אמ אני נמצא בבית חולים(שוב) בגלל הבטן שלי(שוב-_-) , מי שלא יודע היה לי לפני איזה חודש בעיה בבטן ונאלצתי לעבור ניתוח.
אני מקווה שלא אעבור שוב תניתוח הזה
בכלמקרה אני יחזור כנראה ביום שישי\שבת\ראשון , הכל תלוי ברופאים.
להתראות חברים.
ProJect\InterSyS
אמ אני נמצא בבית חולים(שוב) בגלל הבטן שלי(שוב-_-) , מי שלא יודע היה לי לפני איזה חודש בעיה בבטן ונאלצתי לעבור ניתוח.
אני מקווה שלא אעבור שוב תניתוח הזה
בכלמקרה אני יחזור כנראה ביום שישי\שבת\ראשון , הכל תלוי ברופאים.
להתראות חברים.
ProJect\InterSyS
?!?!?!?!? תרגייש טוב אחי ! תדבר איתי בפרטי אני ורוצה לדעת מה עובר עליך ..
תרגיש טוב גיא אחשלי אני מקווה שלא יפגעו ביכולות שלך בסאון XD בכול מיקרה מקווה שלא יעשו לך עוד אחד אחי
החלמה מהירה גבר,
תחזור מהר![]()
תודה
הייתי עכשיו בבית אבל אני בדרך לבית חולים:S
נתראה בקרוב.
תרגיש טוב אחי
ומקווה שהכל יעבור טוב אחי
ניר תרגיש טוב!!!!!
תחזור מהררר נייייירוצ'קהה ! מהרר ! מתגעגים ומקווים שלא תעבור שום ניתוח !
ההודעה ה - 600 !!
החלמה מהירה !
החלמה מהירה ניר !!!!!
תרגיש טוב!!!
ניר תרגיש טוב! ואני מקווה שלא תעבור שום ניתוח ותחזור אלינו בריא ושלם!!
אוהב אותך!!!
קרוהן?
או שלא יודעים מה זה?
גיא, תרגיש טוב [=
תחזור אלינו מהר ! מתגעגעים [=
יאללה תחזור אחי הקלאן לא יחזיק מעמד חחחחח תרגיש טוב אחי
איזה כיף אחרי הבדיקות אני לא יצטרך לעבור ניתוח(אבל יכול להיות שעוד כמה שנים אני יעבור ניתוחO: ) , אבל אני על תרופות :S
חזרתי הביתה ואני בחופש מחלה של שבוע בערך , אני תכף יכנס למשחק ויספר לכם חוויות XD;
תודה רבה לכולם 3>
מקווים שלא יעשו לך ניתוח ותרגיש טוב גבר!
תרגיש טוב אחי
מחלת קרוהן (Crohn's disease) היא מחלת חיסון עצמי המתבטאת במערכת העיכול. המחלה עלולה להתפרץ בכל חלק של מערכת העיכול מן הפה ועד לפי הטבעת, אך ברוב המקרים המחלה מתפרצת במעיים, בעיקר במעי הדק. המחלה מאופיינת על ידי דלקות חוזרות ונשנות, הידבקויות חלקי מעי, צריבה בדרכי השתן והיווצרות חסימות מעיים וכיבים (פצעים פתוחים ברקמות מערכת העיכול) העלולים להתפתח ולהגיע עד לדופן המעי וליצור פיסטולות (נקבים הנוצרים בין דופן המעי הפגוע לבין איברים ורקמות בבטן).
מחלת קרוהן נפוצה בעיקר במדינות המערב ובמדינות מתועשות ומפותחות, כאשר החלוקה בין גברים לנשים היא יחסית זהה. במרבית המקרים המחלה פורצת בעשור השני והשלישי לחיי החולה, ובמקרים מועטים יותר, בגילאים 50-70.
קרדיט לויקיפדיה