דור להמשיך?:S
זה יהיה יפה לחתימה,לא צריך להמשיך
למי שרוצה תמונה מוקטנת לחתימה:
![]()
דוורווש 8 אני בא היום יעלו סגנים אחי .. ?
עלו לפני כמה ימים S:
שני עדכונים חשובים:
1. לגבי החוק שקבענו-מי שיוצא לא חוזר,התחילו להגיע אלינו מספר תלונות שאנחנו לא עומדים בחוק שאנחנו עצמנו חוקקנו. אני רוצה להבהיר לכולם חד משמעית-החוק הזה הוא לא ברזל ואנחנו בוחנים כל עניין לגופו. אם החלטנו להקל על שחקן מסויים זו זכותנו המלאה ואין בכך שום בעיה,אז אני מבקש-לא להתערב בעניינים שלא שייכים לכם. יש הבדל בין שחקנים שהיו בקלאן 5 דקות ופרשו כי הם לא זכו להכיר אותו לבין שחקנים שמשחקים בשרת כבר חודשים ועדיין קופצים מקלאן לקלאן כל יומיים. כל מקרה יפתר על פי ההחלטה של הלידרים ושל דעת שחקני הקלאן.
2. בזמן האחרון הקלאן רק גדל וגדל,לשמחתנו,ו4 רמות כנראה לא מספיק כדיי לדרג את הרמות שלנו בקלאן. מעכשיו והלאה אנו נחליט בפורום באופן רישמי כל אחד מה הרמה שלו בקלאן בלי קשר לרמה של השחקן שלו. פרטים בהמשך.
עוד עדכון לחברי הקלאן:
3.לא לשאול "מתי מעלים סגן לידר חדש" או "למה הוא ולא אני"-אני וניר(והסגנים של הקלאן) נחליט מתי יש צורך להעלות סגן ונבחר את האדם הכי מתאים לתפקיד ולא רק ע"פ הותק שלו אלא ע"פ מה שהוא תרם לקלאן וע"פ הכישורים שלו בניהול...,
נערך בפעם האחרונה על ידי _HuNTeR_ : 03/05/11 ב 05:50
נפתח טורניר מלך הסאוון של הקלאן.
להרשמה שילחו הודעה פרטית אליי או אל ניר בשרת/בפורום.
לטורניר דרושים 16 אנשים. אם לא נמצא 16 אנשים,נבחר את 8 הנרשמים הראשונים...
המנצח יוכתר למלך הסאוון של הקלאן.
*סליחה על הדאבל פוסט,לא שמתי לב :S
רשומים: 8/16
דור HuNTeR
תמיר GayXploade
סרגיי NovaFlex
מור iMoroSs
אלי Po[M]Pa
ניר InterSyS מחוייב להשתתף הגיי הזה.
ערן eraNN
שחר MaZzGaN
נערך בפעם האחרונה על ידי _HuNTeR_ : 05/05/11 ב 21:52
חזק ביותר!!! תודה!!!
2. בזמן האחרון הקלאן רק גדל וגדל,לשמחתנו,ו4 רמות כנראה לא מספיק כדיי לדרג את הרמות שלנו בקלאן. מעכשיו והלאה אנו נחליט בפורום באופן רישמי כל אחד מה הרמה שלו בקלאן בלי קשר לרמה של השחקן שלו. פרטים בהמשך.
לא הבנתי מה זה אומר :S
לא ממש. אני מחכה שניר יכין איזה משהו ואז אני יראה לכם איך זה עובד.
בוקר טוב לכולם! (:
פשייי לייק על האשכול !
צייד מטומטם שליי D:
מזגן(בקול משועמם)...
דורה(פחחחח מזלזל)
נבחרו הזוגות לטורניר:
מור VS אלי
דור VS שחר
ניר VS ערן
סרגיי VS תמיר
הזוגות נבחרו באופן רנדומלי עם התוכנה The Hat
כל זוג שיקבע תאריך לקרבות מתי שנוח לו. כל סבב יערך ב3 קרבות עם חיים ומגן,הטוב מ3.
דד ליין-עד סוף השבוע. זוג שלא ילחם 3 קרבות עד סוף השבוע,יבחר אחד מהם ויעלה אוטומטית.
נערך בפעם האחרונה על ידי _HuNTeR_ : 08/05/11 ב 08:24
עלו לחצי הגמר:
דור
מור
נתנאל
הודחו:
שחר
תמיר
אלי
הוא מתכוון שיהיה דרגות כמו לידר, טסטר ,אחראי זה, תימני ראשי ,צלם וכ'ו
♥
הבית שלי !