תאמר בר אני זוכר שניסינו את זה.. זה לא ממש עבד אם אתה זוכר
תאמר בר אני זוכר שניסינו את זה.. זה לא ממש עבד אם אתה זוכר
w00t w00t w00t ?
carrier אני לא מאמין שהיה לך כח לעשות כזה תחקיר....
אין לו בכלל אפשרות לתת באנים :S
זהו אין לו הרשאה בכלל לתת באנים בפורום ככה שמה שאמרת לגבי זה שהוא נותן באנים בפורום לא רלוונטי.
מה שקורה מחוץ לפורום זה לא צריך להיות עניין שלנו.
מה לא יכול לתת באנים?!?!
1. הוא נתן באן לשיילן ואני זוכר את זה.
2. למה היה כתוב לי לפני שבוע שאני מושעה מהפורום??
טוב תראה באן מאזהרות זה לא כי אין לך אזהרות...
שמישהו ישים לך באן סתם ככה נראה לי קצת מסריח... אתה בטוח שאתה קיבלת באת מהמשתמש הזה או שזה ממשתמש אחר שלך ואתה מתבלבל?
שיילן ופליקס לא הפסיקו לפתוח אשכולות כמו : המשתמש MS נתן לי אזהרה ובהם הם צוחקים עליי ... והם לא הפסיקו להספים..
Ms תשתוק כבר מה אתה חש פה מוצי פוצי חנפן הומו אתה חרא מנהל מביא באנים סתם ככה כל הזמן הזה COD4 היה פורום דיבורים מה באת והרסת אותו? וגם ככה אתה סתם ילד מיסכן ומה שמוכיח שאתה ילד מחשב מיסכן זה שאתה מרגיש גיבור \ מלך העולם בכל מקום שאתה מנהל
וזה קרה עוד לפניי שקיללתי תבן בן זונה הזה.. הוא אומר לי ולעוד אנשים " Move team or kick / ban " ומכריח אנשים לעשות דברים באיומים ומזה היה כתבת לי " AL TAZBEN OTI O SHE BAN" למה מה אתה חושב שאתה מפחיד? י'ילד כאפות באמא שלי אתה הומו@@@ ראית כשאלת את NeoTrix דברים על הרקון וזה כולם היו שמחים שאתה כבר לא אדמין אז תחשוב שוב מי הבעיה פה..
ורגע איך זה הגיע לאשכולות? סבבה פתחנו אשכולות אבל הבאת את הבאן :| וזה היית אתה אני בטוח בזה אתה תמיד הבאת לנו באנים כי אתה הומו זה למה אסור לילד כמוך להיו מנהל .. למה מחקת לנו את האשכולות? מה קרה התחלת להיות ילד שעוקב אחר החוקים אהה? אז למה אתה מקלל אנשים ? אני לו זוכר שמותר
בקיצור MS מה שאני מסביר פה זה אתה משתמש בחוקים נגד אנשים ואתה מחליט מי יהיה "ראוי" לפורום הזה...
ואם כבר מזכירים אשכולות .. הנה גל תראה מה המנהל הקטן הזה עושה לאשכולות
אני רוסי בלי מוח
פשש יפה עכשיו גם גיזענות מה עוד ??
וBTW איזה ילד כאפות מה הורדת לי את הבאן? למה..? שהמפקח יראה תחזיר לי אותו
נערך בפעם האחרונה על ידי kalabojKE : 03/04/10 ב 01:26
מה לא ברור אין לי הרשאות לתת באן.
וגם אמרו לך שמה שקורה בשרתים לא קשור לפורום ...
ועריכה של האשכול, אתם פשוט שמתם עליי זין ואמרתם שאני יכול ללכת להתלהב עם הניהול שלי ...
וBTW, אני מנסה לחקות את מייק וSHAICO, אני פועל באותה גישה שהם פעלו, אתה חושב שאם היית מקלל את מייק הוא לא היה מעיף אותך לכל הרוחות? אתה יודע למה אף פעם לא תקלל\ קיללת אותו? כי הוא היה אדמין מההתחלה ואני עליתי לניהול.
ואתה חושב שמייק לא ערך הודעות כאלה? פתחנו אשכול שעשינו משהו בשרת בחול אז הוא שינה אותו לילדי כאפות XXXXXXXXXX...
וגם האשכול שנעלתי שאיתמר חזר... מה אתה חושב שמייק היה עושה? אומר לו מזל טוב ומכין לו עוגה?
ועוד משהו, אתה אומר שכל מי שהיה בשרת היה שמח, לפי דעתי זה היה רק אתה וTAKADA, תראה לעומת זאת, יש הרבה שהגיבו פה והם אומרים שהייתי אדמין טוב.
ותראה לי שקיללתי מישהו ברמות שאי אפשר לעבור עליהן בשתיקה כמו שאתה עשית כרגע ואני מקווה שעידן\גל יטפלו בזה..
נערך בפעם האחרונה על ידי zakarum : 03/04/10 ב 02:35
זה כל הקטע, זה פאקינג פורום קהילת COD4 (עד כמה שאנחנו קטנים..), זה לא פורום דיבורים..
אני לא מבין תגישה הזאת.. מטרת המנהלים היא להכניס קצת רמה לפורום, ואחד מהדברים שהם חייבים לעשות זה לדאוג
שאשכולות שנפתחים יהיו רלוונטים בניגוד לאשכולות כמו: "לכל מי שמבין רוסית", אין בעיה בצחוקים, עד שזה נהיה כבר מוגזם ומתוך דף של 20 אשכולות, במקרה הטוב יש לך 11 שבאמת קשורים איכשהו לCOD4..
תנסו לשתף קצת פעולה.. אולי נצליח פעם אחת להרים פה משהו..
MS תפסיק להביא קיקים בסרבר של NETORIX חפרת עם זה מה קרה קיבלת ניהול בסרבר תפסת תחת
ֲֲֳס{¢▒╝╟╟
TI PAZOR @@
אתה צודק בהחלט .. אבל מייק פשוט היה נותן באן וכו' הוא פעם אחת לא קילל אותי בפורום, בגלל זה אמרתי "הוא משתמש בחוקים לרעה".. אתה מסתכל על החוקים שאנחנו טועים בהם ומה עם החוקים שאסור לקלל וכל זה..? אתה גם עושה את זהאל תחשוב ככה שאני שונא אותך ובגלל זה אני לא רוצה שתהיה מנהל.. לא אכפת לי תהנה איתו אפילו טוב שיש פה מנהל שפעיל וכו' אבל אתה מנצל חלק מהגישות שלך לרעה..
כאילו לא יודע איך להסביר לך.. בדרך כלל החוקים "קובעים" מי שייך לפורום ואתה פשוט מחליט שמי שאתה שונא לא צריך להיות שייך למקום שאתה מנהל ככה זה גם בסרבר (רק דוגמא אל תחפרו "לא קשור לפורום") ..
נערך בפעם האחרונה על ידי kalabojKE : 03/04/10 ב 11:41
וואי חלאס עם זה יא ילדים בני 3 וחצי תפסיקו