עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 21 עד 40 מתוך 59

אשכול: קיבלתי BAN משרת PROMOD SD בלי שום סיבה

Titan Titan מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    אלעד
    קיבל לייק
    8 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Tamin צפה בהודעה
    כן כי קוראים לי וילי על שם בולבול
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 3>

אגב, אומיה קיבל גם ממני באן בעבר (: צ'יטר שקוף. חיים פה בסרט שכל שחקן סוג זין מקבל SKILL BOOST ונהיה לי פאקינג סטיבי.

OMAYA- OMAYA- מנותק ג'וניור
    שם פרטי
    omaya
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי Yurjah צפה בהודעה
    אדי יש גבול, חאלס.

כי דרך הגויד מורידים את הבאן, למרות שנראה לי שלא יצליחו להוריד לך.
    אני לא שאלתי למה אני צריך להביא את הגייד שלי , שאלתי למי אני צריך לתת את הגייד שלי בשביל שיורידו לי את הבאן ?

ציטוט במקור פורסם על ידי Titan צפה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 3>

אגב, אומיה קיבל גם ממני באן בעבר (: צ'יטר שקוף. חיים פה בסרט שכל שחקן סוג זין מקבל SKILL BOOST ונהיה לי פאקינג סטיבי.
    מי אתה בכלל ?
    אא כן מנהל שרת SABOTAGE פרוץ .. חחחח.

fraseR fraseR מנותק טירון
    שם פרטי
    עומרי
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ילד בן 14 שחושב שהוא שחקן.
    עדיף על בנאדם בן כמה 30? שחושב שהוא שחקן

zakarum zakarum מנותק ותיק
    שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    כן כי קוראים לי וילי על שם בולבול
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הסמל האישי של baruchts
    baruchts baruchts מנותק מתקדם
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    אדי אני מצביע לך
    שתיים גם אני אוהב אותך אחי כן אני חרא שמוק מה שאתה רוצה אין לי בעיה עם זה אם זה מה שאתה חושב עליי שיהיה לך בכיף אח שלי 3>
    ושלוש אומיה אתה רוצה שיורידו לך את הבאן???? תתחייב לעשות דבר פשוט שחק רק UAC 3 אם אתה יודע מזה מתי שאתה בשרתים ולא יזיינו לך את השכל יותר אחי נגמר הסיפור

נ.ב אדי אני לא לוקח ללב אחי אני רק צוחק איתך

Yurjah Yurjah מנותק ותיק
    קיבל לייק
    17 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי OMAYA- צפה בהודעה
    אני לא שאלתי למה אני צריך להביא את הגייד שלי , שאלתי למי אני צריך לתת את הגייד שלי בשביל שיורידו לי את הבאן ?

תרשום אותו פה ביחד עם הכינוי ששיחקת איתו, כמו ש fraseR ביקש.

שם פרטי
    omaya
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי fraseR צפה בהודעה
    עדיף על בנאדם בן כמה 30? שחושב שהוא שחקן
    אחי פשוט אל תתיחס לתגובות של החולה נפש הזה (שים לב אני לא הגבתי לכל החרבושים שהוא רשם רק עניתי לו על ההאשמות והטענות שלו בקשר למשחק ... )
    וכולם מכירים אותו כבר הרבה זמן בתור זיין שכל בפורומים באינטרנט ( הוא רוצה תשומת לב באינטרנט חחחחח )

ציטוט במקור פורסם על ידי baruchts צפה בהודעה
    אדי אני מצביע לך
    שתיים גם אני אוהב אותך אחי כן אני חרא שמוק מה שאתה רוצה אין לי בעיה עם זה אם זה מה שאתה חושב עליי שיהיה לך בכיף אח שלי 3>
    ושלוש אומיה אתה רוצה שיורידו לך את הבאן???? תתחייב לעשות דבר פשוט שחק רק UAC 3 אם אתה יודע מזה מתי שאתה בשרתים ולא יזיינו לך את השכל יותר אחי נגמר הסיפור

נ.ב אדי אני לא לוקח ללב אחי אני רק צוחק איתך
    תשמע אין לי שום בעיה לשחק עם UAC3 או TZAC אבל זה נשמע קצת מוזר כאילו זה בסה"כ פאבליק ....

ציטוט במקור פורסם על ידי Yurjah צפה בהודעה

תרשום אותו פה ביחד עם הכינוי ששיחקת איתו, כמו ש fraseR ביקש.
    שיחקתי עם ניק : bl00d
    גייד : 6941db2a

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    סבבה אחי אבל מה אכפת לך אני מציע הצעות אתה ואדמינים תעשו מה שאתם רוצים עם זה
    וגם אם היו קוראים לי ציט'ר אני הייתי מוכיח להם שאני לא אז מה אכפת לך תעשה לעצמך כבוד ואז הם התנצלו על האבל שעשו לך וואלה הייתי מסביר לך את זה בפרטי אם לא הבנת אותי

הסמל האישי של Tamin
    Tamin Tamin מנותק Mr. split personality
    קיבל לייק
    6 פעמים
    איך הוא משחק אותה לא משנה אבל שיזדיין .. ומכירים אותי אחי בתור אחד הסוסים ימניאק למה כמוך סטיגמה של צ'יטר דבוק עליך כמו חרא שנים פחח

תשומת לב ... אל תדאג אני מקבל תשומת לב בבית בצורת כוס יהומו

וסתם שאלה.
    למה אם תצפה בי מספקטטור ישר תגיד ואללה זה שחקן ועליך יגידו צ'יטר (רושם ראשוני) תסביר לי רק את זה ....

