שלום,
היום אני אלמד אותכם על צ'אטים בשרת.
=-=-=-=-=
צ'אט רגיל-צ'אט זה הינו צ'אט IC,בכדי להישתמש בו תיצטרכו ללחוץ על הכפתור "F6",הוא על הכפתור "T",חובה לדבר שם רק IC,ורק מי שקרוב אליך יראה מה שרשמתה.
/b-צ'אט זה הינו צ'אט OOC,שמה תוכלו לדבר על דברים שלא קשורים ל-RP,לדבר על השיעורים נגיד,לדבר עם אדמין על בעיית OOC,וכו'..,רצוי להישתמש בצ'אט זה כמה שיותר פחות,ולא באמצע Role-Play moment.
/r-צ'אט זה הינו צ'אט IC,זה צ'אט של פאקשניים,כגון המשטרה,בית חולים,FBI,ואפילו פאקשניים שילדים פתחו מרצונם,זהו צ'אט של פאקשיין,כל מי שאיתך בפאקשיין ישמע אותך לא משנה איפה תיהיה.
/f-זה הינו צ'אט OOC,הצ'אט הזה הוא גם כן צ'אט של פאקשניים,משטרה וכו'..,כל מי שאיתך בפאקשיין יוכל ליראות זאת גם.
/m-צ'אט זה הינו צ'אט IC,ויש אותו רק לפאקשניים חוקיים,זה כמו מגפון,שאתה מדבר ממנו בתוך האוטו,למשל למשטרה:/m Its the LSPD here clear the area please
/s-זה הינו צ'אט IC,כמו הצ'אט הרגיל,רק שיראו מה שכתהתה למרחק גדול יותר,כמו צעקה.
/d-צא'ט של פאקשניים חוקיים,זהו הינו צ'אט IC,למשל אתה במשטרה,תדבר בצ'אט הזה,גם מי שבבית חולים יוכל ליראות מה שכתבתה.
/w-זה הינו צ'אט IC גם כן,זהו צ'אט כמו "לחישה",תוכל להישתמש בזה רק שאתה קרוב למישהו,אם תמשתמש בצא'ט זה שאתה רחוק ממישהו זה יקרא PG,כי זה לחישה באוזן.
כדי להשיתמש הצ'אט זה תיצטרך לעשות /w ID Text.
/low-זהו הינו צ'אט IC,זה צ'אט לחישה גם כן,אך רק מי שקרוב אליך ממש יוכל ליראות זאת.
/pm-זהו צ'אט שאני מאמין שכולם מכירים,Privte Meesge,לישלוח הודע הפרטית למישהו,כמובן זהו צ'אט OOC.
כדי להשיתמש בפקודה תיצטרך לעשות /pm ID Text.
/o-זהו הינו צ'אט OOC,מה שתירשום שם כל השרת יראה,אבל ברוב השרתים כל הזמן הצ'אט הזה נעול.
קרדיט לי! [עומר].![]()