lamayoreket שמע אני שונא אותך יגוי!
lamayoreket שמע אני שונא אותך יגוי!
אני באמת יהודי בלאום, ועל פי הדת אני נחשב יהודי מכל השורשים שלי.
אני לא מחפש צומי ולא הביאו לי פה הוכחה אחת לזה שברית מילה זה דבר בריא. זה שזה מונע סיכויים לחלות במחלות וכדומה לפי מחקרים שלא לגמרי קשורים אלינו שעשו, זה לא טיעון לגיטימי שמצדיק תברית מילה וכבר פירטתי למה אז אני לא אחפור .
זה גם לא מוכיח שזה בריא..כמו שכתבתי פעמיים-אם יכרתו לאישה תשד וזה ימנע ממנה לחלות בסרטן השד, זה אומר שזה בריא לכרות שדיים?
אתה כולך רק דיבורים, בוא תביא לי הוכחה חד משמעית ולא של איזה פרופסור אטאיסט שברית גורמת לתינוק טראומה גופנית
http://www.cirp.org/library/psych/goldman1/
יש שם מקורות והכל..
וואיייי איזה חופרים אתם!!!! בואו אני יסביר לכם ואז ינעל... [=
בעיני היהודים ברית זוהי ברית בין האדם לאלוהים וזה חשוב מבחינת דת.
בעיני אתאיסטים\חילונים\וגויים ברית נראה כמו פולחן שטני שבו התינוק עובר התעללות(כמו לחעשות ניתוח לא החרכי בלי הרדמה).
הבנתם סוף סוף איך זה נראה מכל צד?
בואו לא ננסה לשנות אנשים בחפירות וויכוחים זה סתם לא מועיל.
(שמתם לב שאחרי ההודעה מנהלים כותבים נעול בסוף ואז מוסיפים או נקודה או סימן קריאה?)
נעול!.
רק ניסיתי להסביר כמה זה אבסורדי שהורה ירצה להתעלל בבן שלו
וברור שמבחינת יהדות חייבים ברית ולא משנה כמה מאמין אתה, יש דברים בתורה שלא מובנים לנו , ואחרי תקופה מגלים שמה שכתוב בא לטובת האדם וזה כולל את הברית, מיכאל לא הראשון ולא האחרון שבא בטענות כאלה ולכל דבר יש הסבר ותשובה אם אתה באמת מעוניין בהוכחות תדבר עם רב שמבין בכל זה...לידור אם לא נחפור יהיה פה משעמם...
אתה מצחיק....אנשים חיים כל כך הרבה שנים ואתה הראשון שפתחת לכולנו תעיניים כי עד היום אפחד לא היה מודע לעובדה שברית זה התעללות...גלית לכולנו את אמריקה!!!
גיליתי עוד מקומות או רק את אמריקה?
חח כן באמת שככתי לנעול מוזר O_O
נעול.