כוס אמא שלך מושיקו יבן זונה יבן שרמוטה ראיתי גם תמונה שלך אתה נירא מפחיד אמאלה כמה שאתה מכוער יוו יבן שרמוטה אתה ומוסטאג אנחנו שוחטים אותך אם אנחנו רואים אותך למה מי אתה ביכלל יבן של זונה שרמוטה עלאק "ילד חומוס" חחחחחחחחח איזה ילד הומו יליפה מטומטם
כוס אמא שלך מושיקו יבן זונה יבן שרמוטה ראיתי גם תמונה שלך אתה נירא מפחיד אמאלה כמה שאתה מכוער יוו יבן שרמוטה אתה ומוסטאג אנחנו שוחטים אותך אם אנחנו רואים אותך למה מי אתה ביכלל יבן של זונה שרמוטה עלאק "ילד חומוס" חחחחחחחחח איזה ילד הומו יליפה מטומטם
באמא שלי אשכרה ירידות של ילד קוקסינלללללOriginally posted by S4in3x@1-11-2005 בשעה 13:53
חחחחחחחחחחח
בוא לראשון
ילד כפות
בוא לב''ש אותו דבר יילד קוקסינל
אחי פתח תחריץ לאבא שך יש חשק
מוני ראיתה איזה ראש בובליק יש לוOriginally posted by WaR-LorD@1-11-2005 בשעה 13:54
ima shel moshiko zona ve zeo ma atem mitvakhim....
ve moshiko yeled nithan she kol ayom marbizim lo az hu al ha mahshev none stop..
and luna limdo oto play so hu ahi tov ba tactical ve ahi mavin al titvakho ito
בידיוק..Originally posted by YoTaMzz@1-11-2005 בשעה 16:04
ve moshiko yeled nithan she kol ayom marbizim lo az hu al ha mahshev none stop..
אתה מוכן לעשות טובה ולהביא לפה לינק לשים בדביק..Originally posted by myth@1-11-2005 בשעה 13:09
תקראו קודם חוקים של קלאן בייס ואז שלחו צ'לאנג. :ס
"חוקי הקלאן בייס-> חובה על כל שחקן טקטיקל!!"
סאמק וככה יגמרו הריבים.....
אתה מוכן לעשות טובה ולהביא לפה לינק לשים בדביק..Originally posted by Collo+1-11-2005 בשעה 16:26--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Collo @ 1-11-2005 בשעה 16:26)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-myth@1-11-2005 בשעה 13:09
סאמק וככה יגמרו הריבים..... [/b][/quote]
אבל שזה יהיה בעיברית אני לא יודע אנגלית..
חחחOriginally posted by YoTaMzz@1-11-2005 בשעה 16:04
אני ילד מכוה
תראה מי שמדבררר
אח שלך הקטן מרביץ לךך
יש יותר מפדח מזה???????????????
ואמא שלך זונה בת זונה תקבל סרטן היום בלילה יבן שרמוטהההההה
לך תבכה לאח שלך שיעזור לךךךך
יביא לי שמות של שחקנים מטלנובלה ויגיד לי הם עבריינים.
הלווו לא לריב סתם עם לא סימנתם בוי שאסור להשתמש אז מותר
אני אומר ראסמי אני לא בטובת אפחד...
אבל הסתכלתי בחוקים של המשחק ולא סימנו את זה בוי וזה היה מותר
וגם עם הם השתמשו בזה סיבוב אחד אז רק סיבוב אחד הולך לכם
חלאס לריב על משחק כולה 3 על 3 מסריח אתם רבים פה על שטויות...
קיצר סגרו סולחה ותאשרו תמשחק למה בחוקים היה רשום שמותר וסתם אתם מתווכחים פה...
אבל שזה יהיה בעיברית אני לא יודע אנגלית.. [/b][/quote]Originally posted by WaR-LorD+1-11-2005 בשעה 16:28--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (WaR-LorD @ 1-11-2005 בשעה 16:28)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by Collo@1-11-2005 בשעה 16:26
<!--QuoteBegin-myth@1-11-2005 בשעה 13:09
אתה מוכן לעשות טובה ולהביא לפה לינק לשים בדביק..
סאמק וככה יגמרו הריבים.....
עוד דרישות?
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
תתבגרו...
נעול.
מיכה יא חייל תנעל...
יודעים מה?
שימו קונפליקט
S9 ישימו ת'בינד שלכם ב-CW
אתם שימו תמונה של המטול
נראה מי ינצח :X
ha ikar she ima shel mosihko zona ve zeo
תיראו על מה אתם מתווכחים לי זה לא אליפות האולם זה כולה קלאן וואר של 3 על 3
אתם אפילו לא מתווכחים על המקום הראשון אז על מה אתם בוכים לי פה
עם זה החוקים אז זה החוקים לא צריך להתווכח יותר מדי שתיכם רבים כמו ילדים קטנים
אין כאן עיקרון ואין כאן כבוד בריב הזה אתם סתם מתווכחים כמו ילדים קטנים...
yaaaa sure hu zodek
u fucking tembElzZzZ
WTL
מי מתוכחח איתם הם נובים פיצצנו אותם סתם טור אחד מטול גם עם זה לא מותר אתם מקבלים כולה תתור הזה לא את כל המשחק ינאבים כחו עוד 10 תורות מתנה אתם סתם אפסים
נרוויח אליכם כולה נקודה לא יותר.
ישראל נירן אחים שלי לא באנו לריב אתם יודעים איך זה מושיקו אבל לא משנה..אני יודע שהם מנצחים וכל זה אבל רק רצינו לישאול איך זה הולך..ומושיקו אתה מדבר יותר מידי כאילו מי אתה הם ביכלל לא משחקים טקטיקל ונאב אחד לך תשחק איתם קאונטר נירא אותך גבר אני יודע שאתה טוב וגם אליעד טוב בקאונטר אבל אין לכם סיכוי לשחק נגדנו בקונדישן זירו אז אחי אתה מוזמן למשחק בקונדישן זירו 3על3 אותו שחקנים ונירא מי נאבים חחח אהה?? חחחחחחחחחח אני מת ליראות את זה כבר קורה..
כול אלה פההה כולם נגדנו רק בגלללל 4ever אני זין עם לאאא הומואים כולכםםםםםם
חחחחחחחחחחחחחחחחחOriginally posted by ^idNz@31-10-2005 בשעה 22:56
גם אני טוען שהיה במשחק הזה מאניהאקקוד:TOST Protect: <^CrA^>24Poker` (217.132.223.44) : INI : Enter=BuyWeapon Mossberg 48; Spass 48 TOST Protect: <^CrA^>HuGo (212.179.84.167) : INI : P=BuyWeapon Mossberg 48; Spass 48 | BuyWeapon MP5Navy 6; MP5SD
לא נמאס לכם עם זה???המניאק הזה יא מגעילים