Originally posted by 4EvEr@2-12-2005 בשעה 12:42
ש pvl היו חזקים ביקשו מהם להתפצל? לא, למה? כי אני ושאר המנהיגים שהיו אז
ידענו שהמטרה זה לנצח את המקום הראשון ולא להחליש אותו
כי בסך הכל אתה תמיד רוצה להתקדם ולהשתפר יותר
למה לפצל? פשוט פעם היו כלאנים שווים מבחינת ניסיון ורמה, רק פיויאל עשו את ההבדל אולי כי להם היה יותר ניסיון וותק (אני בכלל התחלתי לשחק אחרי מיט ודון ביחד איתך אליעד, נראה לי...)
אבל בדרך כלל נגיד ויצא לנו לשחק מול כלאן חלש, היינו משחקים עם פחות נשקים (DE ONLY ETC)
וגם לקחנו לכלאן כמה נובים עם פוטנציאל (זה גם יכול לעזור) ונתנו להם לשחק איתנו, אחרי כמה זמן שהם רכשו תבסיס מאיתנו הם הלכו לכלאנים משלהם (קחו את טיקו למשל..), ולא רוצה אפילו להזכיר כמה uters הבאנו אלינו ללמד אותם איך לשחק..
הבעיה היא בהחלט לא איבו, זה כל שאר הכלאנים שעשויים מילדים שאף פעם לא יהוו אתגר ממשי. ולא ילמדו להכין טקטיקות לפני המשחק כמו שקורה תמיד לפני CW היום. כל כלאן מבקש תמיד 10 דקות טקטיקות/חימום ואחרי זה 5 ריסטס...
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock