phhh ya dfuikim atem mesakim be esh sababa....
phhh ya dfuikim atem mesakim be esh sababa....
חחחחחחחחחחחOriginally posted by The1@26-10-2005 בשעה 15:04
אחרי הדמו אני ישלך לך דילדו!
:נקרע:
:מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל:
:מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל:
:מתגלגל: :מתגלגל:
:לשון:
אלו ימים שקיימים קצלך בראש, כמה התחננת להכנס מחדש, עדיף שתפסיק לזיין את השכל ועכשיו אני מעלה רק אחת מהוכחות רק בשביל הקהילה הזאתOriginally posted by m.S.d@26-10-2005 בשעה 14:50
חחחחחחחחחחח
אני סותר אני זוכר תימיים שניב היה בוכה לי באיסיקיו
היה מלקק לי כמעט כמו שאני לאמא שלך.
ודרך אגב קבוצה טובה היא קבוצה שאם משחקים נגדה עם פייקר היא צריכה לאשר? אהה מושיקו זה אומר שאם כולנו משחק עם איבוט גם צריכים לאשר כי אתם קבוצה טובה, זה אותה דבר עכשיו יאללה שב בשקט ותאכל תלב
משחקים באש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ילד טוסטים
שמעו קראתי פה הכל , ולמרות שאני די שונא את rTd , הקלאן המסריח s9 קלאן של אפסים !!!
זה בדוק לא היה Style ... אף אחד לא רוצה לשחק נגדכם יא הומואים העיקר אתה בוכים שדולב ואביב צ'יטרים , עזבו אתם סתם קלאן של הומואים ואתם פוחדים לעשות איתנו Rematch , אז עזוב מושיקו אתה ילד אהבל ומסכן שכל החיים שלו טקטיקל !
קלאן של הומואים זה מה שיש לי להגיד לכם , אותנו (son) ניצחתם בפוקס לא יאומן ושיחקתם עם הרכב הכי חזק שלכם !
אז את rTd תנצחו ? אין מצב ! חלאס אתם הומואים אני שונא את כולם שם חוץ מאביאל ונתי
לא יפה לגנוב מאמא :לא:Originally posted by The1@26-10-2005 בשעה 13:04
אני ישלך לך דילדו!
אלו ימים שקיימים קצלך בראש, כמה התחננת להכנס מחדש, עדיף שתפסיק לזיין את השכל ועכשיו אני מעלה רק אחת מהוכחות רק בשביל הקהילה הזאתOriginally posted by tiko+26-10-2005 בשעה 15:07--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (tiko @ 26-10-2005 בשעה 15:07)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-m.S.d@26-10-2005 בשעה 14:50
חחחחחחחחחחח
ודרך אגב קבוצה טובה היא קבוצה שאם משחקים נגדה עם פייקר היא צריכה לאשר? אהה מושיקו זה אומר שאם כולנו משחק עם איבוט גם צריכים לאשר כי אתם קבוצה טובה, זה אותה דבר עכשיו יאללה שב בשקט ותאכל תלב [/b][/quote]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכון אני רציתי להכינס ניב נכון????
די פשוט די ציקו מהקלאן שלך רצית להעיף פעם בישבילי אמרת לו כל מיני דברים עליי שהוא לא רצה אוית בקלאן יאפס
רק חבל כמה שהשכל שלך קטן והכול נעלם תעלה הוכחות נו תעלה.
lol
הוא לא פייקר ואין לך הוכחות כי זה לא אמיתי
FS
:סטלן:
חן תסדר לי סמי בסרבר של son!
די אני מודה זה אני :מתגלגל:Originally posted by The1@26-10-2005 בשעה 15:09
lol
הוא לא פייקר ואין לך הוכחות כי זה לא אמיתי
FS
:סטלן:
חח לא סתם
יבשים אתם, תחדשו משהו :X
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by puadov@26-10-2005 בשעה 15:08
שמעו קראתי פה הכל , ולמרות שאני די שונא את rTd , הקלאן המסריח s9 קלאן של אפסים !!!
