יבן זונה בסדר זהו עכשיו תעשה עם זה מה בא לך
wtf?
אלון מה הוא רוצה ממך ????!?!!?!?!
gandalf= aimbot
עד אלון יא הומו
מה קרה ? לא הבנתי =\
איך אני שונא שלא שמים הסברים !!
הוא נתן לו אבן מה יש להבין פה
MA ZA EVAN? WHAT THE FUCKKKKKKKK???
??????/
במקור פורסם על ידי DaRKDj הוא נתן לו אבן מה יש להבין פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
במקור פורסם על ידי ParGo חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח lolll hhhhhh
חחח איזה פורום של שרוטים.. אמא עידו מלקקת מסכים :X
:בלה: ניראה לי הבן אדם חי בסרט :ארר:
אפשר גם אבן בבקשה?
גם אני רוצה אבן plssssssssss rock pls buff me!!
במקור פורסם על ידי Cr4zY^De4moN חחח איזה פורום של שרוטים.. אמא עידו מלקקת מסכים :X כמה פעמים אפשר לאכול חציל רומני ביום אחד????
??? יש הסבר או מי שמבין מבין..?
כן יש הסבר. הם עדיין חיים בסרט של 1 באפריל עם הבדיחה שהם ניצחו אותנו אז הם ממשיכים לשלוח תוצאות בקלאן שהם ניצחו ב2 על 2.
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
למה אתה חושב שזה אלון ? הוא לא לידר כבר.. ואנלא מאמין שהוא יעשה דבר כזה.. דורסל עכשיו הוא הלידר... אלון בחור טוב !