Satla-Zone
התחברות
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15
Like Tree1לייקים
  • 1 הודעה על ידי Itamar93

אשכול: ה FBI באמת לא כל כך חכמים כמו שהבנתי...

liranst liranst מנותק טירון
    שם פרטי
    לירן סימ
    קיבל לייק
    2 פעמים

ה FBI באמת לא כל כך חכמים כמו שהבנתי...

ראיתי שוטר ברחוב סיפרתי לו שמתכננים לחטוף אותו לפי מה ששמעתי ועוד כמה דברים הוא לקח אותי לתחנה לחקירה הכל טוב ויפה מכבדים בכל זאת באתי לעזור להם ולספק מידע בא הציף איש נחמד הכל טוב ויפה עד ששלחו לחקור אותי שני מטומטמים מהאף בי איי ששמם: CARLOS CALDERONו BRUICE JEFFERSON.....
    שניהם חוקרים אותי אני מספר להם כל מה שאני יודע על הנושא שדיברנו הכל טוב ויפה... פיתאום הם מתחילים לומר לי אתה משקר! מה אתה עוד יודע! אתה מחביא סודות!ספר לנו הכל ועוד...
    עכשיו סתם לשאלה איזה אינטרס יש לי לבוא למישטרה לומר אני רוצה להעיד ולספר רק חלק מהדברים מה החוכמה פה עוד לא הבנתי? בסדר אחרי כל השאלות המטומטמות שואל אותי אחד האף בי אי מיקום ותאריך של משהו אני אומר לו שאין לי מושג אני יודע רק מחצית מהמידע הוא תפס אותי בצווארון לקח את האלה שלו והכה אותי עד שירד לי יותר מחצי חיים והוא לא מפסיק! אני כדי להגן על עצמי החזרתי לו מכות ועל זה קיבלתי 20 דקות כלא....
    בקיצור אין לי מושג איך מחקירה שאני בא אליהם לבד ואמר מה שאני יודע כדי לישמור על העיר זה הפך לחקירה כאילו עצרו אותי על רצח ושריפת בית חולים.. יש לי תחושה שהחוקרים התבלבלו טיפה..
    בקיצור ולעניין אני מצדיק כל אמרה ואמרה שאומרת שצריכים להעיף את האף בי איי האלה ולהכניס חדשים דחוף הם פשוט לא חכמים במיוחד כמו שחשבתי.

iMoroSs iMoroSs מנותק אדמין בשרת GTA DeathMatch לשעבר
    קיבל לייק
    495 פעמים
    עידן(לידר אףביאיי) איפס את הכל, הוריד את כולם.
    את מי שהוא עוד לא הוריד כנראה שהוא לא היה בשרת שהם היו.
    נפתח אשכול חדש(כדי להתקבל לאףביאיי).
    אפשר להגיש, ואת התשובות נקבל מחר בערב.
    ביינתים אין אף אחד, שעידן יראה אותם הוא יוריד..

שם פרטי
    לירן סימ
    קיבל לייק
    2 פעמים
    איפה האשכול להגשת הטופס?

Aviv_Eliyahu Aviv_Eliyahu מנותק אדמין בשרת GTA-RolePlay
    שם פרטי
    Aviv
    קיבל לייק
    47 פעמים
    אתה עשית נונ ארפי בכך שברחת מהחדר כשבעצם עשינו עם /ME ו-/DO שיש שם דלת ונעלנו אותה!!@!!

iMoroSs iMoroSs מנותק אדמין בשרת GTA DeathMatch לשעבר
    קיבל לייק
    495 פעמים

שם פרטי
    לירן סימ
    קיבל לייק
    2 פעמים
    אתה באתה לחקור אותי לקחת מידע אני מביא לך מידע מה שאני יודע אתה מיתווכח איתי?
    ומה אתה תופס לי בצווארון וחנוק אותי מה אני ניראה לך ארנב צעצוע הבאתה לי מכות אם האלה עוד שנייה הייתי מת הייתי חייב ליברוח ומה הקשר נון RP מה לא יצאתי מהתחנה ולא היה שם דלת אתה לא יכול ליקבוע איפה יש דלת ואיפה אין ואיזה סרט אתה מנסה לחקות עוד לא הבנתי?
    ואל תישכח שאני באתי להביא מידע לי הבאתה יחס של עצור

הסמל האישי של _KoBrA_
    _KoBrA_ _KoBrA_ מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    Carlos_Calderon
    קיבל לייק
    100 פעמים
    דבר ראשון זה בכל לא מה שהיה אני אישית גם לא נגעתי בך אני לא זה שהרביץ לך ולא זה שחישמל אותך את זה שברחת באמצע מהחדר שהיה בו דלת שאלנו אותך שאלות ולא ענית עליהם פשוט לא הגבת אז אחד ממי שהיה שם תפס אותך בצאוורון וחנק אותך או משהו כזה לא זוכר ואז המשכת לא לענות על שאלות והוא הבי לך מכות עם אלה אז ברחת מהחדר חקירות וחשמלו אותך פעמיים אז כל ההאשמות נגדי לא נכונות כי אני לא השתמשתי באלימות אתה גם לא הייתה בסדר אחרי ששיחררנו אותך כדי שתביא לנו מיידע אתה לא עונה לנו אז מה אתה מצפה? לא עונה על שאלות ולא מגיב ואז גם שמשחררים אותך להביא מיידע אתה לא עונה???