זה בדוק לא היה Style ... אף אחד לא רוצה לשחק נגדכם יא הומואים העיקר אתה בוכים שדולב ואביב צ'יטרים , עזבו אתם סתם קלאן של הומואים ואתם פוחדים לעשות איתנו Rematch , אז עזוב מושיקו אתה ילד אהבל ומסכן שכל החיים שלו טקטיקל !
קלאן של הומואים זה מה שיש לי להגיד לכם , אותנו (son) ניצחתם בפוקס לא יאומן ושיחקתם עם הרכב הכי חזק שלכם !
אז את rTd תנצחו ? אין מצב ! חלאס אתם הומואים אני שונא את כולם שם חוץ מאביאל ונתי
נו תראה ינוב אפס הפדת אתה בוכה אה חחחחחחחחחחחחחח
ילד מעפן שיחקו בהרכב הכי חזק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה קלאן נוב עזוב
בלי לדבר הרבה אנחנו לא עושים איתכם משחק בגלל ש
sky
ראדר
מאוז לא סבבה ראיתי תתדמו אבל להמ סקיי לא העלה מה קרה הוא מחק לא?<
הוא תמיד מוחק אחרי משחק
אז תקשיב לי טוב יילד כפות חובב זרע שכמותך.כדי שתתחיל להריגע
אתם נובים אין מה לעשות
אני ונתי שיקחנו לבד נגדם
כי ציון ואביאל היה משחק חלש
שיחקו 2 נגד 4 וניצחנו אותכם נובים.
יום אסל יום באסל ?Originally posted by puadov@26-10-2005 בשעה 15:08
למה לערוך דברים? כדי שמייק יבוא לפה ויראה שקרים?Originally posted by m.S.d@26-10-2005 בשעה 14:46
עוד ניסיון שיכנוע כושל
tik@@ (PM 02:39) :
1. סניקי בן אדם הומו ולא אכפת לי ממנו
2. אמרתי לך, בוא נסגור על 24-24 ככה תרוויח הרבה נקודות
או שנעשה היום משחק חוזר ונשכח מכל מה שהיה
3. אין לי כוח לריב איתך, מה אתה חושב נראה מי מכיר יותר גדולים, מה נראה לי אני משועמם, נעשה היום בערב משחק אם אתה רוצה או שפשוט כך תיקו ואתה תקבל הרבה נקודות
אם אתה לא רוצה כלום אז אין לי מה לעשות אתה לא רוצה כלום לא אשמתי
m.S.d (PM 02:41) :
חחח
אמרתי לך
אנ`לא פראייאר.
אני רוצה ניצחון
אני רוצה להוריד אותך ממקום ראשון.
לא מגיע לרטידי להיות מקום ראשון
זה קלאן אפס אין מה לעשות
בגלל זה עזבתי תקלאן ההומו שלך עוד שהייתי משחק
בגלל שאתם מחפשים דרך לנצח
לא יודעים להגיד הפסדנו
ונגיד וזה היה פייקר קבוצה שמחזיקה מעצמה קבוצ על רמה לא בוכה על פייקר. שהיא מפסידה היא צריכה להגיד סבבה אנחנו לא היינו טובים להשתפר ולתת ניצחון
אז אנ`לא רוצה ת 90 נקודות שלך.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by m.S.d+26-10-2005 בשעה 13:11--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (m.S.d @ 26-10-2005 בשעה 13:11)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-puadov@26-10-2005 בשעה 15:08
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה קלאן נוב עזוב
sky
ראדר
הוא תמיד מוחק אחרי משחק
אתם נובים אין מה לעשות
אני ונתי שיקחנו לבד נגדם
שיחקו 2 נגד 4 וניצחנו אותכם נובים. [/b][/quote]
כן כן אני בטוח !!!
וילד כאפות תקרא לאמאמאמאמא שלך יא בן זונה ..
משחק לי אותה שחקן אם אני לא תופר לך תראש יא קוקסינל ערבי הומו , תמות יא כלב
בגלל זה אתם פוחדים לעשות Rematch !
ואם אתה קורא לי אפס , אתה מפסיד לדולב וקורא לו צ'יטר .. אני ניצחתי אותו ב-1על1 !
סתם קוקסינל :קיר:
טוב שני דברים לכולם פה
1. מושיקו לו הביא את כל השיחה אבל אני ניסיתי להיות נחמד. אועי porch אם תקרא את כל הנושא תבין שלאביאל בכלל נדפק המחשב אבל עזוב.
