עריכה:
יש מצב שאני לא רושם מנהל פורום ורושם מה שבא לי ?
עריכה:
יש מצב שאני לא רושם מנהל פורום ורושם מה שבא לי ?
נערך בפעם האחרונה על ידי Orixd : 20/02/10 ב 15:31
לא, עידן רשם בצוות ניהול שלא משנים למשהוא אחר שהוא לא מנהל פורום בלה בלה בלה
אוקיי אז אפשר מנהל פורום Combat Arms בלי המנהל פורום משחקי דפדפן אבל שעדיין יהיה לי הגישות למשחקי דפדפן?
אם הבנת אותי
עריכה : בעצם תשאירו ככה , זה יפה
נ.ב
אח אח ועוד דיברת עלי אור ... בפורום CA
"מה אתה מנהל פה דיונים" , העיקר פה אתה מנהל דיונים שלא קשורים בגרוש לפה , איזה דוגמה טובה אתה בתור מנהל :S
הלוואי היה לי פה מנהל הייתי נותן לך איזה אדומה ....
אבל יש פרסומת על הלוגו תעיפו אותה
אגב,אני חושב שיהיה הכי נוח לגולשים גם אחרי שתסדרו את כל הבאגים שיהיה אפשרות לבחור עיצוב ישן או חדש,כמו סקין
נערך בפעם האחרונה על ידי o F i R : 20/02/10 ב 15:52
מה קשור ילד טמבל, אמרתי פה כי בגלל שהם שינו את העיצוב אז זה כיער לי את התת ניק כי הוא היה ארוך, אז אני יפתח אשכול במיוחד בשביל זה ? מטומטם..
ומה אתה משווה בין לזה לבין מה שקרה בפרוום CA שם אני והילה פתחנו אשכול רק לפרסום תוצאות ואתה מתחיל לשאול את אושר דברים, בקיצור יאללה שב בשקט.
ואתה לא היית גם נותן לי אדומה כי אין סיבה שתתן לי.
והילה כן זה בסדר גמור תודה, רק אם את יכולה שיהיה "מנהל פורום Combat Arms" ולא Combar Arms מנהל פורום
אופיר , לי זה לא ככה זה בצד מוזר שזה רק אצלך ...
ויש עוד דבר שקצת מעצבן :
משתמשים הגולשים בפורום זה
יש כרגע 20 משתמשים שצופים בפורום. (4 חברים & 16 אורחים)
זה קצת מסורבל ולא מובן , ורק שתדעו שזה לא ניראה ככה באותו פורום זה מסורבל כזה ... , ועוד משהו ששמתי לב עליו עכשיו שאני לא יכול להוריד את ה-B של השורה הזאת .
עריכה : עכשיו זה היסתדר הקטע של ה-B
ואור אפשר לבקש בפרטי , הודיעו פה משהו וגם ביקשו שידווחו על באגים ...
לא שתתחיל לבקש פה תת ניק אחר :S
נערך בפעם האחרונה על ידי MaGnuM : 20/02/10 ב 16:04
אופיר, אין שום פרסומת בלוגו OO
תאמין לי שאם זה לא היה במקום לבקש פה אז הילה הייתה אומרת לי, ולא ממשיכה עם השיחה אם היא המשיכה ולא אמרה לי כלום אז זה בסדר..
נו!! אתם לא מקשיבים ליזה לא נותן להחליף תמונה!! זה כותב Unable to save image.. תעשו עם זה משהו!! XO
אצלי זה בצד לא על הלוגו ...
לא יודעת לי אין בכלל פרסומות..
היה אבל עכשיו אין..
דיברתי אל אור לא עלייך![]()
עיצוב פגזזז! אבל הפורם איטי
מה הקשר?.. אז אסור להגיד שאין לי פרסומות ולכם יש?..![]()
בקשר לפרסומת על הלוגו זה בעיה בדפדפן שלך.. תעדכן אותו או שתתחיל להשתמש ב CHROME או FIREFOX.
והפורום עכשיו טס..