ראיתי שוטר ברחוב סיפרתי לו שמתכננים לחטוף אותו לפי מה ששמעתי ועוד כמה דברים הוא לקח אותי לתחנה לחקירה הכל טוב ויפה מכבדים בכל זאת באתי לעזור להם ולספק מידע בא הציף איש נחמד הכל טוב ויפה עד ששלחו לחקור אותי שני מטומטמים מהאף בי איי ששמם: CARLOS CALDERONו BRUICE JEFFERSON.....
שניהם חוקרים אותי אני מספר להם כל מה שאני יודע על הנושא שדיברנו הכל טוב ויפה... פיתאום הם מתחילים לומר לי אתה משקר! מה אתה עוד יודע! אתה מחביא סודות!ספר לנו הכל ועוד...
עכשיו סתם לשאלה איזה אינטרס יש לי לבוא למישטרה לומר אני רוצה להעיד ולספר רק חלק מהדברים מה החוכמה פה עוד לא הבנתי? בסדר אחרי כל השאלות המטומטמות שואל אותי אחד האף בי אי מיקום ותאריך של משהו אני אומר לו שאין לי מושג אני יודע רק מחצית מהמידע הוא תפס אותי בצווארון לקח את האלה שלו והכה אותי עד שירד לי יותר מחצי חיים והוא לא מפסיק! אני כדי להגן על עצמי החזרתי לו מכות ועל זה קיבלתי 20 דקות כלא....
בקיצור אין לי מושג איך מחקירה שאני בא אליהם לבד ואמר מה שאני יודע כדי לישמור על העיר זה הפך לחקירה כאילו עצרו אותי על רצח ושריפת בית חולים.. יש לי תחושה שהחוקרים התבלבלו טיפה..
בקיצור ולעניין אני מצדיק כל אמרה ואמרה שאומרת שצריכים להעיף את האף בי איי האלה ולהכניס חדשים דחוף הם פשוט לא חכמים במיוחד כמו שחשבתי.

1לייקים
הירשם כדי להגיב לנושא