שמעו יום שישי האחרון ההורים שלי נסעו לאילת ויש לי אחות גדולה נשואה והיא לא גרה בבית כמובן ויש לי אח שהוא בצבא והוא בא הבית וזהו אין יותר אחים אחיות קיצור אני הבאתי 2 חברים לישון אצלי את b1gWaVe וששון SaSuN זה שניתפס על מוני האק..קיצור ואח שלי הבאי חבר שישן..אחי חזר הבית ככה ב4 ואני היתי בבית ב-2 קיצור ששון והשטויות שלו רצה לריב אם אחי מכות ואם חבר שלו אחי חזר הבית איך שהוא ניכנס כיבינו את כל האורות בבית הוא וחבר שלו ניכנסים ישר קובצים אליהם אם כריות מפרקים אותם ובורחים לחדר שלי..אחי וחבר שלו באו אני אכלת באלה מכות שבחיים שלי לא קיבלתי וגם חברים שלי קיבלו מכות אבל חזקותתת אחרי זה הלכנו לישון שמנו לחבר של אחי רינציקלופדיה מעל הדלת איך שהוא פותח זה נופל ואז חשבנו הוא יתעצבן ירוץ לחדר שלי וגם בחדר שלי שמנו נעל איך שהוא קם בבוקר שיחק בפיפא בחדר של אחי ואז בא אליי נפל עליו האינציקלופדיה קולו עצבים בא לחדר שלי בריצה איך שהוא ניכנס אכל את הנעל בראש יוו אז הוא היה נירא יותר גרוע מזה :עצבני: ואז רבנו נגדו 3על1 פיצוצים הוא תפס אותי ואת ביגאויב(b1gwave) אוהד הכניס אותנו מיתכת למיטה ופירק לששון את הצורה אז אח שלי בא בריצה פיצץ אותנו אבל פיצוצים אכניסו לי את הראש בארון דפקו לי נעלים בראש קשרו לי את הידיים ונעלו אותי בשרותים..קוצור אוהד וששון ברחו לסלון ואז הלכו לשחרר אותי ברחנו לחדר של ההורים שלי לקחנו מלא שמיחות וכריות שמנו כריות בבתן ושמיחות עלינו רצנו אליהם וגם אכלנו מכות :כזב: אבל חפיף אנחנו לא פרייראים קשרנו את חבר של אחי אכל מכות אכל תאמינו ליואז ברחנו מהבית :לא: לא נורא ככה זה לא להיתפלצף לגדולים..אבל זה כיף בכל זאת
![]()