סטלה, האם אראה אותך עוד בעולם, תגידי למה עזבת כל כך מוקדם
זה בלתי נסבל, אלון אתה לא עושה לי טובה אתה רוצה תוריד אתה לא רוצה אל תוריד, אני יתנצלתי החזרתי ילדים לשרת והלכה לי המכונית, מה עוד? אה? מה עווד?
נמאס לי כבר, עכשיו זו בעיה שלך כי אני ביקשתי מתמיר לוריד לי תבאן והוא הוריד לי אז מה החזרת לי אה? איזה מין דבר זה ?
אז אתה ממש בבעיה..ובר וגל עוד יותר בבעיה שהם לימדו אותך להיות ככה, למה הפכתם אותו בר וגל?
אני גדלתי על סטלה אבל אין מה לעשות אתם מורידים לי תחשק לחזור אני לא יהיה עכשיו כמו אפס שירד לכם בשביל לחזור..
אז אני יודע שתה לא הולך לוריד תבאן וגרמתם לי לפרוש מסטלה וחבל..אבל עם אתה רוצה תוריד זו כבר בעיה שלך ובגלל שאני יודע שהבאן לא הולך לרדת עד 2038 אני רוצה להזכיר כמה חברים אחים..
קיריל ? היית כמו אח בשבילי, אח עולם חבל שאני לא יזכה לשחק איתך עוד..
אופק? גם אתה אחי לא היה כמוך וכמו קיריל בעולם אני זוכר שישבנו כל היום בסקייפ ודיברנו איזה להיט היה..
ערן[סקסי]? מילה שהיית אחד הגברים תמשיך להיות ככה אל תהפוך להיות רע ולתת באנים סתם תיהיה אדמין גבר יאח..
קוקזי? אוהב אותך יאח תשמור על סטלה..
מור? אתה היית האדמין הכי גבר בעולם נ ש ב ע לא אשכח אותך יאח..ותודה על העזרה עם הבאן אבל כנראה שזה לא יעזור..
שחר[מזגן]? תודה על שלימדת אותי לשחק אחי..
סקורי ? כנראה שלא נוכל לשחק עוד יחד למרות שאני הבאתי אותך למשחק ולימדתי אותך את כל תחילת המשחק אוהב אותך אחי..
ייגגלל? אחחחחחחחחחחחחח עולםםם מבטייחח אחחיי אני עוד ידבר איתך אחיי ובקשר לקלאן שתה רוצה לפתוח חבל שאני לא יוכל להיות בו.. מצטער..
יואב? תזכור ממני שיש לך עוד עתיד במשחק..
ועכשיו לאלה שבכלל הביאו אותי למשחק ולימדו אותי לשחק ועזרו לי בהכל..
זיו עמר שפרש וסקסי שפרש
ועכשיו, לאדמינים..
תמיר אקספלד- היו לנו כמה קטעים לא נעימים אבל אהבתי אותך אחי =]
תמיר חמוס- חבל שלא הספקנו להכיר..
אלון- למרות שהיית איתי אחלה למשך המשחק בסוף ממך אני מקבל תפצצה, חבל..
מור- אחי אני אוהב אותך מילה ואני לא אשכח אותך.. תמשיך להיות אדמין גבר
ולסקסי שלנו האדמין החדש- כפרהה עלייך אחי מזל טוב תמיד אמרתי שלך הכי מגיע להיות אדמין רק אל תשתנה בגלל זה =]
גם בר- חבל שהדיבור היחיד שלנו זה היה על המכונית שלי וגם על זה לא שמרת..

4לייקים

הירשם כדי להגיב לנושא