ניב הוכה שאתה הומו וכן ההוכחות שלך מתומטמותתתתתתתתתתתתת
אמרתי לך דחוך אותם לחתחת....
ניב הוכה שאתה הומו וכן ההוכחות שלך מתומטמותתתתתתתתתתתתת
אמרתי לך דחוך אותם לחתחת....
טבו שזה לא היה השבוע הראשון ששיחקתי יאפס..Originally posted by puadov@26-10-2005 בשעה 15:22
שמע מושיקו אין לך זכות לקרוא למישהו צ'יטר בכלל יא חתיכת אפס !!!!!!!
יש לי עדיין את הדמו של "skipi" ...וכולם יודעים שמרוב שאתה אפס אפילו אם אימבוט הפסדתה ל-pvl אז אתה שחקן אפס !
עכשיו לך תביא את כל פיויאל בלי ציטים אני קוטל אותם אחד אחד.
שמע מושיקו את חלק מההודעה שינית אתה רוצה שגם אני יעלה תמונה? וירשום שם במקום מה שרשמת ניב אתה צודק מצטער שיחקנו עם פייקר? עדיך שתשתוק ידוע שערכת
:נקרע: טיקו חחחחחחחחחחחחח יצאת מושפל
אלק זה לא אתה רשמת והביא לך SCREEN SHOT
דיי איזה זיון!@$#! :מתגלגל:
טבו שזה לא היה השבוע הראשון ששיחקתי יאפס..Originally posted by m.S.d+26-10-2005 בשעה 13:24--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (m.S.d @ 26-10-2005 בשעה 13:24)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-puadov@26-10-2005 בשעה 15:22
שמע מושיקו אין לך זכות לקרוא למישהו צ'יטר בכלל יא חתיכת אפס !!!!!!!
יש לי עדיין את הדמו של "skipi" ...וכולם יודעים שמרוב שאתה אפס אפילו אם אימבוט הפסדתה ל-pvl אז אתה שחקן אפס !
עכשיו לך תביא את כל פיויאל בלי ציטים אני קוטל אותם אחד אחד. [/b][/quote]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, דיי דיי לא נמאס לך לתפוס מעצמך שחקן !?
אתה סתם שחקן מסכן וחרשן ! עצוב לי מרוב שאתה מסכן :עצוב:
לא יפה לגנוב מאמא :לא: [/b][/quote]Originally posted by insan1ty+26-10-2005 בשעה 15:08--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (insan1ty @ 26-10-2005 בשעה 15:08)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-The1@26-10-2005 בשעה 13:04
אני ישלך לך דילדו!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ישלח![]()
אני חרוש חחחחחחחחחח
לא שיחקתי חצי שנה ואני משחק בקושי מפה ביום
יילד כאפות הומו.
שמע החלטתי כזה דבר, אני לא נכנס לפורום הקהילה הזאת פשוט לא מבינה כלום שיהיו לכם חיים טובים מי שצריך אותי במירק, מושיקו אתה הולך לאכול אותה ובגדול בייי
כן תעשה יאפסOriginally posted by tiko@26-10-2005 בשעה 15:24
שמע מושיקו את חלק מההודעה שינית אתה רוצה שגם אני יעלה תמונה? וירשום שם במקום מה שרשמת ניב אתה צודק מצטער שיחקנו עם פייקר? עדיך שתשתוק ידוע שערכת
אתה לא יכול לעשות בדיוק ככה
יאפס..........
אתה רוצה אני יעשה םפרטי משתמש על ההודעה הזאת ויעשה תמונה<?
הוכחה שאתה הומו?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח איזה OWNDDDDDDDDDDDDDDDD
:מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל: :מתגלגל:
עידן אני לא יכנס לפורום יותר אבל שמע בערב משהו יעלה לפה גם תמונה ככה של המחשב שאני ישלח לו ואתה תראה איך אפשר לערות את זה, תוכנה פשוטה מאודOriginally posted by ^idNz@26-10-2005 בשעה 15:24
:נקרע: טיקו חחחחחחחחחחחחח יצאת מושפל
אלק זה לא אתה רשמת והביא לך SCREEN SHOT
דיי איזה זיון!@$#! :מתגלגל:
איזה חירבון הוא הביאאאאאאאא
רטידי יצאתם הומואים...
ככה זה שאתם הומואים בלי הוכוחות.
קיבלת זין ופרשת האאאא :blablabla:Originally posted by tiko@26-10-2005 בשעה 15:26
שמע החלטתי כזה דבר, אני לא נכנס לפורום הקהילה הזאת פשוט לא מבינה כלום שיהיו לכם חיים טובים מי שצריך אותי במירק, מושיקו אתה הולך לאכול אותה ובגדול בייי
פייי איזה סיפור ממש עצוב מה שקורה פה!
אתה מוזמן להסתכל על האיפי שלי עכשיו..
עכשיו אני מחובר על ברק
מקודם על בזק..
מקווה שזה מצדיק משהו
ועכשיו אני על בזק ... :מעלה:
פייקר או לא פייקר זאת השאלה...
Style
זה לא מוכיח כלום אם היה לך טיפת כבוד הייתה מוכיח שזה לא אתה שיחקת...
אבל מה אני יגיד לך...תעשה מה בראש שלך.
הרבה זיוני מוח על איזה מקום באיזה אתר של נאצים :blablabla: :blablabla: :blablabla:
די תפסידו כבר בכובד מספיק כבר חאלססססססס