במקור פורסם על ידי
ShtiviI
אהלן חברה..
אחרי הרבה זמן שאני מפנטז על חליל מאמון (על הטרי מטאל, ראיתי אותו ופשוט התאהבתי), ואחרי שמצאתי עבודה סוף סוף, הלכתי היום לנרגילה וקניתי לעצמי חליל מאמון טרי מטאל..
תקשיבו, בתמונות היא נראית הרבה יותר קטנה. היא מגיעה לי לגובה של כמעט 85 סנטימטר (ובאתר כתוב 75). היא ענקית והיא יפייפיה.
אז ככה: קיבלתי אותה עם צינור (למרות שיש לי אחד יותר טוב אבל לקחתי אחד שהכי אהבתי אמרתי נראה מה הוא שווה), מלקחיים, צלחת מקורית של חליל, ראש וורטקס, 2 חבילות גחלים ובערך 6 גחלים טבעיים בנוסף, 10 פיות, חוטר וגם נייר כסף מחורר.
הם עשו לי מחיר כי באתי עם עוד חבר טוב והוא קנה שם עוד צינור, 100 פיות, קייס לבנגילה קטנה (כדי לשים בזה כל מיני טבק וכאלה לנרגילה), ועוד כל מיני שטויות בזול...
עוד מעט אני עושה לה סיפתח (או היום או מחר נראה עד כמה אני אצליח להתאפק)..
יש לי חוץ מזה בנגילה, עוד נרגילה סינית נחמדה בעיצוב עתיק כזה, ויש לי סורית אחת שהיא באמת חייה רעה. אני אעלה תמונה של כל הסט (:
חוץ מזה השירות בחנות ממש מעולה, נותנים לך יחס ואתה יכול לטמטם אותם אבל הם יקשיבו ויעזרו לך כמה שאתה צריך. הם עושים מחירים טובים ואל תתייחסו רק למחירים באתר. יעני זה בערך המחיר אבל הם יורידו לך קצת אם תבקש.
אני למשל קיבלתי עוד כל מיני שטויות שהם לא נותנים בדרך כלל, ולמרות זאת הם הורידו לי במחיר איזה 25 שקל.