ועוד דבר.
    אני עוד זוכר שהיה לך את הסגנון של הטמבל (הוא היה משחק אותה טמבל רץ כמו דביל כדי שלא יחשדו בו שהוא צ'יטר וגם אז יצאתי עליו אמרתי לו "אומיה זה עובד על ילדים בני 14 כמו עומרי אני יודע שאתה מתאמץ להסתיר את היותך רואה דרך קירות") והפסקת קלטת שאתה גרררררררררוווווווווווווווועעעעעעעעע ואיכשהו השגת איימבוט ואל תגידו לי אוכל סרטים למה הבנאדם אסטרטגית נכנס לשרת שיש קצת אנשים אחרי שנים שהוא לא שיחק (בטח לנסות את ה"כלי" החדש) ובמקררררה הייתי שם וקלטתי אותך מפרק אנשים עם דיגל במאית שניה כשהכוונת שלך בכלל עפה למעלהה בגלל הסקריפטים המגעילים שלך חחחח אפילו ללחוץ על העכבר מהר אתה לא יודע בקיצור כשאתה רואה אותם כבר אמרתי שאתה גרועע אבל איימבוט יא בנזונה חסר כבודדד עזוב אין לי כח.........

וברוך מה אתה אוכל סרטים אתה בחור טוב בחיים לא חשבתי עליך דברים רעים רק שאתה זיין שכל אוכל סרטים חחח3>
    נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 06/12/11 ב 18:46

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמרתי לך שאני צוחק איתך אח שלי חחחח אבל לא משנה בוא בוא איזה טיאס נדבר איתך אחי

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    עוד מעט אחי שלח לי הודעה באקספייר

הסמל האישי של Oblivion
    Oblivion Oblivion מנותק תואר כבוד
    שם פרטי
    אושר
    קיבל לייק
    396 פעמים
    אני סוס יא מניאקקקק אני יש לי ביצייםם וגם שכלל אז תזהר הרבה לפניך ניסווו חחחח איזה אדי זה

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    אם כל השנאה שלי לאדי בזמן האחרון כי הוא חופר לי ואומאיה זה אומאיה , אומאיה אתה זוכר כמה פעמים הבאתי לך באנים כשהיית בפייקניק בגלל שהיית צ'יטר? או שסתם שאלתי אותך מי אתה

שם פרטי
    omaya
    קיבל לייק
    0 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי zakarum צפה בהודעה
    אם כל השנאה שלי לאדי בזמן האחרון כי הוא חופר לי ואומאיה זה אומאיה , אומאיה אתה זוכר כמה פעמים הבאתי לך באנים כשהיית בפייקניק בגלל שהיית צ'יטר? או שסתם שאלתי אותך מי אתה
    את האמת זה דיי מצחיק אותי כל הקטע הזה שאתם אומרים שאני ציטר בזמן שאני באמת לא ציטר ועדיין לא הגעתי לרמה הזאת שתקראו לי ציטר ( יענו נראה כמו WH ... )
    אני לא יכול להוכיח שלא השתמשתי בציטים בפאבליק מתי שאדי המפגר הזה הביא לי באן וההפך נכון אף אחד לא יכול להוכיח שאני כן השתמשתי בציטים באותו זמן .

איך הוא משחק אותה לא משנה אבל שיזדיין .. ומכירים אותי אחי בתור אחד הסוסים ימניאק למה כמוך סטיגמה של צ'יטר דבוק עליך כמו חרא שנים פחח

תשומת לב ... אל תדאג אני מקבל תשומת לב בבית בצורת כוס יהומו

וסתם שאלה.
    למה אם תצפה בי מספקטטור ישר תגיד ואללה זה שחקן ועליך יגידו צ'יטר (רושם ראשוני) תסביר לי רק את זה ....

ועוד דבר.
    אני עוד זוכר שהיה לך את הסגנון של הטמבל (הוא היה משחק אותה טמבל רץ כמו דביל כדי שלא יחשדו בו שהוא צ'יטר וגם אז יצאתי עליו אמרתי לו "אומיה זה עובד על ילדים בני 14 כמו עומרי אני יודע שאתה מתאמץ להסתיר את היותך רואה דרך קירות") והפסקת קלטת שאתה גרררררררררוווווווווווווווועעעעעעעעע ואיכשהו השגת איימבוט ואל תגידו לי אוכל סרטים למה הבנאדם אסטרטגית נכנס לשרת שיש קצת אנשים אחרי שנים שהוא לא שיחק (בטח לנסות את ה"כלי" החדש) ובמקררררה הייתי שם וקלטתי אותך מפרק אנשים עם דיגל במאית שניה כשהכוונת שלך בכלל עפה למעלהה בגלל הסקריפטים המגעילים שלך חחחח אפילו ללחוץ על העכבר מהר אתה לא יודע בקיצור כשאתה רואה אותם כבר אמרתי שאתה גרועע אבל איימבוט יא בנזונה חסר כבודדד עזוב אין לי כח.........

