שלום לכולם.
לאחר ששלחתם את הטפסים שלכם, אני עידן ואופיר ישבנו ב TS ועברנו בקשה, אחת אחת, כדי לקבוע מי יעבור לשלב הבא.
לפני שאציין מי עבר ומי לא, אני רק רוצה להגיד שנשלחו מעל ל 15 בקשות, כל בקשה נבדקה בקפידה עם כל הדרישות לאדמין, ועוד כמה דרישות אישיות שלנו.
כדי למנוע כל הודעה בסנגון "היי פרוטקציה, בחרתם אותו הוא חבר שלכם" / "למה לא בחרתם אותי? אני שלחתי שאלון מעולה!! אותו בחרתם ואותי לא הא? אני פורש" וכו'...
אני אשמח לתת לכל אחד את השאלון שהוא שלח, ושם אציין את הטעיות שלו או את חוסר הדיוק, כל זה כדי שלא תרגישו מקופחים.
כל מי ששלח בקשה ולא התקבל ומעוניין בזה, מוזמן לשלוח לי פרטית.----------------------------------------------------------------------------------------------------
הטפסים ששלחתם היו מצויינים בעלי רמה, הרשמתם אותי את אופיר ואת עידן!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
הסבר יותר מפורט על השלב השני - בשלב השני, כל מועמד יכנס ל TS בפגישה מתומאת מראש. ב TS יהיו אני אופיר ועידן, נשאל אתכם קצת שאלות, נכיר אתכם יותר טוב, ונקבל מכם רושם ראשוני.
את השלב השני כולם עוברים, הוא רק שלב שעוזר לבסס את ההחלטה בשלב השלישי.
בשלב השלישי כל אחד יכנס בזמן מתואם מראש לשרת ויעבור בדיקה מקיפה וכוללת של רמת ה RP, התמודדת במצבים וכו'. הבוחן יהיה עידן.
כרגע יש 5 מועמדים, 4 מין המועמדים יהיו אדמינים בשרת, אחד מין המועמדים לא יעבור את השלב השלישי, ולצערינו, יודח.
לאחר השלב השלישי תורכזו כאדמינים בשרת.
שלושה אדמינים יהיו ברמה 1, ואדמין אחד יהיה רמה 2 ישר, זה יהיה על בסיס השיחה ב TS ועל בסיס הבחינה המעשית בשרת.
בקרוב תקבלו הודעה פרטית ובה השעה שלכם לפגישה ב TS.
שיהיה לכם בהצלחה!