אוקי אני בידיוק עכשיו חזרתי לsamp מי שקרא את האשכול שלי יודע אני נוסע באופנוע והתבלבלתי מהמקשים אז עפתי מימנו אני בא לעשות crack(לעשות קצת RP עם עצמי) ופתאום בא ג'יפ עם ארבע אנשים באמת דורס אותי אז עכשיו זה כבר לא RP עם עצמי אני עושה קראק זורם איתם פתאום אני קולט עם שודדים אותי אז אני עדיין זורם אני לא עושה NON אבל בדרך אני קורא לאדמין כי באמצע הכביש הם שודדים אותי אחרי שדרסו אותי אדמין בא והם משקרים לו בפנים למרות שהוא ראה חלק מי מה שקרא שם הם אומרים שהם לא שדדו אותי בכלל שהם חיפשו עלי כסף לטיפול רפואי בכלל תחשבו קצת אתם דרסתם אותי אז אני ישלם על הטיפול או אתם!? עם כבר אתם משקרים תשקרו קצת יותר טוב
בקיצור לרעתכם אני יודע לצלם וצילמתי כל מה שקרא אז אתם הולכים לקבל באן על BigNoN-RP ו Lie OOC To Admin!! או מה שאדמין יחליט אני די בטוח שהוא יחליט כך כי גם הוא עתצבן שהם שיקרו לו כי הוא ראה מה קרה
התמונות:
כאן אפשר לראות ש Jason Sharks אחד מהנאשמים אומר לי תביא לי את הכסף שלך ואני עונה לו טוב טוב רק תעזוב אותי האדמין בידיוק מגיע ואומר שודדים באמצע הכביש? והם מתחילים לשקר!!

בתמונה הזאת אפשר לראות שהוא מוציא דיגל ואומר תביא את הכסף אחרי שהוא הכחיש שהוא שודד ואמר שהוא שאל כמה כסף יש לי בשביל לראות עם יש לי מספיק לטיפול רפואי ומשקר לאדמין בפנים!!

כאן אפשר לראות שאני ממשיך לשחק איתם RP אבל OOC אני אומר שהם נונים ותוך כדאי קורא לאדמין ועוד תמונה שהוא מוציא דיגל אבל הפעם עוד אחד מנאשמים

(יש לציין שכל התמונות שפורסמו עד לכאן צולמו אחרי המקרה בעזרת Page Up והתמונה הבא צולמה בזמן אמת שהאדמין הגיע)
כאן הם ממשיכים לשקר לו למרות שהוא ראה מה קרה!!

עם זה לא הוכחות מספיק טובות ועם הם לא יקבלו את העונש הראוי להם אז כנראה השרת הזה גרוע מאוד למרות שלאחר שאדמינים הגיעו אלי כל כך מהר וישר ראו מה קרה אני מאוד מרוצה מהצווה הנהלה כאן ואומר להם כל הכבוד!!
מקווה שהם יקבלו את העונש שמגיע להם!!