מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

אשכול: בעיה | יש פה בעיה עם האנשים בשרת, כנסו

הסמל האישי של TheThreaT
    TheThreaT TheThreaT מנותק מתקדם
    שם פרטי
    שרון
    קיבל לייק
    30 פעמים

בעיה | יש פה בעיה עם האנשים בשרת, כנסו

אני מפרסם בgov שהמשטרה מחפשת שוטרים, כל אחד שולח לי הודעה שאני יבוא לבחון אותו, ושאני אומר להם שצריך לעשות אפליקיישן הם אומרים עזוב...
    למה אתם כל-כך עצלנים? :|
    אם זה אפליקיישן ללידר אז אפשר לעשות, ואם זה אפליקיישן לעבודה אז אין לכם כח?
    ואתם יודעים למה זה ככה? כי היום כל "גאון" פותח איזה גאנג/מאפיה, ומצרף על ידי בחינת מושגים אנשים לפקשיין שלו..
    אם היו משחקים פה ברמה גבוהה, כדי להכנס למאפיה ולגאנג הייתם צריכים להכיר את הלידר IC וגם שאתם מכירים אותו אתם לא ישר נכנסים, יש לכם דרך ארוכה כדי להכנס..
    אבל אנשים הולכים על הדרך הקלה, חסר לי אנשים אז יאללה אני יצרף אותם...

Galan Galan מנותק מתקדם
    שם פרטי
    Gal
    קיבל לייק
    39 פעמים
    צודק ב100 אחוז - אני חושב שצריך לעשות פה כמה שינויים. אני מציע שלידר שמצטרף אנשים בלי אפליקיישן יעוף פשוט.

הסמל האישי של TheThreaT
    שם פרטי
    שרון
    קיבל לייק
    30 פעמים
    מסכים, חבל שיש 18 צפיות ורק תגובה ממך...
    אנשים כנראה מתכחשים למצב, למה הם שמים זין על האשכול שרק בה לעזור להם כדי שהרמה פה תעלה.

yakirof19 yakirof19 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    המצב בשרת מסריח ביותררררר אין שוטרים כבר שבוע יש רק גאנג אחת אקטיבית ומאפיה אקטיבית משעמם בשרת אין מה לעשות אף פעם אין אישורי שדידה כי אין שוטרים או משהו כזה אין אדמינים שיכולים לעזור או שהם לא מתייחסים או שהם "עסוקים" ויש פו רמת נונ ארפי מפחידה.
    חייבים לעשות פו שינויים

Tomy_Brekin Tomy_Brekin מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    בגאנגים זה לא ככה
    בגאנגים פשוט רואים 'בנאדם עוקבים אחריו קצת לראות שהוא לא משטרה או משהוא ,
    והוא יכול להצטרף
    למשטרה צריך את זה מסודר קורות חיים וזה ,
    אין מה לעשות ככה זה , אם אנשים לא רוצים אז אל תבכה על זה , תדע שיש אנשים שאין להם כוח , זה כמו שאני יגיד לך ללכת להיות טייס
    אתה מוכן ללכת להיות טייס ? אתה יודע שבשביל להיות טייס צריך שלוש שנים נוספות של למידה , וזה עולה המון כסף , אתה מוכן אבל ? או שאתה תלך לעבודה יותר קלה ?!
    האומנם פחות כסף אבל יותר קל להתקבל ולטווח הקרוב זה נראה לך טוב מאוד .
    אז בוא אני יגיד לך ,
    אין שום סיכוי שאתה תלך להיות טייס או עורך דין , בגלל שלדברים כאלה זה עולה מלא כסף וזה לוקח הרבה מאוד זמן עד שתוכל להתקבל אליהם
    אז אתה תעדיף ללכת לעבוד במקדולנס , להיות עצמאי , כל דבר העיקר שלא יקר יותר מדיי זמן

בדיוק ככה השחקנים פה , אי אפשר לשנות אותם , ברגע שסטלה יעברו ת'קו האדום עם החוקים כולם יפרשו (: ומה אז ? הקהילה תיסגר כי משהוא ניסה לעשות את השרת יותר מדיי ארפי ?

