סבבה אחי תודה![]()
סבבה אחי תודה![]()
נו... איך היה?
וואי!!!
אתר חדש לכל המעוניין בסאלוויה דיווינורום, קראתום והכי חשוב בלוי לוטוס (נימפאה כחולה)
Rare.wip.co.il
מי כבר הזמין ממנו??
חח זה האתר בישבוש שהיה בשינוי אדרת את הנמפאה הכחולה הזמנתי לפני חצי שנה אבל לא יודע לא מי יודע מה אהבתי בקושי השפיע סאלוויה דווינורום חשבתי הרבה זמן אני רוצה לנסות ולגביי קרתום אני בהתלבטות
היי, היום הזמנתי מהאתר Rare.Wip.Co.Il
10 לוטוס ו 5 גרם סאלוויה.
תוך כמה זמן זה מגיע?
כדרך אגב - הטפלתי למחירים, אצלינו בתל אביב אצל מישהו שאני מכיר מוכר 5 לוטוס ב 250 ש"ח.
חח יש מצב הם מזמינים מהאתר רייר ומוכרים לאנשים שלא מכירים את האתר. (מנייקים)
ואם זה כך, הלוטוס מממממשש מטורף! קניתי כמה פעמים - והם היו החזקים!
חח, אחי, בקושי הבנתי מה רשמתה... השתמש בניקוד. =)
אם התקוונתה לבלוי לוטוס חלש - אז אחי, ניסיתה את הכפול 1 - ותאמין לי פיספסתה חזק, הייתה צריך לנסות כפול 10...
כד"א הזמנתי את הנימפאה והקראתום... וזה כבר מחכה לי בדואר.... הזמנתי ב 1/6
איזה בעסה שעבדתי בוקר!!!
וג'רי... סביר להניח שזה באמת כך... אבל אצלנו בב"ש לא שמעתי שמוכרים...
גם שמתי לב שאין את האתר בגוגל... יעני כנראה שלא ייתפרסם יותר מדי או משהו...
לפי מה שאבנתי, בישבוש נסגר בידיוק בגלל הפרסום...
נערך בפעם האחרונה על ידי SamKal : 04/06/10 ב 21:54 סיבה: שגיאות
סוף כל סוף זה הגיע כל מה שהזמנתי בכל כמות !!
חברים הלוטוס באמת ליגה אחרת ! חצי ראש מעיף אותי ל איזה 5 שעות
וזה אומר שהחומר יספיק לי להמון זמן !
באמת מודה לאתר רייר על עצם קיומו !^_^
חח גם לי זה אמור להגיע נמפאה זה תחליף טוב האמת מתי שיש מחסור בחשוש או בגראס ההיי של הנמפאה הכחולה מזכירה היי של סמים נרקוטיים ברוגע ובאופריה כמו למשל אופיום
כן חבל על הזמן אחי, אבל הסלוויה והלוטוס ממש חזקים לי ( אני די חלש בקטע הזה ) לאומת זאת הקראתום וולאה בה לי בטוב אם אני מעשן קצת אז זה סוג של מייצב מצב רוח, ואם קצת יותר אז ממש סבבה ! ^_^ !
*היי של פנאן כזה.
תגיד גם אתה מזמין מ rare.wip.co.il?
ובכן.....סאלוויה מחוזקת פי 10 אני מזמין כבר המון זמן מאנגליה....אז בתור התחלה בואו רגע תעצרו ותבינו שסאלוויה זה לא בישביל סטלה! 90 אחוז מחוויות של אנשים הינן מפחידות...מטריפות לכמה דקות...5-8.... אני התנסיתי המון...יותר מידי בזה...ועד עכשיו אני לא הצלחתי לשלוט עליה... ככה שכבר אני לא ממליץ לכולם(עם דמיון יותר מידי מופרך...היפיראקטיביים...אנשים עם בעיות נפשיות קלות עד קשות) ממש לא לעשן...עזבו יש מלא דברים אחרים...
BLUE LOTUS או ה"נימפאה הכחולה"...זאת ליגה באמת טובה למעשנים של גראס או חשיש....היא מרגיעה באופן מימדי גדול וסוחף...באמת אפשר לשבת הרבה זמן מ2-3 ראשים(אני כבר די רגיל אליה אז מינימום 2-3 ראשים) אני לא הייתי ממליץ לעשן בג'וינט אבל על טעם וריח אני לא מתווכח...לסיכום...חומר בהחלט טוב...אני ממליץ מאוד ובחום!
אם אתם רוצים לשאול כמה שאלות יותר עמוקות כמו במקרה של סאלוויה....תפנו אליי....בשמחה...אפשר גם לפייסבוק ALEX SHANE KRILOV...
נ.ב- לאנשים קצת יותר רציניי....על דאטורה שמעתם?
בהמון אור ואהבה. אלכס.
היייייייי !!@ מזמן לא היה לי מחשב -_-"
מצטער על ההקפצה אבל נראה כחשוב לציין
דאטורהזה "תאונת רכבת" מבחינת הטריפ לא ממליץ לחלשים או לאילו שיש להם ציפיות לעתיד
והנימפאה באמת ליגה אחרת![]()
ספאמר מסריח