גם אני מבקש סליחה משה שאני קורא לך משה קללות שאתה לא מקלל ושאני אומר שאתה מאיים על כולם ואתה לא מאיים ושאמרתי גם שלאף אחד לא אכפת מהאיומים שלך מצטער כי שיקרתי לכולם אכפת מהאיומים הסתמיים שלך
גם אני מבקש סליחה משה שאני קורא לך משה קללות שאתה לא מקלל ושאני אומר שאתה מאיים על כולם ואתה לא מאיים ושאמרתי גם שלאף אחד לא אכפת מהאיומים שלך מצטער כי שיקרתי לכולם אכפת מהאיומים הסתמיים שלך
חלאס כבר עם הזיוני שכל.
עכשיו בגלל כל השטויות האלו הקהילה מתחילה להתפרק - השרת כעת לא יפעל יומיים - המתכנת הטוב שלנו פרש - כמה שחקנים מתחילים לפרוש.
באמת שלא האמנתי שנגיע למצב כזה, אם פתיחה מפוארת של 45 איש.
חשבתי שנשמור על השיא הזה כמה שבועות, אולי חודשים - וכבר אחרי שבוע השיא ירד וכעת הוא עומד בין 10 ל15.
אני לא אומר שאסור לריב, מותר!
אבל כעת זה עניין מצוקה שאולי בגלל זה יסגרו לכם תשרת. מה אתם מעדיפים? שיסגרו תשרת או שתמשיכו לריב אחד עם השני על זה שמישהו השאיר אופנוע באמצע הרחוב??
יואב צריך לפתוח צוות של מפרסמים של השרת נפרסם את השרת בכול מקום אפילו בחור בארה''ב העיקר שיבואו.
למה צוות מפרסמים?
שכל אחד יפרסם...
מה ייתן צוות מפרסמים?לפי דעתי לא צריך לפרסם בשרתים אחרים כי זה סתם יגרום למריבות,צ'יטרים ייכנסו לשרת ואנשים יבואו ויפרסמו S:
חח מתלונה הפכתם את זה לדיבורים שלכם XD
חלאס לזיין תשכל זה תלונה פעם הבאה תפתחו תתלונה במשוב ותמיכה שלא יגיבו מי שלא קשור, מנהלים לנעול