אפשר להקפיא שפיך ?
אם מישה ניסה וזה שיגיד כי יש לי תוכנית משהו אני צריך להוציא לפועל , אני רוצה לשים לאיזה ילד קוביות קרח משפיך בכוס קולה
אפשר להקפיא שפיך ?
אם מישה ניסה וזה שיגיד כי יש לי תוכנית משהו אני צריך להוציא לפועל , אני רוצה לשים לאיזה ילד קוביות קרח משפיך בכוס קולה
lol
אני יודע שחר משעמם אבל לא צריך להיסחף
אני רציני נו זה נראה לי אחד החזקים לעשות למישהו
מה שאני מספר עכשיו צריך להיות בפורום סטלה אבל אם כבר פתחת נושא כזה אז זה קצת קשור
בקיצור הייתי בחטיבת בניים , הייתה אז הפסקה של איזה 20 דקות או רבע שעה בקיצור לחבר שלי היה קונדום כז ואז הוא בא למישהו מהשיכבה מאחורה וירה עליו את הקונדום כמו גומייה כזה והוא התלוננן למנהלת וזה אחרי זה היה סיפור
;lol אני נשפכתי שם מרב צחוק
תנסה...
:קול:
lol
כן אחי אני כמעט בטוח שאפשר כי שלוקחים דגימה של שפיכה קודם כל מקפיאים אותה
אהה נזכרתיייי 100000 אחוז אפשר להקפיא כי יש את בנק הזרע מקפיאים שם את הזרעים 1000 אחוז ראיתי תוכנית בטלויזיה על זה
צודק הבחור...Originally posted by DynaMiX@Jul 25 2005, 01:38 AM
כן אחי אני כמעט בטוח שאפשר כי שלוקחים דגימה של שפיכה קודם כל מקפיאים אותה
אהה נזכרתיייי 100000 אחוז אפשר להקפיא כי יש את בנק הזרע מקפיאים שם את הזרעים 1000 אחוז ראיתי תוכנית בטלויזיה על זה
ברור שאפשר. השאלה היא כמה נמוכה נקודת הקיפאון של זה. אם זה יותר מידי נמוך אז אתה לא תוכל לעשות את זה. גם אם תצליח להקפיא את זה אתה יכול להביא לו כווית קור עם קוביות שפיך בטמפרטורה 50c- :/
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
חפיף העיקר שיהיה לו משהו מגעיל בקולה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה פסיכי יאווווו איך אתה חושב על דברים כאלו חחחחח כן אופשר להקפיא אבל גיא צודק יש נוקדת קיפאון נמוכה יותר משל מים או משהו אחר(גיא אל תתלהב שאמרתי שאתה צודק)
tigmor betoh ha davar haze shel kubiyot kerah ve az sim ba freezer lo batuh ze ikpa aval.
ברור שזה ייקפא.
לא נראה לי בטמפ' נמוכה מדי, אבל בטוח, תנסה לגמור ולשים את זה בתוך קוביית קרח ממים, ואז כאילו אתה יודע, שיהיה לך קוביית קרח ממים, שבתוכה יש שפיך.
ihsaaaaaa
פשוט שים במקפיא ותראה בעמצך...
כן ואז שאמא שלו פותחת את המקפיא כדי להוציא משהו היא לא מבינה מה זה הדבר הלבן הזה... או שכן?
Proud Member of EvoLuTioN Clan :: #eVo.team @ Quakenet »
חחחחח