יחבורת אוטיסיטם תקשיבו לי תעשו את המשהו הכי טוב שיש
תעשו כמו ב UT שנכנסים לערוץ יש סיסמא בטופיק וכל יום משנים את הסיסמא
ככה רואים מי משחק ואין בעיות ומותק פייק וכל החרטא אתם סתם מטומטימים שאומרים אסור פייק
זה מפגררררררררררר
יחבורת אוטיסיטם תקשיבו לי תעשו את המשהו הכי טוב שיש
תעשו כמו ב UT שנכנסים לערוץ יש סיסמא בטופיק וכל יום משנים את הסיסמא
ככה רואים מי משחק ואין בעיות ומותק פייק וכל החרטא אתם סתם מטומטימים שאומרים אסור פייק
זה מפגררררררררררר
לא נכון אלי, לזה נועד הקלאב, במקום להתלונן שמשגעים אותכם בפבליק עם כל הבוטים המפגרים שמשחקים ובגלל זה אנשים משחקים בפייק, לפחות אני, אז בקלאב לא יהיה את השטיות האלה כי אם יהיה בעיות אם משהו כלשהו הוא יועף מהקלאב, אם האנשים שבקלאב יהיו רציניים ויכנסו לשחק שם אז זה יהיה סבבה, אבל יש לנו קהילה מפגרת אז אני לא מאמין שזה יעבוד
אבל ניב יהומו אתה חושב על התחת שלך !!!!!!!!!!!11
מה עם כל אלה שירצט לשחק אלא יוכלו?!?!!!!!!!!11
אתה לא חושב שהם יקנאו אולי?!!? שהם יאם שתים חברים אחד יהיה בקלאב המסריח הזה
והשני לא אתה לא חושב שהם יריבו או שהחבר יתן לו תססמא או משהו ?!?!
אתם ילדים מעפנים!! זה מה שיש לי להגיד!
עצור! אתה בוטלא נכון אלי, לזה נועד הקלאב, במקום להתלונן שמשגעים אותכם בפבליק עם כל הבוטים המפגרים שמשחקים ובגלל זה אנשים משחקים בפייק, לפחות אני, אז בקלאב לא יהיה את השטיות האלה כי אם יהיה בעיות אם משהו כלשהו הוא יועף מהקלאב, אם האנשים שבקלאב יהיו רציניים ויכנסו לשחק שם אז זה יהיה סבבה, אבל יש לנו קהילה מפגרת אז אני לא מאמין שזה יעבוד
למה אתה חושב שאתה שחקן
ראסמי
llzעצור! אתה בוטלא נכון אלי, לזה נועד הקלאב, במקום להתלונן שמשגעים אותכם בפבליק עם כל הבוטים המפגרים שמשחקים ובגלל זה אנשים משחקים בפייק, לפחות אני, אז בקלאב לא יהיה את השטיות האלה כי אם יהיה בעיות אם משהו כלשהו הוא יועף מהקלאב, אם האנשים שבקלאב יהיו רציניים ויכנסו לשחק שם אז זה יהיה סבבה, אבל יש לנו קהילה מפגרת אז אני לא מאמין שזה יעבוד
למה אתה חושב שאתה שחקן
zll
llz
zll
club ze la magnivim she asur lhitasek itam ze sodi
im titasek im ha magnivim ata tekabel ban ki ze rak club la magnivim ha coolim
די שתוק מה אתה מפגר?club ze la magnivim she asur lhitasek itam ze sodi
חחח אשכרה מוטי....די שתוק מה אתה מפגר?club ze la magnivim she asur lhitasek itam ze sodi
שתוק ימפגר יקוף לך תהיה בקלאב לך לךדי שתוק מה אתה מפגר?club ze la magnivim she asur lhitasek itam ze sodi
בוא נתערב תומר שאם היו אומרים לך להיות בקלאב לפני מה שכתבת היית אומר סבבה יאללה יקדם ת'קהילה אנערף אבל שאתה יודע שאתה זה שייפגע אתה ישר מגונן על עצמך :roll:
עידן לפי מה שראיתי השפיל אותך אתמול לא?עצור! אתה בוטלא נכון אלי, לזה נועד הקלאב, במקום להתלונן שמשגעים אותכם בפבליק עם כל הבוטים המפגרים שמשחקים ובגלל זה אנשים משחקים בפייק, לפחות אני, אז בקלאב לא יהיה את השטיות האלה כי אם יהיה בעיות אם משהו כלשהו הוא יועף מהקלאב, אם האנשים שבקלאב יהיו רציניים ויכנסו לשחק שם אז זה יהיה סבבה, אבל יש לנו קהילה מפגרת אז אני לא מאמין שזה יעבוד
למה אתה חושב שאתה שחקן
אז השאלה היא אם אתה שחקן?
שתוק שתוק מושיקו....
ממש השפלה, שיחקנו כבר עם אוזי, אין רמה אהה עידןעידן לפי מה שראיתי השפיל אותך אתמול לא?עצור! אתה בוטלא נכון אלי, לזה נועד הקלאב, במקום להתלונן שמשגעים אותכם בפבליק עם כל הבוטים המפגרים שמשחקים ובגלל זה אנשים משחקים בפייק, לפחות אני, אז בקלאב לא יהיה את השטיות האלה כי אם יהיה בעיות אם משהו כלשהו הוא יועף מהקלאב, אם האנשים שבקלאב יהיו רציניים ויכנסו לשחק שם אז זה יהיה סבבה, אבל יש לנו קהילה מפגרת אז אני לא מאמין שזה יעבוד
למה אתה חושב שאתה שחקן
אז השאלה היא אם אתה שחקן?
טוב יש כבר נושא על זה והנושא הזה מתדרדר מרגע לרגע.
נעול.
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »