לכל אלה שעוקבים אחרי ה- WWE בקצב של ישראל...לא לשכוח...
שלא תגידו..לא ידעתי,לא שמעתי,לא זכרתי...
היום: יום שישי
השעה: 19:20
הערוץ: ספורט 5+
לא לשכוח!!!
:נרגילה:
לכל אלה שעוקבים אחרי ה- WWE בקצב של ישראל...לא לשכוח...
שלא תגידו..לא ידעתי,לא שמעתי,לא זכרתי...
היום: יום שישי
השעה: 19:20
הערוץ: ספורט 5+
לא לשכוח!!!
:נרגילה:
חחח סבבה אחי...
אני יראה עם חבר שלי הוא מושפע...חחחח
היום:יום שישי?
היום יום רביעי מה אתה אהבל קובי
מחרתיים אני יראה :|
חחחח הוא לא התכוון לזה... הוא התכוון לזה שביום שישי יש את הרוייאל ראמבל...במקור פורסם על ידי .:h3nzzZ:.
כאילו הוא רשם מעכשיו את הזמנים של השידור כדי שלא תשכחו
חחחח הוא לא התכוון לזה... הוא התכוון לזה שביום שישי יש את הרוייאל ראמבל...
כאילו הוא רשם מעכשיו את הזמנים של השידור כדי שלא תשכחו
חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה דפוקים אתם באמא שלי...כאילו היום...(היום שזה יהיה יא אהבלים...) השעה...הערוץ...
נכים בתחת! :קרוגר:
לא יודע מה עם אחרים אבל אני אמרתי את זה בצחוק :[במקור פורסם על ידי Rom4nz`
ידעתי שלזה הכוונה....
** ספויילר **
מי שרוצה לדעת מי ניצח שיקיף את מה שכתוב פה:
ריי מיסטיריו
זה בלבן!!
על תעשה דברים כאלה יותר... רק לפני זה תרשום בגדול ספויילר !במקור פורסם על ידי sexy boy
ערכתי לך...
במקור פורסם על ידי sexy boy
יש'ך מזל שאני לא עצבני עכשיו...למה עם הייתי עצבני,לא היית נמצא פה עכשיו => באחריות...
ועכשיו לעניין:
היה ארוע חביב מאוד...אבל הסוף...הסוף היה ק-ט-ל-נ-י בטרוף!!! אך הבמה נפלה...יאוו אני אפילו נבהלתי זה היה כזה חזק אין אין טייקר הזה פשוט א-ג-ד-ה עם יש מישהו שמחזיק את ה- WWE זה הוא...בדוק!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא ידוע מה איתכם אני הייתי עם דמעות בעניים שמסטריו ניצח וסימן לשמיים כאילו לאדי (למרות שידעתי שהוא יקח...) אבל זה ריגש אותי...:ארר:
יאלה...שבת שלום א נ ש י ם מי שלא ראה...ה-פ-ס-י-ד
;)
ריי הוא לא חומר למיין אוונט של ראסלמניה... ובכלל כל הPPV של הרוייאל ראמבל היה חרא ביותר : הקרב של בוגימן גיי בי אל והקרב של קורט אנגל נגד מארק הנרי היה חלש ביותר !!! 2 הקרבות היו ממש חלשים וזה שריי ניצח את הרוייאל ראמבל היה מפתיע אבל זה ממש עצבן אותי...
דווקא שסוף הקרב הגיע הסתובבתי {הטלויזיה מאחורי } ובמקרה שמעתי את הפעמון של אנדרטייקר אז הסתובבתי מהר וראיתי את הזירה הרוסה ואת אנדרטייקר חוזר לחדרי הלבשה שםבמקור פורסם על ידי Rom4nz`
יוווווווווווווווווו איזה יפה היה עם האנדרטייקר
אין אין הוא סוססססס עולמות איזה יופי זה היה
ואני אמרתי שיש מצב שהקברן הבן זונה הזה יצוץ לנו פתאום הוא כל הזמן עושה את זה כל הזמן יוצא באחד האירועים ו"מאיים" על אנשים שם
עכשיו המטרה שלו אחרי ךג'נד קילר ואבא שלו יבוא
kurt angel זו המטרה של האנדרטייקר
kurt angel היה נעים להכיר את החוזק שבתוכך, עכשיו זה יתפוגג
גם הברקים והתמוטטות הבמה היה אחד היפים $&*)
סוס
גם אני לא אהבתי...אבל היה ארוע נחמד...לפי דעתי מותק.במקור פורסם על ידי TradeMarC
ריי באמת לא חומר למיין אוונט אבל אני חושב שנתנו לו בגלל אדי,אבל גם מגיע לו...הוא עושה הרבה דברים יפים ( במיוחד שהוא צריך להיות בכלל בקרוזייר וייט.)
נתי,בקצב שלנו טייקר רק מפחיד,בקצבה של אמריקה אנגל ניצח אותו כבר עם אני לא טועה.
מעניין באמת מה הקצב שם..
אבל תמיד הוא יהיה אגדה, תמיד הוא יהיה מסמר הלילות האפלים בWWE
אני נותן לו בלתי מנוצח
אני מסכים שמגיע לו... הוא מתאבק ענק והוא יהיה "הול אוף פיימר " בעתיד בטוח אבל לפי דעתי הוא ממש לא חומר למיין אוונט של וורסלמניה... זה ממש עצבן אותיבמקור פורסם על ידי Rom4nz`
ראיתי מי ראה? אללה jhon cena!!במקור פורסם על ידי Rom4nz`
תודה
סתום ת'פה אתה נוגע בו אני יזרוק עלייך בוטנים מה אתה מתלהב וזה היה לפני חודש או יותרבמקור פורסם על ידי Rom4nz`
ועם עוד פעם אחת אתה מקלל אותו אתה תפרוש מהפורום הזה אני נישבע לך יא חנון פרופסור בסטלה
וגם לא נותן לעשות ספויילר וגם מקלל את אח שלי ניראה מי לא יהיה עכשיו אתה תישן בקבר אז אל תתחחיל!!! היה כזה חזק איזה באסה שזה לא נפל עלייך
נערך בפעם האחרונה על ידי Shmuel : 08/03/06 ב 20:05