אני חושב שכיף לשחק פה, אני חושב שיש אומנם הרבה חדשים שצריך גם לעזור להם אבל בעיקר השחקנים הוותיקים והאדמינים מעלים הרבה את הרמה של השרת.

3) אולי אתם לא מסכימים אבל לפי דעתי זה רק תקופה זמנית שיש לאדמינים, למתכנתים לחץ עם המוד.., עם האנשים שמציפים אותם, תאמינו לי אתם אפילו לא יודעים כמה מציפים פה את האדמינים, אני מתחשב בהם, אני ישמח אם אחד האדמינים פה יעלה תמונת מסך של הצפה שתראו מזה הצפות...

4) אני רואה שהרבה פה פורשים בלי טעם, אז בואו אני יגיד לכם כמה דברים, אחד אני נגד שתעזבו אני דווקא בעד שתרשמו פה בפורום בדיוק את הבעיות שלכם ולא קללות והעלבות או בגלל ריב עם אחד האדמינים לפרוש, זה קורה שיש אי הבנות בין השחקנים לאדמינים ובגלל זה יש לכם את הפורום לעלות תמונות, לצלם לעשות בירורים וטיפולים, מצד שני אני אולי קצת מגזים אבל אתם ממש ממש ממש עושים סיפור מהפרישה שלכם, לא בא לכם לשחק מחקו את הסאמפ מהמחשב תפרדו מהחברים בשרת, וזהו ביי ביי.

5) אחד המנהלים (אחד החדשים) בשרת, לא נגיד שם וזה גם לא תלונה אני אומר את זה עכשיו בכוונה שיראה ויתקן את ההתנהגות שלו לפני שהוא יאבד גם את התפקיד, הוא מקלל בצאט של האדמינים, הוא מציף בצ'אט של האדמינים (AOOC) והוא רק משמיץ את השרת ואומר שאין פה רמת ארפי ומדבר בעיקר על שרת אחר בחו"ל שהוא היה בו וכדומה (יש לי תמונות אם יבקשו ממני אני יראה אותם)

6) אני בעצמי רוצה להגיד משהו, אני משחק פה מאז שהשרת נפתח ואני חושב שאם כל הבעיות האלה לא יפתרו בקרוב גם אני יאלץ לפרוש, אני חושב שהאדמינים והמנהלים צריכים לשקול טוב טוב את מי הם מעלים לניהול, אנשים שגרומים לשחקנים של סטלה לשנוא את השרת שלהם (לא אני).
    אני גם קצת מאוכזב שלמרות התקופה הארוכה שאני משחק פה והרמה הנחמדה הייתי אומר שהגעתי אליה..אני לא קיבלתי אדמין,
    אבל זה לא על הפרק עכשיו.., אני רק אומר שהמסקנות מכל זה שצריך לטפל בבעיות ודחוף אחרת הרבה יפרשו ולא יהיו מספיק שחקנים כמו היום בשרת.

אני מקווה שהאדמינים הראשיים יקחו את זה לצומת ליבם לפני שזה יהרוס הכל ויגרום לשחקנים לעזוב (מה שאני לא רוצה שיקרה)
    אני ישמח אם תגיבו ותגידו גם את דעתכם ומה אתם חושבים שצריך לעשות כדי לפתור את הבעיות ולא לקלקל יותר.
    אני אולי לא מנהל בפורום וגם לא אדמין, אבל אני בכל זאת רוצה לעזור לסדר את הדברים כדי שיהיה פה יותר נעים לשחק.

נערך בפעם האחרונה על ידי franjelico : 22/12/09 ב 17:01

Hacker Hacker מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    אור :)
    קיבל לייק
    1 פעמים
    אתה צודק אחי.
    אפשר לשאול , מי האדמין הזה שמפחית את הרמה של השרת , ומדבר על שרתים מחו"ל , ומקלל בצ'אט של האדמינים ?
    ואיך ביכלל יש לך מושג, שמישהו מקלל בצ'אט של האדמינים אם אתה לא אדמין ^_^ ..
    קיצר , מי זה ?

הסמל האישי של superDigele
    superDigele superDigele מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    שון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי franjelico צפה בהודעה

אני גם קצת מאוכזב שלמרות התקופה הארוכה שאני משחק פה והרמה הנחמדה הייתי אומר שהגעתי אליה..אני לא קיבלתי אדמין,

חחחחח אתה עשיתה אשכול שלם רק בישביל לקבל אדמין D:

_IdaN_ _IdaN_ מנותק משתמש חסום
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    0 פעמים
    צודק אחי אני מבין למשל מה שקרה היום בגלל מישהו

שרק בנה מערכת הוא 1338 חבל חבל מאוד

franjelico franjelico מנותק טירון
    שם פרטי
    franjelico
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי superDigele צפה בהודעה
    חחחחח אתה עשיתה אשכול שלם רק בישביל לקבל אדמין D:
    למה נראה לך שאני יכתוב אשכול שלם בשביל לקבל אדמין?
    אני כתבתי את האשכול הזה כדי שכאן אנשים ידברו ישר לפנים אחד לשני ולא יקללו ויריבו כי ככה הראשיים לא מבינים מה הולך בכלל!

Sacramoni Sacramoni מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    מיקי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אחי אדמין לא מקבל שום דבר בתמורה לזה שהוא אדמין. כל אדמין על דיוטי עוזר, אני הייתי אדמין וזה ממש לא נעים שדורשים ממך לעזור שאתה בעצמך באמצע RP.

