חחח איזה מסכן![]()
חחח איזה מסכן![]()
רועיייי חחחחחחח איזה קוצרי נשימה היה לו חחחחחחחחחחח וואי איזה מצחיק
עזבו שטויות החמור שלהם
חמור סוס
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל מיסכן הילד הוא יכל למות חח
חחחחחחחחחח זוכר בטיול שנתי ? כימעט מתOriginally posted by FireWall@10-11-2005 בשעה 11:38
רועיייי חחחחחחח איזה קוצרי נשימה היה לו חחחחחחחחחחח וואי איזה מצחיק![]()
lol אני ישתף אותכם היה לנו טיול שנתי ורעי הזה היה כמו קוף הוא מתפש על המיטה עושה סלטות מישתול ועושה באלאגן אני The^AnGeL וFireWall אומרים לו שעה חלאס חלאס אתה תחתוף מכות וזה פיתום הוא מקבל התקף אסטמה עצבני אני הרוג מצחוק זה אנג'ל מתפוצץ מצחוק ואביאל סתם היפקע על הריצה אתם קולטים את רועי הזה ניהיה אדום והוא כזה מחפש תמשאף אני כימעט היתאלפי מצחוק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סטלנות יש פה!! חעחעחעחע הפורום הזה הכי חזק בזה! חעחעחע יואו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!! (חח אגב קוף זה זה שמתפס על עצים ואז קופץ מהם ועושה סלטות וכאלה..) חעחעחע אצלנו תמיד אומרים לי לתפס להביא משו מהגג חעחעחע ואני יוצא בכוונה באמצע שיעור!![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא ישכח את זהOriginally posted by Hat-Hatol@10-11-2005 בשעה 23:16
lol אני ישתף אותכם היה לנו טיול שנתי ורעי הזה היה כמו קוף הוא מתפש על המיטה עושה סלטות מישתול ועושה באלאגן אני The^AnGeL וFireWall אומרים לו שעה חלאס חלאס אתה תחתוף מכות וזה פיתום הוא מקבל התקף אסטמה עצבני אני הרוג מצחוק זה אנג'ל מתפוצץ מצחוק ואביאל סתם היפקע על הריצה אתם קולטים את רועי הזה ניהיה אדום והוא כזה מחפש תמשאף אני כימעט היתאלפי מצחוק
חחחחחחחחחחח הוא התעלל בחמור , החמור קיבל עצבים והתעלל בו :|
המתעללים בחיות הלא הם בני זונות