בלי מילים מיותרות... הפרטים לשלב השלישי יגיעו בקרוב. האנשים שעלו: Klix BabyMan CoolAss זהו... התכוננו לאדמין הבא של הקהילה !.
בלי מילים מיותרות... הפרטים לשלב השלישי יגיעו בקרוב. האנשים שעלו: Klix BabyMan CoolAss זהו... התכוננו לאדמין הבא של הקהילה !.
יש איזה כיף !!![]()
מזל טוב לעולים ובהצלחה בשבל השלישי
מזל טוב!.
מתי יערכו הבחינות לשלב הבא?
חחח אתה ביזיון, אפילו תבחינה לא עשית לי, ואמרתי ליניר שאני לא יהיה בזמן של הבחינה והוא אמר שהוא יבחן אותי והוא לא בחן
תקשיב חמוד,
התלוננו עליו בגלל שהוא עשה תתפקיד שלו ושנאו אותו.
שם מישהו בכלא ואז הוא בוכה "הוא שם אותי בכלא"...
ווואלה אני בן זונה אם לא יפתחו עלייך תלונה,
אני הייתי 1337 ופתחו עלי גם תלונות כי שמתי אותם בכלא.
אז אל תגיד סתם ואל תעקוץ.
כבר אמרתי אני לא נגדו אני פשוט אומר שחצי שרת תלונן עליו אז למה הוא רוצה לחזור לא שאלתי למה התלוננו עליו וזה לא מעניין אותי
ודבר נוסף תרגיע תצור שאת מתנסח בא למה זה לא מתאים לי מבין ? "חמוד"
אני שאלתי אותו למה הוא רוצה לחזור לא באתי ונישיתי לעקוץ אותו כמו שאתה אומר תקרא 10 פעמיים מה שרשמתי ואולי תצליח להבין
ופעם הבאה אל תבוא בצורה כזאת מבין ? לא מעניין אותי למה שנאו אותך ואותו ותאמין לי שאני מודע לדבר הזה שאנשים מתעצבנים על האדמינים בגלל שמקבלים כלא ,קיק .
עשו עליי תלונות בלי תמונות אז זה לא כזה משנה לי, מצידי שכולם יתלוננו כל עוד אין סיבה מוצדקת אין סיבה להעיף אותי
בונאה זה אשכרה שרת בלי רמה עושים בחינות לאדמינים במקום שהאדמין הראשי יעשה ספק למשך שעה על איזה שחקן שהוא חושב שהוא על רמה ואז יראה אם הוא עושה RP טוב והוא יודע להתנהג
במזמנים שאני ואדי היינו ביחד בשרת לא היה יותר מידי שאלות מי שהאדמין הראשי חשב לנכון לשים אדמין עלה לאדמין וזהו בלי כל הסבטוחה הזאת
Ham... the first thing that i wanna say its:Thank's.
Everyone that fight right here.
If you think that to be an admin its for fun then you wrong.
Its an hard work.
And you dont do it for fun...
You should to do it for helping.
Thats it.
And... ham.. i cant come to the tests i dont know when its will be.
My computer is destroyed too.
When i will go to get the computer back i will buy a new headphones and a new michrophone.
C'ya guys.