מזה כולם כבר רדארים זה משחק מעפן כבר כל שניה מישהו בה מאחורה אבל אחי חרא שאני לא יכול לשחק אם רדאר אם הייתי יכול אז הייתי משחק !! !!! !!
מזה כולם כבר רדארים זה משחק מעפן כבר כל שניה מישהו בה מאחורה אבל אחי חרא שאני לא יכול לשחק אם רדאר אם הייתי יכול אז הייתי משחק !! !!! !!
תיזהר במילים שלך
במקום להיות ישראלי ממוצע, תנסה להשיג כלאן ולהתקדם למעלה, תאמין לי אנשים מסתדרים מעולה בלי ראדאר.
זה לא איזה משחק אסטרטגיה או דום3 שצריך ציטים כדי לעבור אותו, זה כולה משחק של כיוון וקצת חשיבה קדימה.....
- Victory is empty, there are lessons in defeat
- It can be SAFER to travel quicker with TOTAL concentration, than to travel SLOW with NONE at all
- Never drive faster than your guardian angel can fly
- The true test of a person is not how much power you have or how many people you can control. It's how many people can trust your integrity and ethics
- As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and begin to slide, please dear God protect my ride
- Take care to get what you like, or you'll be forced to like what you get
- If a guy fucks a different girl every week, he's a legend, but if a girl does the same, she's a slut. In theory = If a key opens
lots of locks, than it's a master key. But if a lock is opened by lots of keys, than it's a shitty lock
שמע, שאתה משחק בפאבליק יש ת'אלה שמשחקים עם ראדר, לא מתאים לך לשחק פשוט תצא, תעבור סרבר, לך תמצא קלאן נורמלי ותעשה cw כמו בנאדם במקום לחרוש בפאבליק מול רוב גדול של שחקנים שלא יודעים לשחק ורק מרמים.
פאבליקק זה דבר מגעיל ביותר
בן מזה תחזיר ת'חתימה הקודמת
X-BOY מה אתה נכה? לא כל אחד שבא מאחורה חייב להיות ראדאר...אולי הוא שומע יותר טוב?...רואה יותר טוב? די לבכות:eheh:
תישן תישן אתה חולמתבמקור פורסם על ידי Rom4nz`
![]()
בונא שאני פתחתי נושא על זה ישר אמרו לי דיי אין מה לעשות וסגרו את הנושא....
לא טוב לך אל תשחק
בעיקרון אתה בהתחלה חושב ואז זה כמו רפלקס כבר זה אתה עושה בלי לחשוב =\במקור פורסם על ידי mikewithbike
אבל אתה צודק דוגרי מה יש להפעיל צ'יטים בטקטיקל , רק להכיר את המפה טוב , לא יותר מזה.
קלאן לא תמיד מעלה למעלה יש קלאנים (רוב הקלאנים כיום) שפעילים בדיוק כמו זונה זקנה.
עזוב תנוב מידי..
חחחח אלעק צ'יטים לדום3 הצחקת אותי!במקור פורסם על ידי mikewithbike
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
שחק רק בקלאן ווארים
אז למה אתה משחק בפאבליק?במקור פורסם על ידי MusT4nG`
אל תשחק הרבה פאבליק צא מהבית תעשה חיים
ברסמי זה כבר רפלקס, ובעיקרון אתה אמור לשמוע אותו מאחור בא...
תשחק חכם....
^.^
טוב שתקו אתם ההומוים היחידים שמשחקים אם רדאר אז אל תשחקו אותו וכל אחד חושב את עצמו סוס למה מה אני קמוכם כול היום משחק ימושפעים כל אחד משחק אותה גבר מאחורי המחשב
בוא תמצוץ לי תפינחסבמקור פורסם על ידי -_-X-BoY-_-
תשמע אל תבוא לזיין תשכל ולהתחיל ליבכות גם עם תוריד ראדר וגם עם לא אתה תתחיל לקבל עכשיו באנים יא אוכל בתחת
תראו תמפען הזה... משחק אותה אין קלאבר גם כן "ימושפעים"במקור פורסם על ידי -_-X-BoY-_-
למה מה אתה יותר טוב ?! כל החיים שלך זה הפורום יא הומו
בא מקלל מדבר למה מי אתה יא טמבל , אתה יודע לדבר מאחורי המחשב יא אפס..
לך לך שן על האוזן...
לא רק פאבליק..אי אפשר לדעת כבר...