איך שהזמן עובר מהר.... קיצר מהפעם הקודמת אם אתם זוכרים היו לי הרבה קלאנים עכשיו עזבתי את כולם ואני מחפש קלאן יציב חדש עם שחקנים טובים ונחמדים.. כמו sL wiN son וכו'.. בקיצור אני עדיין מחפש קלאן :sad: אבל אני מקווה שיבואו פה הצעות טובות תודה :p :p
איך שהזמן עובר מהר.... קיצר מהפעם הקודמת אם אתם זוכרים היו לי הרבה קלאנים עכשיו עזבתי את כולם ואני מחפש קלאן יציב חדש עם שחקנים טובים ונחמדים.. כמו sL wiN son וכו'.. בקיצור אני עדיין מחפש קלאן :sad: אבל אני מקווה שיבואו פה הצעות טובות תודה :p :p
כן בטח בטעות יצא לך פעמיים הא...
למה אתה חושב שמישהו יקבל אותך לקלאן שלו אתה יודע לשחק בכלל ?
מה הניק שלך?ודבר עם לידרים לא בפורום
דבר ראשון הניק שלי Hell^Angel אחי אני רוצה שכולם יראו דבר שני נירן אני לא רוצה לכלכך ת'פה שלי אז נירן תעשה טובה אתה אל תלכלך את שלך ואני לא את שלי הולך?! ואם אין לך משהו טוב להגיב תעשה טובה תעוף מהנושא סבבה?!
טוב שמע הל אנג'ל שמעתי עלייך רבות וניראה לי שאתה שחקן טוב.
שמע גבר, כנס למירק לערוץ #Myxforoce.clan ואני יכניס אותך לכלאן בייס, ותקבל כוכבית.
כאפיש?
אין לי מירק אחי אני ממש מצטער
כבר עובדה ראשונה , שמראה כמה אתה NOOB ...
תסתום ת'פה יא ילד מסריח
הילד בדרך לבאן
די כבר כוס אמק תנו לו באן יא חתיכת מציק
כנס DkH.to# במירק ודבר עם ``DkH|cc`Kane יש מצב יקחו אותך
איזה נטחן אתה לא נמאס לך... תבין אף לידר נורמאלי לא יקח אותך לקלאן כי אתה מראה כמה נואש וטיפש אתה שאתה בה כל יומיים שם מודעה בפורום שאתה סוס והיית בקלאנים סוסים ואתה עוד קלאן סוס..
יאללה איזה חופר כול ימויים אתה פוח נושא ורב עם כול העולם חלאס אתה לא מבין שלא רוצים אותך ?
חחח מסכן הילד
=|
הדרך שבה הוא ניסה להיכנס לקהילה היפה שלנו לא כ"כ טובה :\
חבל !!