2. עזבו מה יחליטו בקלאן בייס הנה אחת ההוכחות,
http://img378.imageshack.us/img378/9191/shot00656hr.jpg
http://img367.imageshack.us/my.php?i...leip7hg5ab.jpg
התמונה הראושנה זה האיפי שלו מהמשחק וזה חברת ברק והשנייה מהפורום שזה בזק, זה רק הוכחה לקהילה כדי שכולם ישבו בשקט, לקלאן בייס יש הוכחה טיפה שונה כי פורום לא נראה לי יספק אותם
לא יפה לגנוב מאמא :לא: [/b][/quote]Originally posted by insan1ty+26-10-2005 בשעה 13:08--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (insan1ty @ 26-10-2005 בשעה 13:08)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-The1@26-10-2005 בשעה 13:04
אני ישלך לך דילדו!
מצטער שדפקתי לאמא שלך היא תהנה יותר אחרי שטיקו ישתמש תאמין לי :נקרע:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by m.S.d+26-10-2005 בשעה 15:11--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (m.S.d @ 26-10-2005 בשעה 15:11)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-puadov@26-10-2005 בשעה 15:08
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתה קלאן נוב עזוב
sky
ראדר
הוא תמיד מוחק אחרי משחק
אתם נובים אין מה לעשות
אני ונתי שיקחנו לבד נגדם
שיחקו 2 נגד 4 וניצחנו אותכם נובים. [/b][/quote]
חחח יא חמור אני חן ואביב לא שיחקנו טוב באייסי ואז אני ואביב גם לא שיחקנו טוב בסקופ
בוט אפס אלעק ראדאר אל תדאג ת'דמואים של oli כבר קיבלת אבל משום מה אתה לא מגיב אה יא אפס
קלאן מגעיל :\
:קיר: שתוק שתוקOriginally posted by m.S.d@26-10-2005 בשעה 14:50
חחחחחחחחחחח
למה לערוך דברים? כדי שמייק יבוא לפה ויראה שקרים? [/b][/quote]Originally posted by tiko+26-10-2005 בשעה 15:13--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (tiko @ 26-10-2005 בשעה 15:13)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-m.S.d@26-10-2005 בשעה 14:46
עוד ניסיון שיכנוע כושל
tik@@ (PM 02:39) :
1. סניקי בן אדם הומו ולא אכפת לי ממנו
2. אמרתי לך, בוא נסגור על 24-24 ככה תרוויח הרבה נקודות
או שנעשה היום משחק חוזר ונשכח מכל מה שהיה
3. אין לי כוח לריב איתך, מה אתה חושב נראה מי מכיר יותר גדולים, מה נראה לי אני משועמם, נעשה היום בערב משחק אם אתה רוצה או שפשוט כך תיקו ואתה תקבל הרבה נקודות
אם אתה לא רוצה כלום אז אין לי מה לעשות אתה לא רוצה כלום לא אשמתי
m.S.d (PM 02:41) :
חחח
אמרתי לך
אנ`לא פראייאר.
אני רוצה ניצחון
אני רוצה להוריד אותך ממקום ראשון.
לא מגיע לרטידי להיות מקום ראשון
זה קלאן אפס אין מה לעשות
בגלל זה עזבתי תקלאן ההומו שלך עוד שהייתי משחק
בגלל שאתם מחפשים דרך לנצח
לא יודעים להגיד הפסדנו
ונגיד וזה היה פייקר קבוצה שמחזיקה מעצמה קבוצ על רמה לא בוכה על פייקר. שהיא מפסידה היא צריכה להגיד סבבה אנחנו לא היינו טובים להשתפר ולתת ניצחון
אז אנ`לא רוצה ת 90 נקודות שלך.
אני מחרטט לא?
שמע מושיקו אין לך זכות לקרוא למישהו צ'יטר בכלל יא חתיכת אפס !!!!!!!
יש לי עדיין את הדמו של "skipi" ...וכולם יודעים שמרוב שאתה אפס אפילו אם אימבוט הפסדתה ל-pvl אז אתה שחקן אפס !