עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 25

אשכול: כמה צ'יטרים שנתפסו על ידי PB SS - שרת סבוטאג'

הסמל האישי של Idan
    Idan Idan מנותק מנהל האתר
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    573 פעמים

כמה צ'יטרים שנתפסו על ידי PB SS - שרת סבוטאג'

אני חושב שכדאי שכולם ידעו איזה מהחבר'ה שהם משחקים איתם בשרת הם צ'יטרים מגעילים.

אין לי יותר מדי מה לעשות חוץ מלשים להם GUID / IP BAN אבל זה לא יעזור יותר מדי כי מדובר בשרת פרוץ.
    אין היום שום פתרון חוץ מלהעביר את השרת למקורי, אבל זה משהו שאם יקרה - יחסל את הפעילות המטורפת של השרת.

אני מצטער שזה המצב בשרתים ושיש לנו כזאת חבורה של אנשים מסכנים שמשחקים עם צ'יטים, תמיד יהיו תלונות לגבי שרת הסבוטאג' - כי הוא שרת פרוץ ואלה ההשלכות של זה.

אז הינה התמונות:

הסמל האישי של Idan
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    573 פעמים
    לגבי qwerty / Sean
    אני לא יכול להגיד ב-100% שיש צ'יטים, פשוט יש צ'יטים שמעוותים את התמונות לכן יצאתי מנקודת הנחה שיכול להיות שזה המצב אצלהם.
    יש גם כאלה שיש להם אימבוט בלי WH, שזה משהו שלא ניתן לראות על SSHOT.
    כמו כן יש לי עוד הרבה תמונות שהן BLANK, זאת אומרת הכל שחור וזה יכול כתוצאה מבעיה עם WIN7 בד"כ או צ'יטים שלא מאפשרים לצלם.
    אני אעלה בקרוב גם את אלה.

Gong Gong מנותק טירון
    קיבל לייק
    4 פעמים
    השחקן WALLHACK MIS' או בשמו האחר MISTAKE'E' (לשניהם אותו גייד לפי התמונות), משחק גם בקלאן של STATIC בשם TEAMWORK.MIS' ובשבוע שעבר קיבל ממני באן אחרי כמה אזהרות על ספאם.
    נתתי לו אזהרה ואחר כך קיק. אחר כך הוא חזר עם גייד אחר והמשיך את אותו הספאם בדיוק וקיבל ממני באן.
    אני מקווה שנתתי לו שהבאן שנתתי לו היה על הCDKEY המקורי שלו.

הוא כנראה אחד שמעוניין רק להרוס את הכיף שלנו מהשרת הזה.

הסמל האישי של Idan
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    573 פעמים
    תדאגו שיהיה באן לכל ה-GUIDS שמצויינים כאן למעלה, חוץ מ-SEAN/QWERTY שאני לא יכול להיות בטוח לגביהם, אלא אם כן אתה כבר נתקלת בהם בשרת ויודע שהם אכן מרמים.

כאן יש את כל ה-BLANK PBSS:
    http://www.upf.co.il/file/681676645.html

אני מניח שאצל הרוב מדובר בבאג, אבל חלק מזה אלה גם צ'יטרים.
    אם אתם מכירים משהו שאתם חושדים בו, זה יוכל לתת לכם חשד נוסף.
    ועוד משהו קטן, בתמונה "pb001407.png" שמצורפת שם, יש בחור בשם CoolWhip V.2 שאפילו שהוא עשה BLANK SS, עדיין איכשהו זה הצליח לקלוט חלק מה-WH שלו, שימו לו גם באן.

maor4444 maor4444 מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    אייי mis ... זה -teamwork. Cml' .. חבל שאתה משתמש ב WH
    האמת? הרבה פעמים הייתי עליך ב SPEC וחשבתי על זה שיש לך WH ... חבל

Titan Titan מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    אלעד
    קיבל לייק
    8 פעמים
    מתאר לעצמי שקורה אותו דבר גם בסאבוטאג' פרומוד.

עידן, למה אין אדמינים בשרת הזה? שאלתי אותך אלף פעם ועדיין לא קיבלתי שום התייחסות.
    אני מעוניין להיות אדמין בסאבוטג' פרומוד. (:

הסמל האישי של baruchts
    baruchts baruchts מנותק מתקדם
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    עידן הPB לא נותן קיקים עלזה או משההו אי אפשר לעשות אם זה משהו יש בכל הסרברים שלך HACKERIM אם יש לך זמן סדר את כל השרתים אחד אתה סידרת כבר ושאפו עידן

