אני יודע שזה סתם ספאם ואני יודע שאם היה הייתם אומרים אבל אני ועוד כמה אנשים פה משתגעים כבר מהיתרגשות שייפתח כברר חחחחח בבקשה אם מישהו יודע תאריך פתיחה זמן משואר או כדומה לירשום פה תודה רבה ובעזרת השם שכבר מחר ייפתח השרתת!!!!
אני יודע שזה סתם ספאם ואני יודע שאם היה הייתם אומרים אבל אני ועוד כמה אנשים פה משתגעים כבר מהיתרגשות שייפתח כברר חחחחח בבקשה אם מישהו יודע תאריך פתיחה זמן משואר או כדומה לירשום פה תודה רבה ובעזרת השם שכבר מחר ייפתח השרתת!!!!
אני חושב אתה יכול לשלוח למנהל קהילה את השאלה הזאת בפרטי , כי בכל מקרה באמת ההודעה סתם לספאם , ורק המנהלים יודעים מתי השרת יפתח ולא השחקנים שמשחקים בו..
אתה צודק אבל קצת קשה לקבל תשובה מהמנהלים אישית ואני מבין את זה דרך אגב אין לי שום תלונות...
אני מקווה שיגידו בהקדם ושהתאריך יהיה קרוב כי אני סתם נכנס לפה מידי יום כדי לראות אם יש חדש.
חחחחחחחחחחח גם אני ככה!!!רק שאצלי זה מוגזם אני יושב בבית ולוחץ רענן על הפורום כל 3 דקות!!!! חחח אני מיתחרפן אחי זה לא בריא לי
גל אם יוצא שאתה רואה את זה כבר אני מאחל לנו בהצלחה בפתיחת השרת כל הכבוד לך על ההשקע ובבקשה תיזדרזו כי זה לא בריא לי חחחחחחחחחחחחחחחח אם יש זמן מוערך אשמח לישמוע ותודה
אם היה לנו מועד לתת לכם לירן היינו נותנים אתה חושב אנחנו מרוע לא נותנים או סתם לצחוק על חשבונכם?
ממש לא. תאמין לי אני עובד על המוד ואנחנו רוצים להגיע לפתיחה כבר כמוכם...רק סבלנות :]
זה בסדר אל תיתייחסו אליי אני מנסה ליפרוק את הלחץ פשוט
אז ננעל..