לילה טוב :]Originally posted by .:Hutch:.@15-11-2005 בשעה 00:10
חחחח כן גם אני...
בהצלחההה...ולילה טוב...
לילה טוב :]Originally posted by .:Hutch:.@15-11-2005 בשעה 00:10
חחחח כן גם אני...
בהצלחההה...ולילה טוב...
מה זה לעזאזל "התשובה לא לבן"???????
blackOriginally posted by DareDevil@15-11-2005 בשעה 00:14
מה זה לעזאזל "התשובה לא לבן"???????
סיומת הטמל רגילה...
יאללה אני זזתי לילה טוב לכולם!
איזהה טמבל אני
לא לבן=שחור.. black
מה אני עושה ב7?
מה הלינק ל-7 ? אני יעזור לך אני זוכר הכל זה די ישן
וב 6 עם החתן והכלה באנגלית הם אומרים "I-DO" זה רמז לתשובה (לפי מה שאני זוכר o0)
איןן אני תקוע ב7 זה קשה אחושרמוטה...
7
VIEW PAGE SOURCE בהפוך
כתוב <!-- =rand(200,90) --!>
W
לא מזכיר לך משהו ?
כחול ?
WORD
כנס לוורד תכתוב
=rand(200,90)
ואז אנטר
תראה משהו יפה.
כתוב שם על דג
ובאתר יש בסוף .zip
DAG.ZIP
השאר תגלה לבד.
6 קשה אש יא גולש (תעזורו)
השורה הזאת anilostamomerzerde
יכולה להיות גם "ani lo stam omer zerde"
וגם ani lost a mom erz erde""
וגם את "שחקו אותה - בתור הכלה"
אומר לכם משהו?
בתור הכלה
לא שלילי
חיובי
היא מסכימה
באנגלית איך הנוצרים אומרים? (במחובר+ ZIP )
תותח שאתה
תודה
שלב 7 ! ! !
פרשתי אני טיפש מידי ( עד שלב 6 לבד זה מכובד?)
קרא למעלה
זה דיי קל 7![]()
ZAK עשית הכל לבד?
פש איזה דבר חייתי...אני בשלב 5
זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה.
דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה. דג סקרן שט לו בים זך ולפתע מצא חבורה נחמדה.
8 ! ! !
ZEK אני ובן דודב שלי כבר קראנו את כל התנ"ך תן רמז ל 9 אחי...
זק הגאון! :] הצלחת הכל לבד?
אני כזו סתומה חח אני מכירה את הדבר הזה ב-WORD כי פעם שמו את זה באיזה פורום שהייתי בו.. ושכחתי מזה לגמרי!
ושמעו אחרי שרשמתי את זה: dag.zip אני לא מבינה תרמז הבא... "דג... מה?!" (אפשר גם באנגלית) - מה זה אמור להגיד?
נו מה התשובה בקובץ זיפ