השרת נהיה חרא שרת כול שנייה מישהו מקבל סתם באן אדמין עומר בכלל יושב במחשב ונוסע מאז שברק הילד הזבל הזה בא נהיה משעמם ריספקט פעם בשנה מתחבר רק שחר ושי נחמדים בשרת כול השאר חרא אדמינים וחרא צווות תמיכה וחבל על השרת לאן הוא מידרדר
השרת נהיה חרא שרת כול שנייה מישהו מקבל סתם באן אדמין עומר בכלל יושב במחשב ונוסע מאז שברק הילד הזבל הזה בא נהיה משעמם ריספקט פעם בשנה מתחבר רק שחר ושי נחמדים בשרת כול השאר חרא אדמינים וחרא צווות תמיכה וחבל על השרת לאן הוא מידרדר
לא קיבלת באן קיבלת קיק
אני לא מתרגש מילד בן 12, אבל אם תרצו אין לי בעיה לא לבוא לשרת אני חזרתי רק בשביל בר
תעוף אז מהשרת אתה ילד מנוחאס ואתה חייב לי 50 אלף להזכירך
תקשיב דוד אני מתחבר כל יום אבל עם אתה לא רואה אותי נמצא בשרת 24 שעות אז זה לא אומר שאני לא מתחבר
אוקי אין לך מה לחזור לשרת יותר כי אתה הולך לקבל באן.
לנעול
מה קרה ביגלל שאמרתי שאתה רק נוסע ?! תן לי באן יאלה נמאס לי
אבל מילה שאני עף מהשרת אני לוקח איתי 5 אנשים תהיה מודע לזה
כן ומי האנשים ? אתה ורוקס שלא צריכים אתכם כי אתם תמיד הורסים את הפעילויות
ואפרופו זה נחשב אחד, אני ישלים את החסרים מספיק לך ?
נו באמת תגידו מה אתם ילדים בני ארבע
כל אחד עושה פה עבודה מעולה גם אלה שאתה חושב שלא
ועם נותנים באן יש סיבה לכך מזה התלונות האלה ומזה הקללות האלה עם עוד היית פותח תלונה נורמאלית
בפורום המתאים אבל מה נראלך שככה אתה מדבר לאדמין/תומך
**לנעול יואב/בר/טל**
כי חלאס זה כבר נמאס מקללים אותי אתם מצפיים שאני לא יחזיר ולא מביאים לו מיוט .. אבל שאני מקלל ברור שאני מקבל מיוט אז יודע מה ?! בגלל זה יש אצלכם 24 שעות ילד מחובר רק אני באתי לשרת הבאתי מלא ילדים שפעילים שאני הילך תסתכל שהשרת יעמוד על 2 אנשים מחוברים אולי גם זהה לא ..
תירגעו כולם
דויד , אתה רוצה לתת משוב? תעביר את המשוב שלך לכאן http://www.szf.co.il/f345/ + טופס !
הורדת באן? גם כן כאן http://www.szf.co.il/f345/ + טופס
אין צורך לריב , טל / יואב תנעלו
אני מקבל כבר באן עומר אמר שהיה בהצלחה אז לשרת ותפרחו באנשים ..
לא לריב חברים
מאיפה קפצת אתה
מהנפש האומללה שלך
מצחיק אתה הא ?
אין לי איך אפילו להגיב לאשכול הזה.. וואלה אם משהו לא מוצא חן בענייך זה בטוח לא הדרך לבטא את זה , בזה שאתה מקלל פה אנשים, וזה גם לא המקום כמו שכבר אמרו לך פה.
אנחנו לא מחזיקים אנשים פה בכוח ואם כול כך רע לך פה אתה יכול לעזוב , כול האיומים שאתה לוקח ילדים איתך לא מפחידות אותי ואם כול כך רע לך עדיף שתעזוב ולא תשאר פה עצוב.
קיבלת אדומה על הקללות וההקפצות , ועוד הקלתי לך בעונש.
נעול.