כאילו זה שומר את כל המיץ בפנים ואז גם מנקים פחות את הגוף וגם הטעם מחזיק יותר, והראש מחזיק יותר כי כל המיץ נשאר!!! כוס אמא שלהם!!! אני ינסה לאלתר משהו...
funnel-hookah-bowl-L.jpg
כאילו זה שומר את כל המיץ בפנים ואז גם מנקים פחות את הגוף וגם הטעם מחזיק יותר, והראש מחזיק יותר כי כל המיץ נשאר!!! כוס אמא שלהם!!! אני ינסה לאלתר משהו...
funnel-hookah-bowl-L.jpg
מוכרים כאלה בNARGILOT.CO.IL
יפה, תגיד יצא לך אבל לנסות אחד כזה? זה באמת עושה מה שאומרים או שזה אותו דבר? כי כמה שיש יותר מיץ יש יותר טעם לא? אז ראש ששומר את המיץ צריך להיות איתו יותר טעם לא?
תפסיק להסתכל מה יש לאמריקאים, מבחינת נרגילות אין להם אפילו לא 1% מהדברים שיש לך פה בארץ... אתה גר עם האנשים שמייצרים ומיבאים את כל החרא הזה.. הם קונים נרגילה ב-700 שקל וחושבים שזה זול.. אז בבקשה תפסיק לדחוף לנו פה תקטע האמריקאי העלוב הזה
מצחיק קצת לצטט ציטוט, אבל יש סיבה למה לא לסמוך תמיד על אמריקאים, בסך הכל אין להם הרבה קשר לנרגילות, והם אחת העדות הכי מפונקות, הסיבה שאני מסתכל מה יש באמריקה זה בגלל ששם יש את השוק הכי גדול, ובגלל זה שם יש את כל הדברים האלה המגניבים, כי תקשיב, במדינות של הערבים, המוכרים לא יכולים לפוצץ במחירים כמו באמריקה, אז את כל המכירות עושים שם, אתה לא מקשיב לאמריקאים, אלא למיצרים שבאים לחרטט אותם בשבל כסף, והמיצרים מבינים בנרגילות!! מה שאני בא להגיד לך זה שבאמריקה יש כל ההמצאות החדשות האלה, הנה ראית, ראש ששומר על המיץ, משהו כזה שעושה בועות קטנות, מפנצ'ר אוטומטי לנייר כסף, יש להם אפילו כד שבדפנות שלו יש כמו הקרח יבש של הצידניות, כאילו שיהיה קפוא! כל הדברים החדשים האלה הערבים מוכרים לאמריקה כי יש שם שוק!!
יש לי ת'ראש הזה,הוא לא טוב אם אתה לא מעשן אם גחלים אמיתיים,היא אתה צריך למלות את כל הראש בגחלים...
ולגבי הזה שמזיין ת'שכל שלנו יש יותר מבחר נרגילות מהאמריקיים אני מציע לך לכתוב Kahlil Mamoon יוטיוב ותראה כמה עשן הוא מוציא,ואיזה עיצוב יפה יש לו,פי 100 יותר יפה מהסוריות שנחשבות לנרגילות הכי טובות בארץ...
יש לי כזה ראש XD
סבבה, אז זה סתם חאטה? ומי שאומר שלאמריקאים יש ידע שלא יזיין במוח, האמריקאים לא יודעים יותר מאיתנו, אבל כל מה שאי אפשר למכור ביקר באף מדינה, לאמריקאים מוכרים הרבה, כי הם מוכנים לקנות יקר כי זה רק מה שיש להם שם!! כאילו יש הרבה דברים טובים באמריקה, אבל האמריקאים לוו דווקא מבינים משהו
תקשיב טוב יא דבע!! החאלי ממון לא באמת סוחבת יותר משום נרגילה מהשוק!! לי יש נרגילה שמוציאה עננים בול אותו דבר, סתכל בהודעות שלי סמתי תמונה, בשבועות אנחנו פותחים ראש אז אני יטשטש פנים ויעלה, היא מוציאה עננים אותו דבר, אבל ההבדל זה שאני שמתי רק גחל וחצי, הם שמו שלוש!!!! תקשיב, כוס אמא של כל האמריקאים האלה, החאלי ממון הרי זה סתם נרגילות שיש גם בארץ, אבל להם מדביקים שם ומוכרים ב300$, שלי עלתה 50 שקל, אז היא פחות יפה אז מה?! מוציאה עננים באותה רמה!