אם אני לא טועה, מחר יש שבוע לשרת.
מה דעתכם על האדמינים?
עוזרים? לא עוזרים?
מסננים?
ספרו הכל, שנוכל לשפר עד לדיון הבא.
אם אני לא טועה, מחר יש שבוע לשרת.
מה דעתכם על האדמינים?
עוזרים? לא עוזרים?
מסננים?
ספרו הכל, שנוכל לשפר עד לדיון הבא.
יש כמה שמסננים ...
מסננים,כמוך
אמרתה לי 100 פעם שתקרא ואתה לא מחזיר לי תשובה :/
הרוב מסננים \:
אתה הכי טוב מכולם ורוגר מסנן ולא יודע איך להיות אדמין
לדעתי האדמינים הכי טובים זה אתה ורוגר
כל השאר פשוט מיתעלמים ולא מיתיחסים
כי שמת לב רק אלייך ולרוגר שכבר חואן אני פונה
כי אתם האדמינים הכי טובים
שעל דיוטי לא מסננים אבל שמשחקים כן. תחשוב על זה אתה באמצע RP ומישהו אומר לך לבוא בגלל משהו, למה אתה צריך להפסיק RP עם כמה אנשים בגלל באנדם אחר כאילו אני לא מבין, תנו קצת זמן. ויש אדמינים שאין להם הרבה גישות ככה שקשה לעזור בהכל.
אדמין זה אדמין !
שיבדקו קודם את הבעיה ואם אין גישה אפשר להבין.....
אחי הוא אדמין
אין קשר ל IC או OOC
הוא בחר את התפקיד הזה אז שיבין יש דברים שצריך לפנות אותם.....
אתה רציני איתי?
אתה חושב שאם אני באמצע IC, אני אשכרה יעלה לדיוטי בשבילך ויעזוב את אותם אנשים שאני עושה איתם ת RP וילך לעזור לאיזה משהו שעשה DM ?
אז לא, אני אבקש שאדמין אחר יתפנה, ואם אין אז תצטרכו לחכות... מה לעשות
ותאמין לי, שבגלל שאני אדמין אני כמעט ולא עושה RP, אלא כל היום על דיוטי בשבילכם ויש לכם רק טענות
לא הבנתם אותי בכללל !!!
אמרתי שאם קוראים לכם אז יצטרכו לבדוק את העיניין אם הוא חשוב וזה....
אני בכלל לא דיברתי עלייך שרון (Marco_Guerrero) !
יש כאלה (לא יודע את שמם) שחשים את עצמם ולא בא להם לעזור....
אם אין אדמין על דיוטי לא יורדים מדיוטי, כלומר לא משחקים IC.
זה חוק בסיסי של אדמין.
במידה ואדמין כן על דיוטי ואתה פונה אל מישהו שלא על דיוטי והוא מפנה אותך אל אותו אדמין שעל דיוטי ואותו אחד מסנן אותך אז תתלונן על אותו אחד. (זה היה משפט מסובך חח)
מה אתם באמת חושבים שבן אדם יהיה באמצע IC ופתאום ישתגר אליכם כי אתם צריכים אותו?
אתמול הייתי עם ה FBI בגרירת רכב חשוד וכל שניה מישהו שלח לי PM שתגר אלי דחוף, אבל בחייאת אני באמצע RP, תבינו....
דבר ראשון אני עוד פעם אחת לא שיחקתי ארפי כי אני לא מצליח להגיע לזה! כול שניה מצאתי באג יש פה בעיה שתגר אליי כול מיניי וכשה אני משחק ארפי אתם צריכים עזרה ואתם חופרים בכול מקום אז חלס דיי כבר אי אפשר ככה!!! גם כשה אני דיוטי אתם לא שואלים דברים וכשה אני ic אתם חייבים לישאול אז דיי!!
באמת אני למשל פונה לאדמין הוא אומר לי הוא באמצע RP אכפת לי ממנו שגם יהנה קצת
אז אני לא חופר לו ותכלס אדמינים אם אתם לא על דיוטי תחסמו פרטיות כדאי שלא יחפרו לכם
אני למשל לפעמים שרון שהוא באמצע RP ואני פונה אליו הוא עדיין עוזר לי והוא מספיק ויותר
וגם חואן אני והוא תמיד עושים RP ביחד כי הוא כאילו קנה חסות על החדשות והוא תמיד עוזר לי
וגם גל אני מבין הוא באמצע RP וחופרים לו גל תעשה חוק שאם אדמין אומר שהוא באמצע RP והוא לא יכול עכשיו וחופרים לו אז שיהיה לזה עונשים כמו לקללות!!!
רוגר אתה ביכלל לא מפחיד אותי אתה לא יודע ביכלל להיות אדמין בשיט הצוות האדמינים עשו טעות שעלו אותך לאדמין יודע למה כי אתה נונ ארפי
אל תחוש את עצמך מושיקו !!
הוא עוזר כמו לא יודע מה ...
יותר ממה שאתה יכול לעשות!