מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

אשכול: שאלה | לגבי השרת DragonNetwork

nadavbb nadavbb מנותק טירון
    שם פרטי
    nadav
    קיבל לייק
    0 פעמים

שאלה | לגבי השרת DragonNetwork

שלום,
    אם מישהו יוכל להסביר לי איך פועלת מערכת הSubClass בשרת DragonNetwork אני אשמח!
    סיפרו לי ששם דמות ראשונה עולים איתה רמות לדוגמה דאגר, עושים סאב קלאס לדמות אחרת לדוגמה קשת, אז לא יהיה לדאגר את הסקילים של הקשת, אבל אפשר לעשות עם הקשת עוד סאב קלאס לדמות שלישית, לדוגמה פרופט, ולקשת יהיה את הסקילים של הבאפר, ולהיפך.

קודם כל אני צריך שמישהו יאשר לי שזה באמת ככה, כי זה סתם משהו שחבר שלי הסביר לי ולא הבנתי כלום.
    דבר שני, אשמח לדעת למה זה ככה?! מהי הסיבה שדווקא הדמות השניה והשלישית יש להן אותם סקילים? למה לא לראשונה גם? מה זה ייתן בדיוק לדמות הראשונה לעשות סאב קלאס אם היא לא יכולה להשתמש בסקילים של הסאב קלאס?

מי שיכול להסביר לי את העניין הזה אני אשמח!*

Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים
    אתה עושה את הדמות הראשונה איך שבא לך
    אתה עושה סאב קלאס למקצוע אחר
    ואפשרות, אחר כך, לסאב קלאס לעוד מקצוע
    אתה יכול להשתמש רק בסקילים של אותו סאבקלאס שאתה בוחר, כל מקצוע עם הסקילים שלו.

הקטע בסאבקלאס זה לעשות ווריאציות לשחקן שלך, נגיד בא לך להיות הילר אתה הופך להילר, בא לך להיות קשת אתה הופך לקשת. וגם זו שיטה מצויינת כי אתה לא צריך לפתוח שחקנים חדשים.

nadavbb nadavbb מנותק טירון
    שם פרטי
    nadav
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אני יודע שככה זה סאב קלאס, אבל אני לא יודע למה בשרת הזה ספציפי, רק הדמות השניה מקבלת את הסקילים של הדמות השלישית, ולראשונה אין סקילים כלל.

Spaisy Spaisy מנותק טירון
    שם פרטי
    Sami
    קיבל לייק
    0 פעמים
    לי יש שחקן עם סב קלאס!!! ובאיזה שרת אתה משחק??? 15x או 9x מה???,בשביל לעשות סב קלאס אתה חייב להרוג בוס וצריך מלא מזל!!!!,אתה צריך להשיג ממנו דבר כזה ואז אתה הולך לסב קלאס הזה(אך שלא קורים לו בעיר Giran,Goddard,Aden לא משנה רק שיהיה שמה בית כנסת כזו,ואתה הולך לזה שהכי הכי מקדימה ואתה לוחץ SubbClass ועושה מה שבא לך

נושאים דומים

1. שאלה| לגבי השרת
    על ידי Sergey_K בפורום RolePlay
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14/08/11, 05:38
  2. שאלה לגבי כרטיס מסך
    על ידי porche man בפורום מחשבים - חומרה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29/11/05, 21:55
  3. שאלה לגבי המסך
    על ידי h3nz בפורום מחשבים - חומרה
    תגובות: 10