שם פרטי
    Aviv
    קיבל לייק
    47 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי liranst צפה בהודעה
    אתה באתה לחקור אותי לקחת מידע אני מביא לך מידע מה שאני יודע אתה מיתווכח איתי?
    ומה אתה תופס לי בצווארון וחנוק אותי מה אני ניראה לך ארנב צעצוע הבאתה לי מכות אם האלה עוד שנייה הייתי מת הייתי חייב ליברוח ומה הקשר נון RP מה לא יצאתי מהתחנה ולא היה שם דלת אתה לא יכול ליקבוע איפה יש דלת ואיפה אין ואיזה סרט אתה מנסה לחקות עוד לא הבנתי?
    ואל תישכח שאני באתי להביא מידע לי הבאתה יחס של עצור
    זה לא הייתי אני..אחד מה-FBI הביא לך מכות עם אלה וברחת ואז הם חשמלו אותך.

הסמל האישי של Itamar93
    Itamar93 Itamar93 מנותק טירון
    שם פרטי
    איתע
    קיבל לייק
    10 פעמים
    אתם מאשימים אותו בזה שהוא ברח מהחדר חקירות, אבל בואו נחזור קצת אחורה, למה השתמשתם בברוטליות ? זה נראה לי לא ריאליסטי.
    Korra אוהב את זה.

שם פרטי
    Aviv
    קיבל לייק
    47 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Itamar93 צפה בהודעה
    אתם מאשימים אותו בזה שהוא ברח מהחדר חקירות, אבל בואו נחזור קצת אחורה, למה השתמשתם בברוטליות ? זה נראה לי לא ריאליסטי.
    שום ברוטאליות חוץ מזה שאחד מה-FBI הביא לו מכה עם האלה.זה הכל

הסמל האישי של _KoBrA_
    שם פרטי
    Carlos_Calderon
    קיבל לייק
    100 פעמים
    וזה לא אני הבאתי לו את המכות!! מה הוא רוצה ממני אני לא יודע... בהתחלה הייתה החקירה רק אני והוא והכל הלך חלק ואז השני הגיע והתחיל באלימות עם אלה

שם פרטי
    לירן סימ
    קיבל לייק
    2 פעמים
    למה אתה משקר למה??????? לא עניתי לך? אני באתי אליכם לספר לך מידע לא אתם אליי!!! שאלתם אותי דברים שלא ידעתי אז אמרתי שאין לי מושג סיפרתי לכם כל מה שאני יודע ואתה אל תגיד לי מכה קטנה אם אלה כי אם הייתי מצלם היו רואים שעוד שנייה הרגתה אותי אין לכם מה לשקר בכל מיקרה מאפסים את האף בי איי אני רק יודע שעשיתם את הפאדיחה שלכם ובגלל אנשים כמוכם המשטרה ואף בי איי ניראים כמו שהם ניראים...

שם פרטי
    Aviv
    קיבל לייק
    47 פעמים
    אני במשטרה ועובדה שלא הרבצתי לך..רק ההוא מהאפביאיי עם האלה אז אל תאשים סתם את המשטרה.

הסמל האישי של _KoBrA_
    שם פרטי
    Carlos_Calderon
    קיבל לייק
    100 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי liranst צפה בהודעה
    למה אתה משקר למה??????? לא עניתי לך? אני באתי אליכם לספר לך מידע לא אתם אליי!!! שאלתם אותי דברים שלא ידעתי אז אמרתי שאין לי מושג סיפרתי לכם כל מה שאני יודע ואתה אל תגיד לי מכה קטנה אם אלה כי אם הייתי מצלם היו רואים שעוד שנייה הרגתה אותי אין לכם מה לשקר בכל מיקרה מאפסים את האף בי איי אני רק יודע שעשיתם את הפאדיחה שלכם ובגלל אנשים כמוכם המשטרה ואף בי איי ניראים כמו שהם ניראים...
    אני לא זה שהרבצתי לך תבין !! זה השני הרביץ לך אני רק דיברתי איתך !! והיה חלק שלא ענית לשאלות...

שם פרטי
    לירן סימ
    קיבל לייק
    2 פעמים
    אין פה מה לענות זה לא שעצרתם אותי אני באתי על הכיף שלי סיפרתי אתם צריכים לישמוע וליסתום

נושאים דומים

1. 2 חדשת-לא כל כך טובות:(
    על ידי l-m17 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18/07/06, 19:11
  2. חדשה לא כל כך חדשה|לאימוץ
    על ידי sexy boy בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 18/03/06, 13:17
  3. לא כל-כך בטוח
    על ידי Toxic בפורום מה שבראש
    תגובות: 5