אביאל מה הקטע שך חשבתי זה היה בצחוק כול יום אתה ואלדד הולכים מכות בכיתה
אביאל מה הקטע שך חשבתי זה היה בצחוק כול יום אתה ואלדד הולכים מכות בכיתה
נערך בפעם האחרונה על ידי Hat-Hatol : 03/01/06 ב 19:06
ישראל השפיץ
יא מסטול הם כול החיים ככה לא הבנתי עם זה בצחוק או שזה רציני ושראיתי שזה רציני עם אגרופים סכינים וכו אז הפרדתיבמקור פורסם על ידי Dr.HoFFmAn
וואלה אחי אני שם זין ו"החברים" האלה שלי יכולים להזדיין כי הם מדברים מאחורי הגב כמו זבלים..וואלה אלדד אם הייתה חבר לא הייתה בא לניב ורוצה לריב איתי רציני...הייתי בטוח שאתה צוחק איתי על שלב מסויים אבל עזוב פרטים אם הייתה גבר היינו סוגרים את זה בווטים ושטויות אבל אתה 0 ויצאת הכי קטן בעולם..במקור פורסם על ידי Dr.HoFFmAn
בדוגרי לא מוזיז לי.
וואי וואי סכינים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........
איזה ילדים רקוביםםםםםםם חברה !!! אתם דוקרים חברים שלכם
אתם חושבים שאתם גברים להרים סכין על חבר ?!?!!? מי שעושה את זה
אישית אני חותם לכם שהוא הומוווווווו טוב ?..
מהזה חבר שבא עם סכין לחבר אחר ?! יווווווו אתם מגניבים אותי...
בקש סליחה דחוף אחייייייייייייייייייייייייייייי
תקווה שהוא יסלח לך..
רגע שניה אביאל אני לא הפרדתי ?
וזה היה מצחיק גם אתה צחקתה עד שזה היה רציני
ניב יאללה כוס עמק חאלאס עד לפני כמה דקות הייתה בקטע של להשפיל אותי עכשיו אתה יענו מגן על שנינו? כי אתה יודע שאתה יצאתה 0 וחשבתם שאין לי אינטרנט ואתם יכולים לדבר עלי מאחורי הגב? יאללה גם כן חברים...סעמק..
יא ילד הומו אני אומר לך ואתה ממשיך !!במקור פורסם על ידי FireWall
וזה מעצבן !!
חחחחחחח זה היה בצחוק הקטע עם הסכיןבמקור פורסם על ידי Dr.HoFFmAn
טוב תעשה מה שאתה רוצה אני לא באתי לפה כדי להשפיל מישהו שניכם חברים שלי יא מסטולבמקור פורסם על ידי FireWall
קיצר עכשיו אחרי שהלכתם לפורום וצחקתם עליי מאחורי הגב ואנשים הראו לכם עד כמה יצאתם אפסים וקטנים לאללה אתם פתאום מצטערים והכול אה? יאללה כוס עמק ..
טוב דיי דיי אביאל
יה יצור למה היה סכינים ??? חחחחחחבמקור פורסם על ידי Hat-Hatol
לא היה כלום חוץ מקמה בעיטות ואגרופים!!
דוגריבמקור פורסם על ידי Dr.HoFFmAn
קיצר אלדד ניב ויותם יצאתם אפסים עכשיו לאללה הייתם בטוחים שאני לא יראה את אה? יאללה זדיינו ושכחו מזה שאתם חברים שלי בכלל..
ואללד אמרתי את זה כולה פעם אחת פעמיים מאקסימום...all vote hhh=exzotic=eldad=radar זה שאתה לוקח דברים ומתבכיין ובא להרביץ לחבר שך כמו אפס זה בעיה שלך שאתה מעדיף את המשחק הזה במקום חבר שך..
תעשה את החשבון שלך עם עצמך..
דיי דיי ממש..במקור פורסם על ידי Hat-Hatol
יצאתם אפסים,צוחקים עליי מאחורי הגב בפורום כדי לצאת פה גברים יענו,קיצר..לא מוזיז לי..ולא מעניין אותי ממש מה אתם חושבים...תמשיכו לשחק עם הטאקטיקל שלכם ועם הראדאר ותהנו..
טוב סבבה עם אתה לא רוצה לדבר איתי זה החלתה שך ועזוב אותך לברבר פה בשכל נדבר על זה כבר מחר....
חוץ מזה מה אתה בא לפורום לעשות מזה סיפור? זדיינו
צטט לי הודעה 1 שאני צחקתי עליךבמקור פורסם על ידי FireWall
לא,לא נדבר על זה מחר...אחרי שאתם צוחקים ואומרים וואי איזה צחוקים איך הם הלכו מכות איך אלדד פוצץ את אביאל כמו ילדים קטנים..במקור פורסם על ידי Hat-Hatol
אם היית חבר שלי הייתה סותם ת'פה ואומר לאללד שזה לא לפורום אבל במקום זה אתה בא צוחק עליי בפורום..