יפה יפה אני רואה את התודה שלך -ברוך שפטרנו ?ואני חסר כבוד? אני לא חשבתי שאני מעל כולם זה אלמוג הפרוטקציה שהוריד לדור באן ונתן לו כמעט אדמין על דעתו רואה? דודים שלך עושים מה שבא להם רשיון חופשי אני ראיתי Ap של דור ודאגתי להעיף אותו בקיצור תודה אופק על התודה שלך אז אם אמרת את דעתך עלי שמע את שלי- אתה חסר כבוד המודפסת זוועה ואתה מסנן שבוע את כל הצוות אבל מדבר כל היום עם מר Ap דור ואומר לו שאתה נלחם עליו אתה חסר כבוד אתה צועק ומקלל אותי כשאני מביא רעיונות למוד אתה רואה שכולם בעד העפת דור וראית הוכחות ברורות לפרוטקציה וap ואתה נלחם עליו קיצור תיהנה בנאדם כי רוב המודפסת הצעות שלי תודה שאתה מעריך את זה ועכשיו לעוד משהו. אלון עדן מה אתם נשארים הוא לא שם עלינו זין ראיתם תצוגה שלו אלייי ואתם רואים איך הוא מסדר באגים עלק שנה הדילוגים מטומטם ואין v park שעובד מליון באגים פרוטקציות זה לא שווה לאדמין חבל לכם על הזמן זה לא יסודר. אופק אני באתי לסיים בחיוב ואתה לא ? סבבה ראית תדעה האמיתית שלי. תיכף תדאג לחסום תמשתמש שלי ותנעל או תמחק כי אתה סתם ילדה שלא מתמודדת עם האמת אתה בזיון אז תענה ואל תנעל תן להגיב אתה לא לבד ואל תחוש לי נמאסת עם החוסר מילה שלך והפרוטקציה המגעילה של כל הדודים שלך שבלי עין הרע תקועים ברמה 2 כי לא אכפת להם ורק כשיהיה 20 איש יכנסו וחשים על כולם קיצור יאללה רצית שלילי קיבלת ביי