אחים שלי גיבוריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יא אללה אין אין תאמינו לי הייתם צריכים לראות את זה להאמין, תראו לי עוד בנאדם כמוני
שסגר טיול לאילת 3ימים ב107שקל !!!
אז ככה אם אתם גם רוצים להלן הנוסחה:
אוטו עם דלק חינם, חבילת מצות + שוקלד וחבר מלך!!!!
יאלה דופקים דוך לאילת בדרך היה לנו קצת זמן לאכול מצות כמו כל הזמן אז הינה אני במיטבי מנגב מצות:
אז ככה אחרי שנוסעים בחינם לאילת צריך מקום לישון, אין מקום יותר מושלם מאשר אוטו
MAZDA MPV 2006
שהעפנו את כל הכיסאות זרקנו בגדים על הרצפה של האוטו ודפקנו חרופ על הים.
הטיול היה תכלס בנזונה הגענו לאילת נסענו לניקי ביץ ראינו תמשחק וקניתי לי ארוחה ב40שקל (התפרעתי אחושרמוטה) ולצערי בירה לא היה כשר אז קניתי בקרדי ב8שקל ראינו תמשחק של מכבי עם כל עם ישראל ושמה התיידדנו עם כמה בנות
ישנו באוטו יום אחרי זה קמנו התארגנו נסענו לים, אני הכרתי את הבנאדם שמה שעושה בננות ואבובים אז גם כאן חסכנו את ה50שקל שזה היה אמור לעלות, ישבנו בים כל היום ובערב הלכנו לבית של מישהי שאני מכיר באילת שאירחה אותנו כמו שני פליטים מסריחים אצלה בבית, ישנו אצלה התקלחנו אצלה ואכלנו אצלה, תכלס הייתה איתנו מזה גבר
מתארגנים אצלה בדירה ויוצאים משמה למועדון בלאק נכנסים בכניסה של 30שקל עד כאן הטיול עלה 78שקל!!!
אחרי המועדון ישבנו עוד קצת בים עם הבנות שהכרנו יום לפני, שיכרנו אותם קצת ואז נסענו סתם בתוך אילת בלי סיבה ב6בבוקר התגופפתי עם זאת שהכרתי באוטו מאחורה קצת וחבר שלי עם השניה, קמנו בבוקר באיזה 12:00 ככה נסענו לעיר קניתי שוקו ב2שקל הגענו ל80שקל אכלנו בדירה איפה שישנו קנינו רק טונה וקצת גבינות הגענו ל100שקל, אשכרה לשבור קופת חכסון חח יצאנו מאילת בערך בשתים בצהרים לכיון באר7 שמה היינו קצת אצל חברים (אליעד מהפורום למי שמכיר ) קנינו ב7שקל בתחנת דלק במבה וקולה ונסענו הביתה.
סיכום, היה בנזונה רציתי לכתוב על ההר שמה סטלה זון אבל לא היה לי ספרי צבע ולא היה לי כח לעשות מאבנים כמו בוכרי, טיול לפנים הכרתי מישהי מדהימה שבעה"ש זה ילך טוב, אילת מפוצצת אנשים לא היה מקום בשום אכסניה או חור אחר ובגלל זה ישנו באוטו כמו פליטים בורמזים, תכלס באילת עצמה לא שווה להסתובב עם האוטו למה יש את הכיכר של הקניון וזה שעה עד שאפשר להכנס\לצאת ממנה וצריך להדחף וזה מעצבן קיצר לא כיף עם האוטו עצמו בעיר אבל הדרך והשינה באוטו - תענוג.
אז אמיגוס שיהיה לכם חג שמח וכשר, שלכם
רעי :נרגילה: