דבר ראשון זה אלון לא להתבלבל קיבלתי באן בפורום
דבר שני כל מה שקרה פה בגלל תמיר בלבד
דבר שלישי רציתי לפרוש כבר ממזמן בגלל שיש לי אימונים כמעט כל יום בלאגנים על הראש וגם חברה וזה אני בן 15 אתם מודעים לזה
מה שקרה מישהו קילל אותי קיללתי אותו בחזרה ועל זה הורידו אותי רמה באדמין אחרי עדן ועוד 10 ילדים מגיעים עוד ילדים שפורשים איתי
עכשו להקדשות...
בראש ובראשונה לעדן-אתה האח הטוב שליתותח ביותר אתה נהנתי איתך כל הזמן אני פורש איתך ולא מעניין אותי כלום
דניאל-נהייה פה גועל נפש אתה אח טוב אני זוכר שהייתה אצלי סגן במשטרה והיינו עושים שטויות ביחד היה כיף מוות איתך!!
יואב-אח תותח וחופר אתהחחח מת עלייך אח שלי אתה לא אשכח אותך נפגש בשמחות שמור על קשר
גל-אח אתה שניסה לשכנע אותי לא לפרוש ולא הצליח לא נורא פעם הבאה תנסה יותר טובחח סתם אחי תותח אתה
יוסי-גם אתה אח תותח ביותר שעמד לצידי בכל מצד גם לקראת פרישה ועכשו הגיעה גם הפרישה חבל לעזוב ככה אבל זאת האמת נהרסה הקהילה היה כיף איתך מאוד
בר-גם אתה אח תותח שיודע לעזור לכל אחד
שחר-למרות הריבים שלנו ולמרות שלא הסתדרנו אפילו בגולדן RP אבל אחרי שעשיתי לך את המבחן לאדמין הכול יסתדר אתה חבר תותח
אורי-אח תותח אתה עזרתי לך תמיד עכשו תעזור לי תגיב פהחח סתם אחי מת עלייך
נדב-אוי הילד המסטול של השרת חחח מת עלייך למרות הריב ברגע האחרון אתה אח תגמל כבר מהסמיםשמור על קשר
איתי-אתה ילד בן 10 אבל אתה ילד 10!! אין כמוךאח תותח שכמוך
אבירן-גם אנחנו עברנו הרבה ואם אני זוכר נכון גם אתה הייתה ב STAR RP לא זוכר כל כך טוב אבל לא משנה בקיצור אתה אח תותח אתה
זיו- אתה הילד הכי דפוק בארץ מילה אבל כמה שאתה דפוק אתה תותח
עכשו להנהלה הבחירה:
אופק-אתה נתת לי את ההזדמנות לקחתי אותה עזרתי לילדים אחרי שעכשו אני ועדן פרשנו אני רוצה לראות מי יטפל לך בשרת מצטער שאני פורש אחי אבל ככה זה אחי
אלמוג-אתה אח גנוב וחנוןמצטער שאני צריך לפרוש ככה זה אחי נהרס השרת אם אתה רוצה לדעת את הסיבה דבר איתי בפרטי נשמח להגיד לך עלק הביאו פקח
חברים נהנתי מאוד חבל שפורשים
תמיר-אחרי כל מה שדיברת איתי וראית מה רושמים בהודעת הפרישה של עדן ואתה רואה שלא מעריכים פה כלום ככה מורידים אותי מהאדמין?עוד שהייתה שוטר אצלי ושוטר לא משהו אני מדגיש את זה קיצור תהנה לך בשרת שלך אופק החלטה שלך לא מבין למה הוא עלה

חחח מת עלייך אח שלי אתה לא אשכח אותך נפגש בשמחות שמור על קשר 
הירשם כדי להגיב לנושא