חחחח זה שאתה טוב בחתימות לא אומר שאתה צריך להתחיל לעבוד עלינו כי אתה יודעכ שנאמין לך ונידפקתהבמקור פורסם על ידי VeRsaChe
חחחח זה שאתה טוב בחתימות לא אומר שאתה צריך להתחיל לעבוד עלינו כי אתה יודעכ שנאמין לך ונידפקתהבמקור פורסם על ידי VeRsaChe
חחחחחחחחחחחח בונה איזה בעסה עם היתי אתה לא היתי נכנס לפורום הזה XD
אוקיי שמע יש לך 24 שעות להראות לי פי אס די... יש לך כבר את האיסקיו שלי... או בפרטי תשלח... או תוך 24 שעות אין אצלי פי אס די זה סימן שלקחתה תמונה ושיפצתה אותה ושיקרתה לנו ואתה תקבל אזהרה...:שוטר:
תמיד ידעתי שהוא כורדי מפגר עכשיו סתכלו על התמונות שמה שבראש שלו.
ותחשבו כזה שהבן אדם הזה מתכנן לעבוד עלינו סע סע יא הומו עלק אתה עשית את זה אאיך סיסטם זיין לו ת' תחת חחח כורדי לא מפותח.
התמונה יותר גדולה כי שינת אותה ובגלל זה גם האיכות של התמונה המקורית נהייתה ככה והצבע האדום נהייה דהוי וזהו יצאת הומו זיכו אל תהיה רחמן גם על השקר של הפי אס די מגיע לו באן אם הוא היה אומר סבבה העתקתי את זה כי אני גרוזיני הומו לא מגיע באן אבל מתחיל לקלל את כולם ולחרטט שאין פי אס די ? הומו
עריכה: קחו עוד משהו יפה...הולך לבית ספר ב עשרה ל 5 וחוזר בערב לסדר מעניין אחרי 10 דקות הוא כבר חזר מבצפר של הבוקר בדפק פי אס די פשש סופרמן אחושמוטה סע סע לי מהעניים נששששששששששמה
נאחח ויקי אחלתה אותה :\
נווו באמת מה אתם מאמינים...
לקח תתמונה של הנעל ועשה שסה"כ את הכיתוב של ה 100%...
אפסס אתה אני לא מעריך אנשים כמוך...
עדיף שהייתה עושה איזה עיגול מחורבן והייתה משתדל מאשר לנסות ולשחק אותה איזה
מעצב עולמי.
שפ עליכם זין יזונות קנאים ומיקוז יאוכל בתחת ילד בלי חיים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אחי אני לא יודע לעבוד בפוטו שופ אבל עדין זה לא סיבה להביא דברים שאתה לא עשיתה :\
כדאי מאוד שתוריד פרופיל ושמור על פיך.במקור פורסם על ידי VeRsaChe
ובמיוחד על שקר ועל משהו שלא אתה עשית.
שעתיים ? כזה דבר לוקח מעל 10 שעות כדי שיצא ברמת ראליסטיות כזאתי מדהימה.במקור פורסם על ידי ^idNz
אני ישב על זה שבועיים לא יצא לי ככה
למרות שבכלל זה נראה לי תמונה אמיתית מהאתר של נייק.
למה סתם להקפיץ?
קשה לי לראות חארטות...
חבל אחי חבל...
יצאת טמבל.
בחיים תלא יכול לעשות כזה דבר אין אין
לא קיים
ושעתיים?! הדבר הזה זה עבודה של יומיים בקלות
יצאת הומו יצאת הומו נהנהבננה חחח באן באן באן יס יס פי אס די אני גרוזיני לא מפותח עם שיערות על הפיטמה יס
אבל למה להקפחץ נו נמאס הבנו שהוא חרטטן!
טוב כמו שזיקו אמר..
אם הוא לא מביא לנו את הפיאסדי של הנעל או לפחות הוכחה כל שהיא שמוכיחה שהוא עשה
את הנעל, הוא מקבל ממני באן לשבוע לפחות על השקר שלו
בנתיים הנושא נעול.