אני בתור בנאדם מתעניין הלכתי לדבר מעט עם HANIBAL על הנבחרת.
רציתי לדעת כמה פרטים פשוטים, באמת שוליים, האחד אם יש לו אישור(KEY) לבניית נבחרת מקלאן בייס.
והשני פחות או יותר לאיזה כיון הוא הולך. (הלוגים הם מתומצתים, כל התגובות המטומטמות שלו של "LOLOLOLOL וכודומה צונזרו" )
בהתחלה שאלתי אותו שאלות פשוטה:
שאלה: "האם יש לך אישור לפתוח את זה?"
תשובה: "בוא שים תאג, ISR, אתה אחרי משחקים".
שאלתי שוב, אם יש לו KEY לפתוח את זה, התשובה של "לידר" הנבחרת הייתה:
" אמרתי לך, אתה אחרי משחקים בצוות".
טוב המשכנו לפטפט קצת ורציתי לשאול אותו עם מי הוא לעזאזל דיבר בקלאן בייס שיש לו אישור להקים את זה...
והוא ביקש שאני אהיה בשקט כי הוא רוצה לכתוב לי, אמרתי אין בעיה, הבמה שלך, והינה הבמה של HANIBAL:
"שום מילה שתוק ותקשיב
שוט כמו שאומרים
אז ככה
אתה אומר שאני משנה את הנבחרת הקודמת, ולא מזיז פה דברים
אז בוא אני יוכיח לך כמה שזז פה דברים וכמה שהנבחרת הזאת הרבה יותר מושקעת וטובה מהקודמת
אז ככה בוא נראה מה הנבחרת הקודמת שווה
1. משום מה כולם אומרים שכולם בה היום נאבים
2. היה לה ספונסרים ?
אבל ספונסרים טובים כמו הספונסרים שיש עכשיו לנבחרת הנוכחית
#Ia.Movies חברת הסרטים הטובה והמקוצעית ביותר בישראל.. היא תעשה לנבחרת סרטים
#Hot-- חברה טובה ויציבה שמספקת לנבחרת שרת משחק 16 מקומות לאימונים, שרת טים ספיק 50 מקומות, אחסון כמה שצריך לאתר שיעלה בקרוב, וביאנסיאים לכל הצוות וההרכב
וכמובן שמדובר בחברה יציבה איכותית וטובה
ממש בימים הקרובים יעלה אתר הנבחרת שיהיה בו ממש הכל אבל הכל זה הכל כולל דף הצטרפות משחקים הכל אתה תראה
הוא בבנייה
**** ביקשתי ממנו לדבר, ואמרתי לו שזה לא העיקר, הוא כמובן נפל עלי...****
לנבחרת הקודמת היה אתר בכלל ?
טוב לא משנה
שמע שמע לא גמרתי
קצת קשה להשתלט על הכל נתתי לחזי (טרנטולה) לבנות את ההרכב
בינתיים אני לא יודע בדיוק מי שם
מי שבטוח שם אני יודע זה חזי, דון, צ'יקו
מאמן הקבוצה (שזה חלק מהצוות) זה
par0t
הוא יכין אותה טוב באימונים בסרבר
אחרי שיעלו השרתים והאתר
כך גם כל הקהילה תהיה בערוץ במירק הוא יהיה מפוצץ וטוב
(..... צינזרתי לכם פה את ההמשך של הקטע הזה, זה ממש לא משנה... הרי נבחרת בלי ספונסר שיעשה לה סרטים היא לא נבחרת.......)
ולסיום
בקרוב מאוד
האירופאים יתחילו לאכול בראש ולתת כבוד לישראל
מספיק מפורט לך? ----> (בכתב מודגש עם קו תחתון).
----------------------------------------
התחלתי לשאול אותו, שאם יהיה לנבחרת שלי אתר, וכמובן חברה מיקצועית ואמינה אני אפגע יותר טוב ב150פינג, אם האם BNC שאני יקבל בתור שחקן בסגל אז יהיה לי סרבר אירופאי עם פינג נמוך לישראל....
כמובן שהוא התחיל לצחוק וולעוג כמו כל ילד בן12.