וברוך מה אתה אוכל סרטים אתה בחור טוב בחיים לא חשבתי עליך דברים רעים רק שאתה זיין שכל אוכל סרטים חחח3>
    תאמין לי אתה מדבר כמו איזה שחקן חדש שלא הספיק לשחק שבוע אחד במשחק הזה , אתה פשוט לא יכול להבחין ולהבדילבין AIM טוב לבין AIMBOT
    ׁ(אני לא אומר שיש לי AIM כזה טוב אבל כפי שאתה מתאר את זה " AIM ASSIST AIM BOT " אז כנראה כן יש לי AIM טוב , אוקי בוא נעזוב את זה לרגע )
    ובקשר ל DEAGLE SCRIPT שאתה מדבר עליו , או שאתה מקנא בגלל שאתה לא יכול לירות מהר כמוני או שהסמים משפיעים עליך יותר מדי אז אי אפשר לסמוךעל הדיבורים שלך .

אא אגב אל תחרטט שטויות עלק " הערתי לך אומיה זה עובד על ילדים בני 14 כמו עומרי אני יודע שאתה מתאמץ להסתיר את היותך רואה דרך קירות " כי זה מעולם לא קרה , וכן באותה תקופה כשחקתי איתך היתי דיי חדש בכל העניין הזה של GAMING ו MULTIPLAYER ... ( הייתי בקושי שחקן של 3 חודש )

טוב נו אין לי כוח להתווכח איתך יותר כי אתה סתם נרקומן בן 30 שמתווכח איתי על משחק מחשב , כל מה שבקשתי פה זה להוריד לי את הבאן
    יאללה אדי לך תזריק את החומר שלך ...

הסמל האישי של Tamin
    קיבל לייק
    6 פעמים
    ושוב פעעם אתה מיתמם משחק אותה תמים בסדר אחי נראה כמה זמן יקח לאדמינים להוריד לך את הבאן

ואומיה אני מכיר את כל השטויות אחי מה נתפסת על הדיגל זו הייתה סתם הערה צדדית (אני אישית מעדיף להקליק מהר מאשר ש AUTO CLICKER יעשה את זה במקומי פחחח ) ויש לי נסיון יותר מכולכם פה ולא אני עדיין לא בן שלושים אני אישית לא הייתי ממליץ לילד שלי לשחק קול אוף דיוטי (אם כבר QUAKE ^^ ) אני מרחם עליכם בגיל שלכם הייתי עושה אורגיות בחדר ותאמין לי שאני יודע להבדיל בין סקיל לחרטא ...
    נערך בפעם האחרונה על ידי Tamin : 06/12/11 ב 21:11

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    ושוב פעעם אתה מיתמם משחק אותה תמים בסדר אחי נראה כמה זמן יקח לאדמינים להוריד לך את הבאן

ואומיה אני מכיר את כל השטויות אחי מה נתפסת על הדיגל זו הייתה סתם הערה צדדית (אני אישית מעדיף להקליק מהר מאשר ש AUTO CLICKER יעשה את זה במקומי פחחח ) ויש לי נסיון יותר מכולכם פה ולא אני עדיין לא בן שלושים אני אישית לא הייתי ממליץ לילד שלי לשחק קול אוף דיוטי (אם כבר QUAKE ^^ ) אני מרחם עליכם בגיל שלכם הייתי עושה אורגיות בחדר ותאמין לי שאני יודע להבדיל בין סקיל לחרטא ...
    יא נוכל מי אמר שלא?

שם פרטי
    omaya
    קיבל לייק
    0 פעמים
    טוב נו מה נסגר , מי אמור להוריד לי את הבאן חוץ מ TAMIN המסומם ?

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    אף אחד לא יכול להוריד לך חוץ מעידן אני מחכה כמוך שיורידו לי את הבאן קיצר תחכה למשיח...

שם פרטי
    שחר
    קיבל לייק
    10 פעמים
    ציטוט במקור פורסם על ידי baruchts צפה בהודעה
    אף אחד לא יכול להוריד לך חוץ מעידן אני מחכה כמוך שיורידו לי את הבאן קיצר תחכה למשיח...
    אלוהים למה

הסמל האישי של baruchts
    שם פרטי
    ברוך
    קיבל לייק
    43 פעמים
    חחחחחחח כי זה בקבצים של השרת....

נושאים דומים

1. אתמול קיבלתי באן בלי שום סיבה
    על ידי peyosi בפורום Call of Duty
    תגובות: 1