רציתי לבדוק אם הסרבר של הSABOTAGE צריך עוד אדמין.. כי פשוט בזמן האחרון זה ממש בלתי אפשרי לשחק.. יש כל כך הרבה ג'אגרים שאי אפשר לשחק בכלל, והאדמינים כמעט ולא זמינים...
רציתי לבדוק אם הסרבר של הSABOTAGE צריך עוד אדמין.. כי פשוט בזמן האחרון זה ממש בלתי אפשרי לשחק.. יש כל כך הרבה ג'אגרים שאי אפשר לשחק בכלל, והאדמינים כמעט ולא זמינים...
שמתי לב גם אני לא יודע אני צריך לבדוק מי האדמינים הנשארו שם כי הרוב פרשו אם אני יצטרך עוד אדמינים אני ידבר איתך
ברוך צרף אותו, ניתן לו הזדמנות אם הוא יהיה בסדר שישאר בשמחה, אני אשמח לקבל אדמינים טובים/!!
איןלי בעיה אני רוצה לצרף עוד שני אדמינים אחד זה ZEKO ואחד זה חבר שלי מהעיר שלי משחק כמעט שנה שקוראים לו מאור אין לי בעיה לצרף אבל לפני זה אני רוצה לבדורק כמה אדמינים נשארו בחיים
אם אתם באמת צריכים, אני מוכן להיות.. יש לי נסיון של כמעט שנה שהייתי אדמין..
אני במשחק Reaper'
סקייפ: Reaper.ex
יש לך XF?
ברוך צרף אותו קודם כל אחרי זה תעשה ברורים
אתה עדין מעונין להיות אדמין דבר איתי בפרטי
כן אתם צריכים עוד אדמינים כי יש מאות JUGGERS ו MARTY
מעוניין להצטרף?
כן אחי
סקייפ=Netanelr51
xf=rcnclassico
אני יבדוק עוד כמה דברים נתי ואז אני ידבר איתך
בסדר ברוך
נתנאל ראוי להיות - אני לא יודע מה איתך ברוך![]()
חחחחח אל תדאג צדיק יקר שלי הוא כבר יקבל
אוהב אותך כפרה עליך ועל המנטוסים שלך
חחחחחחחחח אז ככה זה עובד? טוב אז ... צריכים אדמינים? אני משחק מאז שהמשחק יצא במולטי יש לי ניסיון של 3 שנים אדמין ואני כבר שנה משחק בשרת SABO שלכם אם אתם צריכים תגידו לי (יש איזה כיף התקבלתי .....)
QUOTE=atemloamitiim;1320999]חחחחחחחחח אז ככה זה עובד? טוב אז ... צריכים אדמינים? אני משחק מאז שהמשחק יצא במולטי יש לי ניסיון של 3 שנים אדמין ואני כבר שנה משחק בשרת SABO שלכם אם אתם צריכים תגידו לי (יש איזה כיף התקבלתי .....)[/QUOTE]
זה לא אומר כלום אם אתה ותיק, פה יש אנשים שסומכים עליהם והם מעורים בכל הענינייםו כמובן נמצאים פה מספיק זמן!!!
אחי ווואלה זה לא עובד ככה אני בוחרים קודם כל דבר שני אתה לא היית רשום בפורום הזה אז למה שנפנה עליך ???? בלי להעליב כפרה לא אישי
ומי אתה שאתה מדבר מה הניק שלך