הסמל האישי של TheThreaT
    שם פרטי
    שרון
    קיבל לייק
    30 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי yakirof19 צפה בהודעה
    המצב בשרת מסריח ביותררררר אין שוטרים כבר שבוע יש רק גאנג אחת אקטיבית ומאפיה אקטיבית משעמם בשרת אין מה לעשות אף פעם אין אישורי שדידה כי אין שוטרים או משהו כזה אין אדמינים שיכולים לעזור או שהם לא מתייחסים או שהם "עסוקים" ויש פו רמת נונ ארפי מפחידה.
    חייבים לעשות פו שינויים
    לא היו שוטרים כי לא היה לידר פעיל, עכשיו אני הלידר וכל עוד ישלחו אפליקיישנים יהיה שוטרים.

ציטוט במקור פורסם על ידי Tomy_Brekin צפה בהודעה
    בגאנגים זה לא ככה
    בגאנגים פשוט רואים 'בנאדם עוקבים אחריו קצת לראות שהוא לא משטרה או משהוא ,
    והוא יכול להצטרף
    למשטרה צריך את זה מסודר קורות חיים וזה ,
    אין מה לעשות ככה זה , אם אנשים לא רוצים אז אל תבכה על זה , תדע שיש אנשים שאין להם כוח , זה כמו שאני יגיד לך ללכת להיות טייס
    אתה מוכן ללכת להיות טייס ? אתה יודע שבשביל להיות טייס צריך שלוש שנים נוספות של למידה , וזה עולה המון כסף , אתה מוכן אבל ? או שאתה תלך לעבודה יותר קלה ?!
    האומנם פחות כסף אבל יותר קל להתקבל ולטווח הקרוב זה נראה לך טוב מאוד .
    אז בוא אני יגיד לך ,
    אין שום סיכוי שאתה תלך להיות טייס או עורך דין , בגלל שלדברים כאלה זה עולה מלא כסף וזה לוקח הרבה מאוד זמן עד שתוכל להתקבל אליהם
    אז אתה תעדיף ללכת לעבוד במקדולנס , להיות עצמאי , כל דבר העיקר שלא יקר יותר מדיי זמן

בדיוק ככה השחקנים פה , אי אפשר לשנות אותם , ברגע שסטלה יעברו ת'קו האדום עם החוקים כולם יפרשו (: ומה אז ? הקהילה תיסגר כי משהוא ניסה לעשות את השרת יותר מדיי ארפי ?
    חחחחחחחחחח למה נראה לך שבגאנג עוקבים אחרי אנשים כדי לצרף אותם?
    אתה כנראה לא יודע מה המצב פה, אנשים שולחים ב PM: "אתה לידר???????" הבנאדם אומר להם כן, הם עושים בחן אותי (אפילו לא שואלים של מה), הוא בוחן אותם OOC ומצרף, זה המצב פה.
    ולפי מה שאתה אומר, אז ככה בחיים לא יהיו שוטרים -_-

Galan Galan מנותק מתקדם
    שם פרטי
    Gal
    קיבל לייק
    39 פעמים
    חבר'ה כדי שיהיה פעילות צריך עובדים נכון - אז דיי להתעצל ולעשות אפליקיישנים בפורום !!!!

נושאים דומים

1. בעיה|יש לי בעיה בשרת כנסו
    על ידי _NauTicA_ בפורום DeathMatch
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19/02/12, 12:33
  2. יש פה מישהו עם אינטרנט 018?
    על ידי Titan בפורום Call of Duty
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03/01/11, 11:13
  3. בעיה|עם צורב dvd כנסו לפרטים
    על ידי Coh3nz בפורום מחשבים - חומרה
    תגובות: 4