המלצתי לו שיפסיק עם כל העינין הזה של הנבחרת, למה הוא הולך לעשות מעצמו צחוק BIG TIME כמו שאומרים, וכמובן שהוא החל לחפש את THE-G והתלונן שהוא לא מוצא אותו שיעזור לו בארגון נבחרת ישראל החדשה!.
ואז אתם לא מאמינים, אבל חניבעל שלף את הקלף הסודי:
"אני יכול לסדר את הפינג
שמע
לא בדיוק אני
אבל
012
נותנים מהירות מיוחדת לגיימרים גדולים
שיוכלו לשחק באירופה"
אני ישר קפצתי על המציאה ושאלתי איך אני עושה את זה, הרי בונא זה גדול כל גיימר גדול יכול לקבל חבילת אינטרנט מ012 לאירופה!!!
וכמובן, שחניבעל מצא את הפתרון לאיך עושים את זה:
"אני חושב ששווה לנסות לשאול אותם לגבי נבחרת ישראל
יש מצב שהם יספקו לנו את המהירות המיוחדת הזאת
לא?"
ברור, הם יספקו לך, בחינם , ולא רק לך אלה לכל הסגל כולל המאמן ועוזר מאמן וסגן אחראי מציאת שחקנים וגם לגלאי כישרונות צעירים.
אז הסברתי לו שזה בכלל חברת ברק 013 שיצאה עם השירות הזה שהוא עדיין לא מבצעי בכלל ושאני לפחות לא מכיר בנאדם אחד שיש לו את זה,
הוא התחיל לשנכע אותי לבוא ולעזור לנברחת של חניבעל, עם הסופונסרים לסרטים והגישה המיוחדת לפינג פצצה כמו בארץ!!!! בשרת באירופה!!! , תאמינו או לא אבל לא הסכמתי להצעה המפה הזאת.
אמרתי לו גם שאנחנו שהיינו בHLS ניסינו להכנס ולשחק בגביע בליגה 3, אומנם הצלחנו, עלינו לשמינת גמר ואז היה בעיה שהקלאנים היו יותר מידי חזקים ל130פינג שיש לשחק ישראלי ממוצע באירופה ונפלנו.
בנוסף אמרתי לו שגם נבחרת גדולות כמו גרמניה ופינלד בכלל לא יסכימו להשתין לכיון שלו, כאילו הם משחקים על פינג 40-60 ויבוא אליהם ישראלי שתכלס אני אומר לכם, יש רמה בארץ, אבל אין מה לעשות הפינג עושה את שלו, כמובן שנבחרות הגדולות באירופה יבואו ויסכימו לשחק נגד הישראלים עם הפינגים של ה130, ניסיתי לפוצץ לו את הבועה הקטנה שלו, לא הצלחתי הוא רצה להוכיח לי שהוא מצליח להשיג משחק באירופה!
"שום צחוק
ושום בטיח
בוא נעשה ניסיון
תביא איפי
לסרבר אירופאי
בוא נכנס
ותראה איך בשנייה אני משיג משחק נגד קלאן
קפיש? "
ניסיתי להגיד לו שיש הבדל, קטן, ממש ממש ממש קטנצ'יק בין לשחק בסרבר פאבליק באירופה לבין נבחרות, הוא לא האמין.
טוב שורה אחרונה, ניסיתי לברר עם מי הוא דיבר בקלאן בייס שנתן לו אישור לכל הבדיחה המוצלחת המוצגת כאן, לא הצלחתי להשיג תשובה, הלכתי זיפזפתי בקלאן בייס ואין לו בכלל אישור, הנבחרת היא הנבחרת הישנה מהתקופה של ה3.15 שעשו את הניסיון לשחק באירופה ועפו בגלל הפינג וא"כ PAROT "אחראי מאמנים" בנבחרת הנוכחית יצא למלחמת ארבעת הדפים להשאיר את ישראל בקלאן בייס. נתתי לו קצת לינקים על הנבחרת, מה שהיה בעבר, על הניסיונות של TA באירופה ועל של HLS.
לסיכום, לחניבעל אין אישור לכל העיניין הזה בכלל, סתם יגרום לפדיחות בצורה רצחנית, ניסיתי להסביר לו שיחכה קצת שאולי ירד הפינג ואז שיקח את זה על עצמו.
"אז, שלא יעבדו עליכם"
:מעלה: