Satla-Zone
התחברות
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

אשכול: rippln

PinkWeed PinkWeed מנותק מנהל פורום ספורט כללי ו-TF2
    שם פרטי
    פנחס
    קיבל לייק
    360 פעמים

rippln

האנשים הכי גדולים בתעשייה של השיווק באינטרנט מובילים מהלך . זאת אפליקציה לסלולר ולטבאלטים שתושק בעולם באופן רשמי בכל העולם ביוני.

הטכנולוגיה הזאת לא רק הולכת לשנות את הדרך שבה אנחנו מתקשרים , אלא היא גם תשנה את הדרך שבה אנחנו קונים דברים גם באינטרנט ומחוצה לו.

יש כאלו שאומרים שזאת הקפיצה הכי גדולה מאז המצאת האימייל

למרות שההשקה הרשמית היא רק ביוני, יש לי גישה מיוחדת למערכת האקסלוסיבית הזאת שמאפשרת לי להזמין כמות מצומצמת של אנשים.

אני יכול להזמין רק 5 אנשים בכל רגע נתון. ברגע שאתה בפנים, גם אתה תוכל לעשות את אותו דבר.

אני הולך בכל הכוח על הפרוייקט הזה, כי מדובר באנשים הכי רציניים בתחום השיווק בקנה מידה עולמי שמובילים את הדבר הזה (אנשים שעזרו לאלפי אנשים להרוויח כסף באינטרנט), וכי מדובר במשהו שאנחנו כבר ממילא עושים כל יום.

הרשמה למערכת היא חינם, ואין צורך לעשות שום דבר בשלב הזה חוץ מלשלוח את ההזמנות האישיות הללו, גם כן בחינם.

זאת הוראה מהחברה, והייתי חייב להסכים לתנאים שדורשים ממני לא לגלות שום דבר דרך האינטרנט.

אם זה מעניין אותך, מה אתה צריך לעשות?

לשלוח לי הודעה פרטית בפורום עם המייל שלך_שם פרטי ושם משפחה.

*אני רוצה להסביר לכם משהו,אם התוכנית הזאת לא תעבוד-לא הפסדתם כלום.

אם היא כן תעבוד-יש לכם הזדמנות להרוויח כסף.

אני אתן לכם דוגמא-חבר של מארק צוקרברג שהכיר אותו בגיל 13,מחזיק ב0.8% מפייסבוק. נשמע קצת נכון ? אז זהו שלא,הונו מוערך בכ-650 מיליון דולר.

עכשיו תחשבו שיש לכם הזדמנות לעשות את אותו הדבר.

נערך בפעם האחרונה על ידי PinkWeed : 28/05/13 ב 22:16

eXTReMe Tracker