טוב, הייתי צריך לשתף אותכם אז הינה,
בערך לפני חודש אחותי הזמינה מEBAY דובי בגודל של 2 מטר ב38 דולר, סבבה הכסף הועבר הכל טוב ויפה
קיבלנו הודעה אחת אוטומטית שההזמנה אושרה ומאז -
המוכר נעלם
המוצר לא נשלח וגם מה שהבטיח שהמוצר יגיע בתוך 3 ימים - עבר שבוע עבר שבועיים ושום דבר לא קרה,
המשלוח הוא היה UPS אז התקשרתי לUPS וביררתי בכלל אם דובי בגודל של 2 מטר יכול להגיע אלי בכלל,
אז הם אמרו לי שהגובה המקסימלי הוא אם אני לא טועה 2.35 מטר והוא עומד בתקנים,
אז אמרתי סבבה נשלח הודעה למוכר שלחתי הודעה אחת, אחרי כמה ימים שלחתי הודעה אחרת והבנתי שהמוכר נעלם,
התקשרתי לפייפל והודעתי להם שבתאריך _ _ _ _ עשיתי הזמנה ממוכר בEBAY והמוכר נעלם וה38 דולר נעלמו יחד איתו,
מיד הם פתחו קייס בפייפל ואחרי כמה ימים זה התקדם
בכל מקרה זה עדיין בתהליך חקירה אבל מה אפשר ללמוד מהמקרה שלי ?
בכל פעולה בפייפל יש עמלה ואני חשבתי הם סתם עושים את זה כי כאילו אני מאחסן אצלם את הכסף דמי שירות, אז טעיתי
הכל בחינם שם, אבל ! יש ביטוח לכסף כן כן שמעתם נכון, אם מישהו שילם דרך פייפל ולא דרך כרטיס אשראי בלבד יש אחריות על הכסף לפחות
ככה שאם אתם קונים באתר שנפתח אתמול ואתם לא בטוחים הצעד הראשון לבדוק אם הוא תומך בפייפל ואפשר לבצע את ההזמנה
דרך פייפל, אם אתם רואים שהוא לא תומך בפייפל אני הייתי מוותר ( במיוחד אם זה לא אתר מוכר ושזה ההזמנה הראשונה שלכם )
אוקיי אז מה למדנו ?
1. הזמנות באינטרנט עושים רק דרך פייפל
2. במקום להיכנס לתסביכים עם קייסים וחקירות וכולי אפשר פשוט לבדוק על האתר והמוכר ולחקור עליו קצת וזאת אחת הטעויות שלא עשיתי, ונפלתי פה בפח .
3. תמיד אבל תמיד לא לוותר! גם אם זה 10 ו20 דולר עדיין, מישהו רימה אותכם ויש לכסף שלכם ביטוח, תזכרו את זה .
טוב אז עד כאן המקרה וההסברים שלי איך לפעול אם קורה לכם כזה מקרה,
אגב - אם קרה לכם מקרה כזה או אחר אשמח אם תשתפו ותסבירו איך פתרתם את זה ..
(: