שלום הגתם לדיון על הקלאן WpS אז ככה:את הקלאן אני וליעד פתחנו אחרי פרישתינו מגוס בגלל סיבות אישיות. שם הקלאן:WpS פרוש: We Pro Sawn בעברית:אנו סוסים ב סאון הכלאן נוסד בתאריך 09.02.2011 על ידי אור בריזר, וליעד נאוטיקה.
חוקיהקלאן: 1. אסור שימוש בצ'יטים. 2. אסור לעשות דרייב בי.[להרוג מהאוטו]. 3.חובה לשים את התאג [WpS]. 4. אסור לעשות ספאון קיל [ להרוג עם מטוס \ מסוק בשיגור]. 5. אסור לעשות סוואפ קיל [ הריגה הריגה עם חבר.]. 6. אסור לקלל\ להעליב חברי קלאן ובכללי. 7. אסור להרוג חברי קלאן אלא אם כן זה בהסכמה, במהלך אימון או פעילויות. 8. אסור להשתגר באמצע קרב,או להיכנס למצב AFK . 9. יש לצייט לחוקי השרת עצמו. 10.מי שיעבור אל הכללים יורחק מהקלאן. 11.לא לבקש רמה בקלאן מי שמבקש לא עולה שבועיים לפחות. 12.חובה להקשיב למייסדי הקלאן וגם ללידרים. הוראות טסט: את הטסט אך ורק טסטר עושה. בטסט יוערך קרב 1 אם הטסטר הורג אותך לא התקבלתה, ואם אתה הורג את הטסטר אתה התקבלתה. אם הורדתה לכל הטסטר את המגן וחצי חיים אתה התקבלתה ל שבוע ניסיון. חובה לשים תאג. שיהיה בהצלחה:-)
מייסד-אדם שייסד את הקלאן לידר-אדם שהמייסד מינה כעוזר שלו ואחרי על הקלאן. טסטר-אדם הבודק את השחקנים שרוצים להתקבל לקלאן. כבודניק-שחקן בעל כבוד לקלאן. קילר-שחקן רגיל בקלאן.
כולכם עושים לי בחילה ....
שגיא מסגן לידר בTaC עובר לפה בשביל טסטר מסריח , ליעד היחיד שעוד סמכתי עליו עבר אחרי שלכלך על כל מי שבקלאן הזה ...
בהצלחה בכל מקרה
כולכם עושים לי בחילה ....
שגיא מסגן לידר בTaC עובר לפה בשביל טסטר מסריח , ליעד היחיד שעוד סמכתי עליו עבר אחרי שלכלך על כל מי שבקלאן הזה ...
בהצלחה בכל מקרה