היי לפני כמה דקות הייתי בשרת ה PROMOD SD והיה איזה אדמין ככל הנראה הוא שחקן חדש והוא שאל אותי אם אני משתמש ב " AIM TOOL "
חחחח ... ובום קיבלתי באן ...
אני אשמח אם תורידו לי את הבאן ותתחילו לחשוב טוב למי אתם נותים
RCON ...
היי לפני כמה דקות הייתי בשרת ה PROMOD SD והיה איזה אדמין ככל הנראה הוא שחקן חדש והוא שאל אותי אם אני משתמש ב " AIM TOOL "
חחחח ... ובום קיבלתי באן ...
אני אשמח אם תורידו לי את הבאן ותתחילו לחשוב טוב למי אתם נותים
RCON ...
הצחקת אותי יא חרבש מסריח
תשמע זונה שלי. אותו אדמין שנתן לך את הבאן הייתי אני. אני מכיר אותך ערבוש מסריח כבר יותר משנתיים ואני מניאק אם לא.
עכשיו כל הזמן הזה היית צ'יטר כזה עלוב וחסר תנועה בעליל ואיים ורפלקסים שבכלל לא הייתי שם לב אליך כי אתה בכלל לא רמה בשבילי אני הייתי מחזיק אותך בשרת שתהיה לי התנגדות קצת (אני נהנה לשחק נגד צ'יטרים הם כאלה אפסים חסרי מהירות ואיים ^^).
אבל וזה אבל גדול אחי.
אני לא מטומטם וזה בדוק אחי. אני כמוך כמוני גם גולש בטק 9 ותאמין לי אני מתעדכן כל יום בשטויות שלהם והופלה לפני איזה חודש חודשיים התפוצץ איזה סיפור על איזה איימבוט שהוא לא ממש איימבוט אלא יותר aim assist ומלשין אחד מטק 9 הלשין על כולם והוציא את את זה לפומבי אני בן זונה אם זה לא הגיע אליך (באיחור של חודשיים) אבל הגיע אליך וזזה בדוק יא שרמיט כי אתה מחפש את הדברים האלה וכי אני ראיתי את ההריגות שלך אחי ואתה אפילו לא מכוון לאותו מקום.
שתבינו. אנשים נתפסו עם זה בלאנים (CHRISW0W)זה כלי שמכוון לך את הרובה לבד ואתה השתמשת בזה חבל לא עשיתי רקורד (לא ידעת שתיפול עליי נכנסת להתעלל קצת בנובים אני מאמין אבל עליי קשה קשה קשה לעבוד) קחו דוגמא ככה זה נראה
http://www.youtube.com/watch?v=mtxE6...ature=youtu.be
כמו שאמרתי אומיה אתה עם וולהאק לא מזיק אבל איימבוט אחי אני יזזין את סבתא שלך עם הכפיה על זה ואללה אתה לא חוזר לשרת אני בנזונה אם זה היה מקורי היית מצליח להיכנס עם זה.
ותאמין לי תאמין לי אם לא הייתי מכיר אותך איזה אפס אתה הייתי עוקב אחריך חודש בשביל להביא ראיות אבל זה אתה! ילד שרמוטה בלי כבוד שמלמד את כולם איך לרמות (המ המ עזוב) ואני לא גזען אתה פשוט ערבי מסריח.
מי מצביע בשבילי בבחירות.![]()
דרך אגב רק לפי הנושא הזה שפתחת אני כבר רואה שאתה מחרטט רק לפי הבחירת מילים שלך.
אתה מכיר את הגייד שלי יותר טוב משלך אני אונס אותך שנים ברציפות עושה לך סרטן ושולח אותך לשחק בשרתים אחרים כי אתה לא יכול עליי (נראה לי שחקן חדש חחחחחחחחחחחחחח ו ו ו ו למרות ה'איימבוט שהיה לך' זיינתי אותך............) nice troll attempt
![]()
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 05/12/11 ב 20:06
אתה "בנאדם" מושפע מאוד ... סביר להניח שאתה תחת השפעת סמים כרגע .
על מה אתה מדבר בכלל AIMBOT לא AIMBOT חחחח אתה באמת מסכן ... אין לך שום הוכחה אז לך תזדיין ותוריד לי את הבאן מיד !
אם לא אני אפנה לאנשים היותר גבוהים ממך בצוות הניהול (המוזנח) ואני אדאג שיורידו לך את הגישות כי אתה פשוט חסר הגיון ומוח .
די אומיה אתה ילד מסכן אני חוזר
אני מכיר אותך שניםםםם אל תיתמם
אתה מנסה להפוך את זה עליי כאילו אני אשם כשאתה שנים לא מכבד בקהילה הזאת יאבנזונה מסריח אני מכיר אותךךךךך
ולא אחי אני לא תחת השפעת סמים אני סחי בלטה כמו שאומרים אולי אם הייתי מסטול לא הייתי שם עליך אבל אתה שקוף אתה יודע מה
אם אין לך איימבוט (AIM ASSIST) אז לפחות אני יודע במאתיייייייייייים אחוז שיש לך וולהאק וזה מספיק לבאן אז יאללה לך לישון
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 05/12/11 ב 17:48
אתה חייב לטפל בעצמך , תפנה לפסיכולוג מהר אבל ...
בוא תמחזר ירידות עליי מ2009 של כל הכושלים שניסו ולא הצליחו אחי אני אחד הסוסים ימניאק אתה לא יכול עליי אני אם אני מפסיד או מת אני חוזר לשם רואה איפה טעיתי ועובר הלאה אתה לא אחי. אתה ערבי טיפש שהתרגל לרמות אחי וזה לא סטיגמה אחי יש לך מזל שהחזקת עד עכשיו באמא שלי אבל זהו ואללה אתה לא חוזר אחי אני ממליץ לך לפתוח שרת ערבי שתרוצו ביניכם שמה יהיה טוב
ואביב בוא אקספייר דקה
אא ואני בן זונה אם אני לא מהאנשים השפויים כאן כולכם שרמוטות או חסרי שכל או חסרי ביצים אני יש לי את שניהם ימנניייאקקק כל מי שמדבר אוכלים סרטים איך אומרים התלמיד עלה על רבו ואללה פה זה בחיים לא יקרה כי לא ראיתי נשמה אחת פה טובה כולם פה חארות או אופי חרא או כישורים חרא ואני מדבר על כל הארץ לא על הפורום מדינה זבל מגדלים קוקסינלים איכככככסססססס
אתה מפגר באמת זאת הפעם האחרונה שאני מגיב לך
זאת הצהרה אחי. כשם שבנאדם מצהיר על עצמו ועל אחרים וכו וכו אני מחרבן על כולם זאת ההצהרה יטיפש
במיוחד עליך יא לא מכבד
יאללה ביי.
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 05/12/11 ב 18:16
הוא לא ציטר אחי
ואם אתה רוצה שיורידו לך אז תביא GUID+ שם שהיתה איתו בזמן שקיבלתה תבאן
אדי הגיע הזמן לחזור לשער מנשה
כן כי קוראים לי וילי על שם בולבול
נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 05/12/11 ב 22:11
וכן אומיה מתסכל להיות במקומך לא הייתי רוצה שזה יקרה לאף אחד שידחו אותו לא במציאות ולא במחשב .. באסה ..
אל תדאג הבאן ירד מתישהו אבל אצלי תמיד תיחשב ללא אמין ולא על איך שאתה משחק בגלל שאני מכיר אותך אתה משחק אותה תמים בקיצור אין לי כח לחפוור מה אני יודע לא יודע עליך לך זדיין.