הסמל האישי של Tamin
    Tamin Tamin מנותק Mr. split personality
    קיבל לייק
    6 פעמים
    צ'יטרים מנייאק עם הצ'יטים אני קורע אותם גם עם סקור גרוע בום בום בום הפצצה אצלי אחחח כמה זמן לא שיחקתי שמה מאז שנתנו לחבר
    שלי באן על 3 רימונים שזה דפוק (למה באן) הקיצר בום בום בום טרורר טיטיוווווווו וגם כל הכבוד לברוך תצפו לראות הרבה באנים הבנאדם לא רואה בעיניים תן לה בבאנים חופשי ברוך וטרולים תעיף אותם ליום יומיים שעה שעתיים כל הבלוקריםם וזה תגיד למי שיש לו בעיה שיבוא לפורום שיבואו לפורום שישימו ניקים אורגינל הקיצר בהצלחה

*
    עזבו עכשיו אורגינל אבל איזה צ'יטרים מגעילים אני חושב על איזה מפה שניים שהייתי שם והכי כיף שם זה שנשארים בהארכה זה הכי קטלני קיצצר נהיה לך וולהק והם מפגריםםם יעני מה יעזור להם וולהאק ובמשחק בכלל רק קקאמפים או ספון קאמפ עם קצר וזה מעצבן תכלס אז צריך להיכנס למצב רציני והם מוכנים תה מבין?< אני דווקא אוהב בבפאבליק שמשחקים ביחד ואז מתוך הרצינות שאין לאף אחד וולהק יש מצבבים WTF ובכלל המשחק נהיה משוחרר וזה הכי כיף. את הרצינות אנחנו מכירים את זה רק בפאבליק בא לך להנות יותר תה מבין? 17

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אדי אני מת עליך חולה עליך אחי אין כמוך בעולם שילכו להזדיין גם ככה אתה משחק שמה כולם אומרים שאתה WH והכי מצחיק שאני אדמין שם
    אתה קולט??? גם ככה אין שמה רמה יענו אם אתה רוצה להרביץ שם תעצבים שלך זה המקום

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    לעע אני חשבתי אתה אדמין בSD ( מגיע לך) וכן דיברתי על סבוטאג' אאא אז אני בא להרבביץ משחק אני זה חחLEHEBAL IL

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    גם לא הבנת אותי ברוך אני מתכוון שהשרת נהיה מגעיל פעם היה ככככיף היום זכל מיני נובים פגועים של קוד4(פרומוד*) שיושבים 6 7 איש בטיאס ורק מלשינים וגם יש רחד ששולט בשרת והוא ביצמו צ'יטר אני לא יגיד מי אני הרחתי אותו מזמן תסירחון שלו כל הזמן היה אוכל ממני בראש אבל עזוב גם שני חברים שלי התבאסו פעם ראשונה אני מראה להם תשרת והם רואים תחרא הזה רק ספון קיל רק ספון קיל התבאסנו ויצאנו קיצר. אני עוד יבוא לבד יפתח לכם תתחת יא פגועי פרומוד שהשתלטו על הסאבו יאאאא זבלים חחח ותודה גולן שהסרת הבאן אבל אין מה להגיד שרת סאבו ברמה גבוהה רק תשמרו על באלאנס חרשתם לו תתחת יא ילדי כאפות עכשיו תכלס בנאדם בא אליי עם RPG והוא מהקבוצה שלכם איך אני אמור להתגונן ארם אני זה לא אני שיקפוץ כמו נינג'ה פעם שהיה ג'וגר אפשר היה לנגוח באר פי ג'י קיצר אין כמו שרת בלי חוקים פעם היה הכי כיף. שבאו כל הבכייני קוד 4 התחילו להתלונן כמו בקוד4 בול ואא ואאאא יש מטול ואא ואא רימונים עפים ויש ג'וגר רוקנתי עליו מחסנית והוא לא מתתתתת איכסה ואללה פםעם הייתי נכנס לסאבו פעמיים בשנה היופ פעם בשנה אולי בכלל לא. אם כבר אתם כל כך הרבה תעשו טורניר סאבו אני מבטיח יהיה כיף יא כלבים

הסמל האישי של RanAway
    RanAway RanAway מנותק מנהל שרת COD4 SABOTAGE
    שם פרטי
    אהרון
    קיבל לייק
    7 פעמים
    כל הכבוד עידן...
    יש רק בעה אחת, אנחנו נותנים באנים על ימין ושמאל אבל פשוט מחליפים סידיקי והגייד משתנה, הם גם מחליפים שמות ככה שאחרי שהם מחליפים סידיקי קשה לזהות אותם.
    אני כבר חודשים חושד במספר שחקנים אבל תכלס הוכחה חותכת אין לי אז זה בעיה סתם לשחרר באנים...
    אני עושה הרבה ספק ועדיין זה בעיה, לפעמים אני לא משחק ורק צופה במשחק של אותם שחקנים...
    בכל מקרה עידן יש לי תוכנה שאני רוצה לדבר איתך עליה ככה שגם אם הם יחליפו סידיקי או שמות זה לא יעזור להם(בתקווה שהתוכנה תעבוד), אבל נדבר כבר בפרטי...