הסמל האישי של superDigele
    superDigele superDigele מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    שון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי franjelico צפה בהודעה
    למה נראה לך שאני יכתוב אשכול שלם בשביל לקבל אדמין?
    אני כתבתי את האשכול הזה כדי שכאן אנשים ידברו ישר לפנים אחד לשני ולא יקללו ויריבו כי ככה הראשיים לא מבינים מה הולך בכלל!
    כע O:
    אז מה הקשר לבעיות של השרת לבין שאתה רוצה אדמין???11
    למה כדי שתקבל אחד כזה כמו שאני ניחשתי D:

Gal Gal מנותק אחראי קהילה
    קיבל לייק
    236 פעמים
    1) לפי מה שהבנתי יש עכשיו קצת בלאגן עם כל העניין של המוד..הרבה באגים שרוצים לסדר ובנוסף לתת הזדמנות לכל החדשים להתחיל מחדש כמו הוותיקים.

נכון.
    2) הרבה אנשים בשרת ובפורום מתלוננים על האדמינים שהם לא עוזרים ולא מטפלים בבעיות, אחרים מתלוננים בעיקר בפורום, לא נזכיר שמות..שכל השחקנים בשרת של סטלה הם רמת ארפי 7, אז זהו שאני לא מסכים, אני חושב שסטלה זה שרת נהדר, אני חושב שכיף לשחק פה, אני חושב שיש אומנם הרבה חדשים שצריך גם לעזור להם אבל בעיקר השחקנים הוותיקים והאדמינים מעלים הרבה את הרמה של השרת.

3) אולי אתם לא מסכימים אבל לפי דעתי זה רק תקופה זמנית שיש לאדמינים, למתכנתים לחץ עם המוד.., עם האנשים שמציפים אותם, תאמינו לי אתם אפילו לא יודעים כמה מציפים פה את האדמינים, אני מתחשב בהם, אני ישמח אם אחד האדמינים פה יעלה תמונת מסך של הצפה שתראו מזה הצפות...

בבקשה: ( תמונה מלפני יומיים.)

4) אני רואה שהרבה פה פורשים בלי טעם, אז בואו אני יגיד לכם כמה דברים, אחד אני נגד שתעזבו אני דווקא בעד שתרשמו פה בפורום בדיוק את הבעיות שלכם ולא קללות והעלבות או בגלל ריב עם אחד האדמינים לפרוש, זה קורה שיש אי הבנות בין השחקנים לאדמינים ובגלל זה יש לכם את הפורום לעלות תמונות, לצלם לעשות בירורים וטיפולים, מצד שני אני אולי קצת מגזים אבל אתם ממש ממש ממש עושים סיפור מהפרישה שלכם, לא בא לכם לשחק מחקו את הסאמפ מהמחשב תפרדו מהחברים בשרת, וזהו ביי ביי.

5) אחד המנהלים (אחד החדשים) בשרת, לא נגיד שם וזה גם לא תלונה אני אומר את זה עכשיו בכוונה שיראה ויתקן את ההתנהגות שלו לפני שהוא יאבד גם את התפקיד, הוא מקלל בצאט של האדמינים, הוא מציף בצ'אט של האדמינים (AOOC) והוא רק משמיץ את השרת ואומר שאין פה רמת ארפי ומדבר בעיקר על שרת אחר בחו"ל שהוא היה בו וכדומה (יש לי תמונות אם יבקשו ממני אני יראה אותם)

אני ישמח אם תשלח לי תמונות בפרטי.

6) אני בעצמי רוצה להגיד משהו, אני משחק פה מאז שהשרת נפתח ואני חושב שאם כל הבעיות האלה לא יפתרו בקרוב גם אני יאלץ לפרוש, אני חושב שהאדמינים והמנהלים צריכים לשקול טוב טוב את מי הם מעלים לניהול, אנשים שגרומים לשחקנים של סטלה לשנוא את השרת שלהם (לא אני).
    אבל זה לא על הפרק עכשיו.., אני רק אומר שהמסקנות מכל זה שצריך לטפל בבעיות ודחוף אחרת הרבה יפרשו ולא יהיו מספיק שחקנים כמו היום בשרת.

אני מקווה שהאדמינים הראשיים יקחו את זה לצומת ליבם לפני שזה יהרוס הכל ויגרום לשחקנים לעזוב (מה שאני לא רוצה שיקרה)

ציטוט במקור פורסם על ידי Idan111 צפה בהודעה
    צודק אחי אני מבין למשל מה שקרה היום בגלל מישהו

שרק בנה מערכת הוא 1338 חבל חבל מאוד
    שטיות,הוא לא קיבל 1338.
    פשוט למתן יש סטייה מפגרת לכל מי שקצת עוזר במוד לתת 1338,אבל הוא ירד.

ShonP ShonP מנותק ותיק
    שם פרטי
    שון
    קיבל לייק
    6 פעמים
    אתה משחק פה תקופה ארוכה?
    אתה בקושי בשרת אולי 3-4שעות מקסימום אני רואה אותך..
    ותאמין לי שאני פה תקופה ארוכה עוד מלפני שהגעת מהתקופה לא של עומרי מהתקופה עוד שלא היה פה RP
    ואני השקעתי במדריכים פה עם אתה רוצה לראות לינקיה רק תגיד
    בכ"מ
    גל ענה לך

נושאים דומים

1. כמה דברים בקשר לעידכון
    על ידי Gal בפורום DeathMatch
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05/03/11, 18:20
  2. פרסום | כמה דברים בקשר למוניות.
    על ידי Or_Fandina בפורום RolePlay
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22/10/09, 21:58