כדי לשחק עם אנשים רצינים לא צ'יטרים סוסים יא אהבל ויש הרבה אנשים דרך בפיק אפ נכנסו לקלאנים טוביםבמקור פורסם על ידי ~h3nzzZ
כדי לשחק עם אנשים רצינים לא צ'יטרים סוסים יא אהבל ויש הרבה אנשים דרך בפיק אפ נכנסו לקלאנים טוביםבמקור פורסם על ידי ~h3nzzZ
בני ובנאק
להלן הסבר קצר מה זה ערוץ פיקאפים:במקור פורסם על ידי ~h3nzzZ
לכל אדמין (של סרבר, כזה שיכול להריץ עליו פיקאפ של 5 על 5) יש גישה לבוט, ברגע שהוא רואה שיש אנשים למשחק הוא מאתחל את הבוט (אם אין בוט אפשר לעשות את זה דרך PM או משהו כזה, לא מאוד מסובך), ברגע שיש עשרה שחקנים שנרשמו הוא סוגר את השרת ומעביר רק לעשרה האלה את הסיסמא, כולם נכנסים לשרת, מארגנים קבוצות ציקצאק ומשחקים משחק רציני (רצוי בשילוב TS) עם שחקנים שכולם מכירים את כולם וכו'.
אחלה פתרון לאנשים שחסר להם משחקים רצינים בקהילה הזו.
אני מארגן אחד כזה לערוץ
רציתם ערוץ לא? כנסו תיתמכו בערוץ
תירצו גישה לבוט תבואו לדבר איתי אני יארגן לכם
PickUp.TO#
הייתי ב-nnc בדאבל כבר פעם והפסקתי שהיה קצת יותר פעילות ב-eVo והתחלנו לעשות קצת יותר משחקים ולא היה לי סיבה לשחק בעוד קלאן ואז עזבתי..
עכשיו זה חוזר עוד פעם שאין הרבה משחקים וב-nnc יש מלא שחקנים ככה הם גם יכולים לארגן משחקים גדולים וזה מה שהכי מעניין והכי כייף.. לא כל ה2 על 2 ו3 על 3 האלה .. אז אני שם עוד פעם..
את eVo אני לא יעזוב בגלל חוסר פעילות כי לכל קלאן יש את התקופות שלו..
אני ב-nnc כי שם מארגנים קלאן ווארים בלי סוף וזה הקלאן הכי פעיל שיש וזה מה שטוב שם אפשר לבוא מתי שרוצים ולארגן משחק ואין חוסר בשחקנים אף פעם ..
בקיצור יש לי את הסיבות שלי למה להיות בעוד קלאן ואני לא שואל את האמת אף אחד.. וזה גם לא נראה לי "מגעיל" ו"מלוכלך" למה לשחק בפאבליק TO זה לא הכי מעניין שיש ואין רמה גבוהה שאפשר להשתפר ממנה...(אולי ראדארים אימבוטים לא יותר :האהא: )
מה שכבר מוגזם זה שחקנים עם 3 קלאנים ו-4 קלאנים שזה כבר טמטום .. תהיו בכל הקלאנים בארץ וזהו
למה לא .........
פארוט לא התכוונתי להסבר כזה .. למה אני חורש על פיקאפים כל הזמן ואני יודע מה זה ..
עכשיו רעיון נחמד לעשות ערוץ של פיקאפים :}
ה-PU's שהיו בתקופת ITOL היו הכי טובים והכי כיפיים למי שזוכר/שיחק באותה תקופה באופן פעיל
יאללה אני ייכנס לערוץ זה נשמע טוב !!
כנסו כמה פעמים בשבוע נעשה פיק אפים אנשים מוכרים בקהילה הזאת בפורום הזה ויהיה כיף תאכלס
תודה אחי
במקור פורסם על ידי ^idNz
לא יודע מה איתך אבל אני ראיתי ככה
mg = don,blacknight,tarantula,and1,scorpion
nnc = don ,blacknight,sdf,and1,scorpion
win = don,blacknight,tarantula,sdf
תמצאו תהבדלים אבל מה הכי יפה
מעניין איך שניהם שלחו אתגרים
ב
2x2 ובראשי
אני מדבר על win,nnc
עם dead line 17-18 לחודש
=\במקור פורסם על ידי 4EvEr
Rampage
MG בקושי קיימים.. אולי משחק פה משחק שם 2על2 באירופה .. ו3על3 ו-2על2 בימי חמישי\שישי\שבת שחזי וזיו חוזרים מהצבא.במקור פורסם על ידי 4EvEr
win- נאור יצא משם,קובי גם יצא משם,sdf לא איתנו ו-tarantula בצבא בקושי משחק.
:[]
דאגתי לסדר את כל הקטע של הדאבל והבלאגן שהיה בקלאן
ובקשר לדד ליין נקדים תמשחק היום שלחתי לכם הודעה למשחק אפחד לא ענה לי...