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    אדי עזוב נובים שמה אני חושב שעוד כמה זמן זה ישתחרר אם לא יקרה כמו בפרומוד

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    לא הבנת התגכוונתי שהאדמינים בשרת ההוא טמבלים וילדי כאפות והשרת מגעיל רק בגללם תלמד לקרוא ברוך צ'יטרים זה כלום אבל שיש לך אדמינים שהם ילדי כאפות שלא עושים באלאנס ואפילו כמה מהם מרמים אז מה אתה רוצה שיהיה ..

היו בוכים כל היום שעושים להם ספון קיל נהיו אדמינים בנו חוקים משלהם ועכשיו הם אלה שעושים ספון קיל ילדי כאפות שפרשו מפרומוד

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    אדי שני דברים אני כן אדמין בSD וסאבו
    2אדי כל בעיה שיש לך אתה יכול לפנות אליי וסליחה שאני לא קורא טוב כי אני יושב בלילה משועמם וקורא חפיף קיצר אדי אני בא לעשות סדר שילכו להזדיין כולם קיבימט מסכים עם כל מילה שלך

Gong Gong מנותק טירון
    קיבל לייק
    4 פעמים
    השחקן והצ'יטר MISTAKE שיחק היום בשרת בזמן שהייתי שם וקיבל באן לתוך פרצוף שלו.
    שיחק עם הגייד ba44f08123f66bc05474e8a44ad3e533 כמו שרואים בתמונות.

הסמל האישי של RanAway
    RanAway RanAway מנותק מנהל שרת COD4 SABOTAGE
    שם פרטי
    אהרון
    קיבל לייק
    7 פעמים
    חחחח... איזה חכם...

napinapi napinapi מנותק טירון
    קיבל לייק
    0 פעמים
    שלום שמי בCOD4 הינו CoolWhip V.2 זה פעם ראשונה שאני רושם בסטלה אבל אני פשוט חייב.
    אני שחקן וותיק בCOD4, והייתי ידוע גם בשם CoolWhip הפשוט.
    אין לי מושג מדוע עוללו עלי עלילת דם,כתוצאה מזה קבלת Globalban, הAdmin העונה לשם Itay אמר שקיים סרטון שלי עם WH, אם משהו יכול לשלוח לי לינק או משהו אני אשמח.
    רק לפרוטוקול, אני מתנדב בצה"ל ולכן אני משחק לעיתים בסופ"שים, אני לא השתמשתי בצ'יטים מעולם, ואני אשמח אם יפנו אלי בנושא כיוון שחבל שחפים מפשע יפגעו.

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי napinapi צפה בהודעה
    שלום שמי בCOD4 הינו CoolWhip V.2 זה פעם ראשונה שאני רושם בסטלה אבל אני פשוט חייב.
    אני שחקן וותיק בCOD4, והייתי ידוע גם בשם CoolWhip הפשוט.
    אין לי מושג מדוע עוללו עלי עלילת דם,כתוצאה מזה קבלת Globalban, הAdmin העונה לשם Itay אמר שקיים סרטון שלי עם WH, אם משהו יכול לשלוח לי לינק או משהו אני אשמח.
    רק לפרוטוקול, אני מתנדב בצה"ל ולכן אני משחק לעיתים בסופ"שים, אני לא השתמשתי בצ'יטים מעולם, ואני אשמח אם יפנו אלי בנושא כיוון שחבל שחפים מפשע יפגעו.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח מזתומרת שחפים מפשע יפגעו????

הסמל האישי של Idan
    שם פרטי
    עידן
    קיבל לייק
    573 פעמים
    אוקיי.
    אשמח לשמוע הסבר לפס האדום.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. כמה שאי אפשר ליסמוך על הקלאנים yk\st
    על ידי Totaloco בפורום Tactical Ops
    תגובות: 57
    הודעה אחרונה: 11/08/06, 20:25
  2. כמה נושאים צריך לפתוח על זה מנהלים ??
    על ידי Ma1n` בפורום מה שבראש
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18/05/06, 14:49
  3. כמה דברים שלא ידעתם על מושיקו
    על ידי ParGo בפורום Tactical Ops
    תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 19/12/05, 16:27
  4. כמה הכי הרבה דאמאייג על הסיבוב הראשון?
    על ידי GaLaXy בפורום Tactical Ops
    תגובות: 45
    הודעה אחרונה: 05/07/05, 17:41
eXTReMe Tracker