שבבבבבב הם שיחקו 4 סיבובים מפה שנייה K?kkבמקור פורסם על ידי YoTaMzz
שבבבבבב הם שיחקו 4 סיבובים מפה שנייה K?kkבמקור פורסם על ידי YoTaMzz
במקור פורסם על ידי Do13v
חחח
אתה חושב אתה שחקן?
בטח אתה חבר של מישהו או שמנצלים אותך בגלל הסרבר אתה סתם בוט.
וואלק כל זה בגלל שיצאתי מגעיל ששיחקנו נגד jes ימעפן.
בקיצורררררררררר
קחו את זה בפאנן
רגע שאני יבין .. מה אתה חושב שאתה שחקן ? אף אחד לא רואה אותך ממטר יא אפס !במקור פורסם על ידי Do13v
אם נשחק עם הרכב שלנו תאמין לי שלא תנצח אותנו .. מה אתה חושב שאתה evo ?? כולה bia סתם קלאן של מתלהבים וראינו מה אתם שווים ששיחקנו עם ההרכב שלנו אז שב בצד עם מוצץ ביד
ואם המתלהבים יביאו את "ההרכב שלהם"?במקור פורסם על ידי puadov
טוב בואו נסגור את זה ככה, משחק ראשון tpf ניצחו הרכב חלש שלנו משחק שני הפסידו עם הרכב חלש והם עדיין מרגישים קבוצה
בוא נעשה משחק שלישי, כל אחד מביא את ההרכב הכי חזק שלו, אני מהמר על 43-5 לנו ביי ביי ויום טוב
חלאס לחפור לכו לאיסקיו
לא אמרתי שאני שחקן אבל אני מתערב איתך שעם אני משחק איתך 1-1 לא שזה קובע או משהואבמקור פורסם על ידי BaJo/ShortY
אני מפרק לך תצורה איך אני איתך ..?
נערך בפעם האחרונה על ידי Do13v : 20/01/06 ב 14:44
ומה אתה חש איזה שחקן יא הומו עושה ליבמקור פורסם על ידי puadov
tik@@ נוב
disel נוב
Collo נוב
למה אתה יותר טוב תאמין לי ששלושתם לא רואים אותך בעיניים יא דבע אתה עוד אפס שמשחק אותה איזה אחד חושב הוא עבריין אז דיי לזיין תשכל חן ולתפוס פוזה פה כי כולם יודעים שאתה לא כזה שחקן אז אל תגיד לי כולם נובים .
אתה מוזמן.במקור פורסם על ידי Do13v
תגיד לי מתי שלח אתגר בקלאן בייס ונשחק בכייף תן לי יום ושעהבמקור פורסם על ידי BaJo/ShortY
יש לי את האיסיקיו שלך, נדבר כבר שם.
ראשון שני אין מצב אני בטיול.
נדבר כבר
היום אני לא יכול יש לי יום כיף עם אמא של דולב
בואנה דולב יחתיכת קוקסינל מה אתה חושב שאתה איזה שחקן ונגיד שאתה יותר טוב ממישהו בקלאן שלי?? זה אומר משהו.. לא אתה פשוט יותר טוב וזהו אז אל תבוא לי בפוזות של איזה אחד ותאמין לי שרוב הקלאן שלי לא רואים אותך ?.סבבהבמקור פורסם על ידי Do13v
אל תשגעעעעע אותי מה אתה נדחף יש תור אני היום...במקור פורסם על ידי puadov
עזבו לריב יאללה
דולב שחקן סוס תאמין לי ..
לדעתי גמרו את זה במשחק היום בערב
שימו את ההרכב הכי חזק שלכם ושלא תביאו תירוצים למרות שאני אומר ב-bia ינצחו בהפרש משהו כמו
31-17 או יותר
עידו מה אתה קשור אתה הלידר של הקלאן ואתה לא שיחקתה באף קלאן וארו שהיה חחחחחחחבמקור פורסם על ידי *~.UareHi$torY.~*
איזה מסכן מעיפים אותו וסים על הקלאן שלכם זיין גדול אתם סתם עוד קלאן שחושב הוא טוב
מביאים שחקנים עלק חח מי יש לכם להביא כבר יא הומואים תילמדו לשחק ואחרי זה תקראו לזה "קלאן על" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח
במקור פורסם על ידי Do13v
בואנה יקוקסינל אני לא שיחקתי כי לא יכלתי לא כי העיפו יחתיכת הומו ומה אתה חושב אתה איזה שחקן יהומו מי אתה בכלל אתה עוד איזה קוקסינל
אתה יודע מה ניראה אותך פותח קלאן ואחרי שבוע תעשו מה שעשינו ניצחנו אותכם ועוד כמה קלאנים טובים שכבר נמצאים הרבה זמן אני מניאק אם מישהו עשה דבר כזה סבבה אתה עוד הומו אחד אני לא רואה אותך יקוקסינל גם שאתה שחקן יותר טוב ממני עוד אחד גם כן